|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:27 am
novelin Bry dzień wsszystkim. Coś mi GaYa siada. Nie dobrze, nie dobrze. sad hey bejbe ^^''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:28 am
Rynn the Vampire Hm, ja też chyba tak od kwietnia jestem...Zero, a nic nie masz, bo nic nie chcesz dostawać! A ciągle coś rozdajesz >___< Ja bym chciała OMG albo Devil's tail.. sweatdrop Oj chyba ktoś tu siejeszcze na mnie buczy za tamto xd Witam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:30 am
Rynn the Vampire Hm, ja też chyba tak od kwietnia jestem...Zero, a nic nie masz, bo nic nie chcesz dostawać! A ciągle coś rozdajesz >___< Ja bym chciała OMG albo Devil's tail.. sweatdrop mi tesh by sie przydal ogonek..i roshki i te skrzydelka ktore masz a ktore nie wiem jak sie nazywaja sweatdrop ...no i nija band...ostrzegam to tylko wycinek z mojej wishlisty blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:35 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:38 am
Rynn fajny ten gif z papieroskiem...z checia pokazalbym go paru osobom... ale pewnie i tak nikt nie zwroci na to iwkeszej uwagi i nie przestanie palic sweatdrop Rynnn ale ty mu nie rob tak wielkiej krzywdy...jak zabierzesz mu chaos to bidulek nawet spac nie bedze mal gdzie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:39 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:43 am
Vykk PointZer0 Rynn the Vampire @ Zeruś!! >"i pomyśleć że jestem łącznie na Gai od 17 kwietnia 2004 i nie mam na NIC " Ja ci dam nic! Zabiorę Ci ten twhaos i się będziesz męczył w uporządkowaniu za karę... Jestem z nim zwiazany czy bym chciał czy nie ( a chcę ) A m#322;em to bo to jest śmieszne, a nie żeby wypomniać xd chyba smieszne zalosne xp whee xd poniekąd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 4:02 am
bo zupa byla za slona a Gaia znow nawala ==' inaf.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 4:05 am
Ibris bo zupa byla za slona a Gaia znow nawala ==' inaf. not ehought....there will be more sweatdrop ...I hope not
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 4:06 am
A ja musze ziemniaki obrac... a tak mi sie nie chce...
Kurde żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce, to byłoby bosko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 4:08 am
novelin A ja musze ziemniaki obrac... a tak mi sie nie chce... Kurde żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce, to byłoby bosko ^^ amen, sprzedalem lunarke, kasa wplynela..czuje sie bardziej spoko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|