|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:50 am
Vykk wink jeszcze sie doczekasz. I w ogole... "Zanim pojde" jest czysto o milosci ^^'
"milosc to nie pluszowy mis ani kwiaty, ani tez diabel rogaty..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:50 am
Ibris [ Kaku ] Ibris a moze Happysad? Vykk, nic sprosnego wink warmmhm, happysad bylby ok 3nodding jejku, "Wszystko Jedno" jest wielkie heart i piosenka " jeszcze jeszcze" heart " jak mam pwiedzieć to tobie ze juz nie kocham cie nie chce ze kiedy patzre na to jak jest juz nie pzrechodz mnie dreszzce juz nie brakuje mi powietrza juz nie wolam jeszzce jeszcze " heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:51 am
PointZer0 [ Poczatek : Przepraaaszam Cie kochnie... Nie zadzwoniłem bo miałem sranie... Nie masz nawet pojęcia.. chur : nie masz.. Jakiego dostałem wdzęcia.. eeeeeeee to chyba nie znam jednak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:52 am
Ibris Vykk wink jeszcze sie doczekasz. I w ogole... "Zanim pojde" jest czysto o milosci ^^' "milosc to nie pluszowy mis ani kwiaty, ani tez diablek rogaty..." wlasnie o tym mowiemlem...to takie slodkie fajne i punkowe xd ...co prawda tylko ta piosenke mialem przyjmnosc slyszec w calosci....ale jest po prostu super... a tak poza tym mistle jak znajdziesz to wez i pusc im taki zespol jak AMETRIA z piosenka"Hiszpanski hicior" xd to dopiero schizy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:54 am
*udaje że nie widzi* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:54 am
20 marca happysad z farben lehre i akurat graja w katowicach jak amcie blisko to zapraszam do klubu - mega
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:55 am
PointZer0 *udaje że nie widzi* domokun xd <ładuje mu się na głowę>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hej do katowic z lodzi??eee niekoniecznie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:56 am
Mistle 20 marca happysad z farben lehre i akurat graja w katowicach jak amcie blisko to zapraszam do klubu - mega (Rynn może przyjedzie...jak wyciągnie jakiegoś znajomego, na przykład Jezusa)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:57 am
Rynn the Vampire Mistle 20 marca happysad z farben lehre i akurat graja w katowicach jak amcie blisko to zapraszam do klubu - mega (Rynn może przyjedzie...jak wyciągnie jakiegoś znajomego, na przykład Jezusa) niezlych masz znajomych...to moze mojzesza po drodze??on tez nosil dlugie wlosy wiec pewnie byl metalem xp whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:57 am
dobra ja spdam przygotowywac ta 18stke narazie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:58 am
Mistle dobra ja spdam przygotowywac ta 18stke narazie xd papa mistle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:58 am
Vykk Rynn the Vampire Mistle 20 marca happysad z farben lehre i akurat graja w katowicach jak amcie blisko to zapraszam do klubu - mega (Rynn może przyjedzie...jak wyciągnie jakiegoś znajomego, na przykład Jezusa) niezlych masz znajomych...to moze mojzesza po drodze??on tez nosil dlugie wlosy wiec pewnie byl metalem xp whee xd whee Jezus ostatnio ściął.... gonk chciałam go za to zabić...ale dalej jest przystojny jak diabli (Jezus przystojny jak diabli? Hmm..) tylko teraz trochę inaczej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|