|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:26 am
Chce ktos kupic Lunarke za 6,5k?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:29 am
Ibris Vykk Ibris O-zone - Dragostea Din Tei, o! Ibri bez obrazy ale scream zabrac mi ten kicz sprzed oczu @#$%^&* scream ...boze przeciez to jest zalosne...rozumiem ze ludziom sie podoba ale nie rozumiem dlaczego nie powiesz mi, ze jaj sie przy tym nie da robic XDDD jak ja mialam urodzinowa impreze to lecialy rozne rzeczy... Piejo kury piejo, O-zone, The Roof is On Fire etc. itd razz piejo kurysa glupie ale jaja to chyba wlasnie te kury mialy robic xd Tha roof is on fire...tia xp ...ale o-zone/....to najwieksz apomylka jaka powstala z swiecie muzycznym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:30 am
Ibris Vykk Ibris O-zone - Dragostea Din Tei, o! Ibri bez obrazy ale scream zabrac mi ten kicz sprzed oczu @#$%^&* scream ...boze przeciez to jest zalosne...rozumiem ze ludziom sie podoba ale nie rozumiem dlaczego nie powiesz mi, ze jaj sie przy tym nie da robic XDDD jak ja mialam urodzinowa impreze to lecialy rozne rzeczy... Piejo kury piejo, O-zone, The Roof is On Fire etc. itd razz " majteczki w kropeczki " "jestes szalona " " niech zyje wolnosc wolnosc i swoboda " "stracilas cnote " "bajlando" " macarena" nadaja sie na faze " po wypiciu " twoim zdaniem ?? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:31 am
Vykk Ibris Vykk Ibris O-zone - Dragostea Din Tei, o! Ibri bez obrazy ale scream zabrac mi ten kicz sprzed oczu @#$%^&* scream ...boze przeciez to jest zalosne...rozumiem ze ludziom sie podoba ale nie rozumiem dlaczego nie powiesz mi, ze jaj sie przy tym nie da robic XDDD jak ja mialam urodzinowa impreze to lecialy rozne rzeczy... Piejo kury piejo, O-zone, The Roof is On Fire etc. itd razz piejo kurysa glupie ale jaja to chyba wlasnie te kury mialy robic xd Tha roof is on fire...tia xp ...ale o-zone/....to najwieksz apomylka jaka powstala z swiecie muzycznym muwaha biggrin I te pomylki sa wlasnie dobre zeby sie zabawic, posmiac itd. XDDD oye Zero ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:33 am
ja sprzedaje caly list za luty ^^'''
Mistle - dokladnie XD ale wiesz.. to jako przerywniki. Bo tak do gadania czy cos, to faktycznie trzeb puscic co bardziej przyziemnego wink Tak jak Vykk pisal, zrozniowana muze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:33 am
Ibris Vykk Ibris Vykk Ibris O-zone - Dragostea Din Tei, o! Ibri bez obrazy ale scream zabrac mi ten kicz sprzed oczu @#$%^&* scream ...boze przeciez to jest zalosne...rozumiem ze ludziom sie podoba ale nie rozumiem dlaczego nie powiesz mi, ze jaj sie przy tym nie da robic XDDD jak ja mialam urodzinowa impreze to lecialy rozne rzeczy... Piejo kury piejo, O-zone, The Roof is On Fire etc. itd razz piejo kurysa glupie ale jaja to chyba wlasnie te kury mialy robic xd Tha roof is on fire...tia xp ...ale o-zone/....to najwieksz apomylka jaka powstala z swiecie muzycznym muwaha biggrin I te pomylki sa wlasnie dobre zeby sie zabawic, posmiac itd. XDDD oye Zero ^^ dal mnie ta pomylka jest zbyt zalosna xd ..."stracilas cnote bo co? bo sama tego chcialas" xd tekst jest niewyjety...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:34 am
wyglada jak lunarka blaugh czarna peleryna w liscie dotacyjnym z lutego05. hey zero.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:34 am
Ibris m. XDDD uwaha biggrin I te pomylki sa wlasnie dobre zeby sie zabawic, posmiac itdoye Zero ^^ no O-Zone znaja wszycy nawwet na Woodstock leciało ;D xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:36 am
Chce ktoś może kupić bightmare collar za 4k ? whee kupiłem przez przypadek stressed
A , Ibris , jak tam twoja działalnosć artystyczna ? Ja do tej poru mam w głowie ten obrazek " turn off that damn light " xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:37 am
Mistle Ibris m. XDDD uwaha biggrin I te pomylki sa wlasnie dobre zeby sie zabawic, posmiac itdoye Zero ^^ no O-Zone znaja wszycy nawwet na Woodstock leciało ;D xp ze co do eek ...?? to ja sie rozmyslilem ...juz nie chce jechac w tym roku na woodstock
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris ja sprzedaje caly list za luty ^^''' Mistle - dokladnie XD ale wiesz.. to jako przerywniki. Bo tak do gadania czy cos, to faktycznie trzeb puscic co bardziej przyziemnego wink Tak jak Vykk pisal, zrozniowana muze. no chyba tesz tak zrobie jakas Coma - kaliber 44 - O-zone- ksu - TeDe - kczuszki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Chce ktoś może kupić bightmare collar za 4k ? whee kupiłem przez przypadek stressed A , Ibris , jak tam twoja działalnosć artystyczna ? Ja do tej poru mam w głowie ten obrazek " turn off that damn light " xd muwahah biggrin rozwija sie, a jak? W sigu jest bannerek do sklepu. Spokojnie sobie zarabiam xd a to moje ostatnie dziecko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:38 am
PointZer0 Chce ktoś może kupić bightmare collar za 4k ? whee kupiłem przez przypadek stressed A , Ibris , jak tam twoja działalnosć artystyczna ? Ja do tej poru mam w głowie ten obrazek " turn off that damn light " xd Ibri...pokaz go bo tytul mni intryguje!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|