|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 4:27 am
Ibris dobry punk nie jest zly, pod warunkiem, ze jest dobry biggrin komus fryteczek? Ja wsuwam winogronka ^^ Może ktoś reflektuje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 4:29 am
novelin Ibris dobry punk nie jest zly, pod warunkiem, ze jest dobry biggrin komus fryteczek? Ja wsuwam winogronka ^^ Może ktoś reflektuje? *kladzie sie na kolanach Nov*ja poprosze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 4:31 am
Vykk novelin Ibris dobry punk nie jest zly, pod warunkiem, ze jest dobry biggrin komus fryteczek? Ja wsuwam winogronka ^^ Może ktoś reflektuje? *kladzie sie na kolanach Nov*ja poprosze blaugh *wkłada Vykkusiowi winogronko do ust* Proszę bardzo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 4:32 am
novelin Vykk novelin Ibris dobry punk nie jest zly, pod warunkiem, ze jest dobry biggrin komus fryteczek? Ja wsuwam winogronka ^^ Może ktoś reflektuje? *kladzie sie na kolanach Nov*ja poprosze blaugh *wkłada Vykkusiowi winogronko do ust* Proszę bardzo xd a co by sie stalo jesli powiedzialbym ze reflektuje ciebie?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 4:35 am
Vykk novelin Vykk novelin Ibris dobry punk nie jest zly, pod warunkiem, ze jest dobry biggrin komus fryteczek? Ja wsuwam winogronka ^^ Może ktoś reflektuje? *kladzie sie na kolanach Nov*ja poprosze blaugh *wkłada Vykkusiowi winogronko do ust* Proszę bardzo xd a co by sie stalo jesli powiedzialbym ze reflektuje ciebie?? blaugh No działoby się prawdopodobnie dużo ciekawych rzeczy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 4:37 am
Czesc wam szkraby whee mam teraz 30 min przerwy whee wink jak dzionek mija? XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 4:37 am
Miss_Karina Czesc wam szkraby whee mam teraz 30 min przerwy whee wink jak dzionek mija? XDD hey Karinka ^^ chcesz kupic list z lutego? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 4:38 am
novelin No działoby się prawdopodobnie dużo ciekawych rzeczy xd f8ck fvck foock...cholera czemu ja mam zawsze takie szczescie ze w najlepszyvch momentach mnie wyganaija...sorka ale muszem spadac wroce niedlugo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 4:39 am
Ibris Miss_Karina Czesc wam szkraby whee mam teraz 30 min przerwy whee wink jak dzionek mija? XDD hey Karinka ^^ chcesz kupic list z lutego? razz a co tam jest? xd btw mialam cheese_slave database ciekawa nazwa, ale nie chce mi sie teraz myslec o zarciu bo przed chwila zjadlam obiad sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 4:40 am
Miss_Karina Czesc wam szkraby whee mam teraz 30 min przerwy whee wink jak dzionek mija? XDD Heyo Karinko ^^ Papap Vykusiu whee czekam[y] razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 4:42 am
novelin Miss_Karina Czesc wam szkraby whee mam teraz 30 min przerwy whee wink jak dzionek mija? XDD Heyo Karinko ^^ Papap Vykusiu whee czekam[y] razz hejka ^^ cale szczescie ze dzis jest piatek >.< mam juz dosc zajec na jakis czas blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 4:42 am
Miss_Karina Ibris Miss_Karina Czesc wam szkraby whee mam teraz 30 min przerwy whee wink jak dzionek mija? XDD hey Karinka ^^ chcesz kupic list z lutego? razz a co tam jest? xd btw mialam cheese_slave database ciekawa nazwa, ale nie chce mi sie teraz myslec o zarciu bo przed chwila zjadlam obiad sweatdrop pelerynki ^^ lunar i solar cloak. sprzedaje za 7k, ale moge znizyc do 6.5k ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 4:48 am
Ibris Miss_Karina Ibris Miss_Karina Czesc wam szkraby whee mam teraz 30 min przerwy whee wink jak dzionek mija? XDD hey Karinka ^^ chcesz kupic list z lutego? razz a co tam jest? xd btw mialam cheese_slave database ciekawa nazwa, ale nie chce mi sie teraz myslec o zarciu bo przed chwila zjadlam obiad sweatdrop pelerynki ^^ lunar i solar cloak. sprzedaje za 7k, ale moge znizyc do 6.5k ^^ esh nie mam tyle kasy ale dziekuje ^^ niepotrzebne mi , bo mam liscik z lutego ^^ sorry ^^" cosh... zachowaj ten liscik bo zdarza sie ze sie podrozy i bedziesz mogla go sprzedac nawet za 10-15 k wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 4:49 am
Kurde a zmieniaki czekają biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 4:51 am
Novelin XDD not to szuraj do nedzy je obierac XDDD
Karin, ja zbieram kase na kapelusz i kutwa nikt nie chce kupic listu biggrin a juz tak tanio daje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|