|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:58 am
Hey Rynn. Mistle dobra ja spdam przygotowywac ta 18stke narazie xd pap Mistle *zief* ide na sniadanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:59 am
Żegnam Mistle , smacznego Kaku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:01 am
Rynn the Vampire Vykk Rynn the Vampire Mistle 20 marca happysad z farben lehre i akurat graja w katowicach jak amcie blisko to zapraszam do klubu - mega (Rynn może przyjedzie...jak wyciągnie jakiegoś znajomego, na przykład Jezusa) niezlych masz znajomych...to moze mojzesza po drodze??on tez nosil dlugie wlosy wiec pewnie byl metalem xp whee xd whee Jezus ostatnio ściął.... gonk chciałam go za to zabić...ale dalej jest przystojny jak diabli (Jezus przystojny jak diabli? Hmm..) tylko teraz trochę inaczej 3nodding xd szatan go skusil dobrodziejstwem maszynki do golenia xd question smacznnego kaku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:05 am
Chce ktoś kupić Nightmare collar za 3.9k albo wymieni sie na Studded Leather Collar ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:08 am
PointZer0 Chce ktoś kupić Nightmare collar za 3.9k albo wymieni sie na Studded Leather Collar ? sweatdrop moze gdyby mni ylo stac sweatdrop i nie zbieralbym na nic innego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:10 am
i pomyśleć że jestem łącznie na Gai od 17 kwietnia 2004 i nie mam na NIC xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:14 am
PointZer0 i pomyśleć że jestem łącznie na Gai od 17 kwietnia 2004 i nie mam na NIC xd ja 10dni krocej i stoje na tym co i ty...sypiacym sie gruncie gaii blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:14 am
ja bym chciala sprzedac thank you letter for feb 2005 i angelic bracelet vv' i kupic pimpin hat... eeeh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:17 am
Ibris ja bym chciala sprzedac thank you letter for feb 2005 i angelic bracelet vv' i kupic pimpin hat... eeeh... a ja chcialbym Ninja Band kiedys miec...ale ceny tak skoczyly ze chyba nigdy nie bede tego mial crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:18 am
PointZer0 Chce ktoś kupić Nightmare collar za 3.9k albo wymieni sie na Studded Leather Collar ? sweatdrop jesli moge cos doradzic.. NM Collar jest ponad 2 razy drozszy od SL Collar. Nie wymienialbym sie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:20 am
Bry dzień wsszystkim.
Coś mi GaYa siada. Nie dobrze, nie dobrze. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:24 am
novelin Bry dzień wsszystkim. Coś mi GaYa siada. Nie dobrze, nie dobrze. sad hejka...nie tylko tobie..wszystkim... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:25 am
Hm, ja też chyba tak od kwietnia jestem...Zero, a nic nie masz, bo nic nie chcesz dostawać! A ciągle coś rozdajesz >___<
Ja bym chciała OMG albo Devil's tail.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|