|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:39 am
Vykk Mistle Ibris m. XDDD uwaha biggrin I te pomylki sa wlasnie dobre zeby sie zabawic, posmiac itdoye Zero ^^ no O-Zone znaja wszycy nawwet na Woodstock leciało ;D xp ze co do eek ...?? to ja sie rozmyslilem ...juz nie chce jechac w tym roku na woodstock no lecieli w wiosce piwnej z jakiegos radia biggrin ale Uliczny opryszek skutecznie ich zagluszal z duzej sceny smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:40 am
Mistle Ibris ja sprzedaje caly list za luty ^^''' Mistle - dokladnie XD ale wiesz.. to jako przerywniki. Bo tak do gadania czy cos, to faktycznie trzeb puscic co bardziej przyziemnego wink Tak jak Vykk pisal, zrozniowana muze. no chyba tesz tak zrobie jakas Coma - kaliber 44 - O-zone- ksu - TeDe - kczuszki COAM COMA COMA!!!COMA KONIECZNIE!!!!!!!!!!!!!!!! xp whee xd A na taka okazje to nawet wypadaloby "Nie wierze skurwysynom" xd i "puierwsze wyjscie z mroku" oraz klasyke"leszka zukowskiego" "sierpien" i jako ze to impreza od potanczenia to " SKACZEMY DO GORY"!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:41 am
PointZer0 Ja tam wam polecam stvorki xd " Wziełem do ręęęęki n棳80; ! przecięłęm jeego wzdłoż !! scream xd o kurde aż wstyd sie przyznac ale nie znam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:43 am
Mistle Vykk Mistle Ibris m. XDDD uwaha biggrin I te pomylki sa wlasnie dobre zeby sie zabawic, posmiac itdoye Zero ^^ no O-Zone znaja wszycy nawwet na Woodstock leciało ;D xp ze co do eek ...?? to ja sie rozmyslilem ...juz nie chce jechac w tym roku na woodstock no lecieli w wiosce piwnej z jakiegos radia biggrin ale Uliczny opryszek skutecznie ich zagluszal z duzej sceny smile no i slusznie...jeden " mondry " xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a moze Happysad? Vykk, nic sprosnego wink warm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistle PointZer0 Ja tam wam polecam stvorki xd " Wziełem do ręęęęki n棳80; ! przecięłęm jeego wzdłoż !! scream xd o kurde aż wstyd sie przyznac ale nie znam crying Tego trzeba posłuchać - tak samo jak ballad " Szmata" i " Ona hobi loda mu " xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:44 am
Vykk Mistle Ibris ja sprzedaje caly list za luty ^^''' Mistle - dokladnie XD ale wiesz.. to jako przerywniki. Bo tak do gadania czy cos, to faktycznie trzeb puscic co bardziej przyziemnego wink Tak jak Vykk pisal, zrozniowana muze. no chyba tesz tak zrobie jakas Coma - kaliber 44 - O-zone- ksu - TeDe - kczuszki COAM COMA COMA!!!COMA KONIECZNIE!!!!!!!!!!!!!!!! xp whee xd A na taka okazje to nawet wypadaloby "Nie wierze skurwysynom" xd i "puierwsze wyjscie z mroku" oraz klasyke"leszka zukowskiego" "sierpien" i jako ze to impreza od potanczenia to " SKACZEMY DO GORY"!! Coma bedzie na 100% ale jeszzce niewiem jakie pisenki "ocalenie " albo " sierpień "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:45 am
Ibris a moze Happysad? Vykk, nic sprosnego wink warmmhm, happysad bylby ok 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:47 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Ibris a moze Happysad? Vykk, nic sprosnego wink warmmhm, happysad bylby ok 3nodding jejku, "Wszystko Jedno" jest wielkie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Ibris a moze Happysad? Vykk, nic sprosnego wink warmmhm, happysad bylby ok 3nodding happysad tesz juz mam an liscie " zanim pojde" i " czysty jak lza"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris a moze Happysad? Vykk, nic sprosnego wink warmaaa to...to jest takie slodziutkie...tez tak chce... crying a co do happysad to jesli dobrze kojarze maja taka fajna pioenke o milosci...jlesi dobrze kojarze a nie jestem pewien...jesli kots zapoda linka do stronki to sie upewnie czy to napewno ich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:50 am
Ibris [ Kaku ] Ibris a moze Happysad? Vykk, nic sprosnego wink warmmhm, happysad bylby ok 3nodding jejku, "Wszystko Jedno" jest wielkie heart rozwala mnie tez 'wrocimy tu jeszcze' 'O jak ja kocham to miejsce Tu jest tyle policji i czuje sie bezpiecznie' czy moze 'ja do ciebie' 'Kiedys kupie noz i powyrzynam wszystkich w kolo' Ich koncerty powolaja..na plycie studyjnej nie ma takiej energii.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|