Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8670 8671 8672 8673 8674 8675 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

[ Kaku ]

PostPosted: Fri Mar 11, 2005 1:45 am

Ibris, szukasz taniego forka?
PostPosted: Fri Mar 11, 2005 1:47 am

[ Kaku ]
Ibris, szukasz taniego forka?
a co kaku znopwu psujesz ekonomie na gaii xp ??

Vykk

Gailenquen

PostPosted: Fri Mar 11, 2005 1:47 am

Kaku, widzialam u Ciebie w shopie, ale kasy mi brakuje XDDDD
PostPosted: Fri Mar 11, 2005 1:48 am

Ibris
Kaku, widzialam u Ciebie w shopie, ale kasy mi brakuje XDDDD

moglbym troche zejsc z ceny za jakis art.. 3nodding

[ Kaku ]

Mistle

PostPosted: Fri Mar 11, 2005 1:49 am

hej wam smile mam pytanko , robie dzisiaj 18stke i zastanwiam sie jaka muzyke puscic rocka hip-hop techno bo moi znajomi sa troche zroznicowani pod wzgledem muzycznym czy jak puszcze dico-polo to bedzie bardzo duza wies???? smile smile biggrin
PostPosted: Fri Mar 11, 2005 1:52 am

hey M. ^^

Kaku... :> A ile bys zjechal? Cennik artow jest w sklepie (bannerek) zobacz sobie razz

Gailenquen

Vykk

PostPosted: Fri Mar 11, 2005 1:53 am

Mistle
hej wam smile mam pytanko , robie dzisiaj 18stke i zastanwiam sie jaka muzyke puscic rocka hip-hop techno bo moi znajomi sa troche zroznicowani pod wzgledem muzycznym czy jak puszcze dico-polo to bedzie bardzo duza wies???? smile smile biggrin
zalzey dla kogo...jak kto slucha to nie wink ...a jesli twoja 18tka to po pierwsze wszystkiego najlepszego a po 2 to ty jestes pania tej imprezy i puszczaj to co tobie sie podoba xp whee wink
PostPosted: Fri Mar 11, 2005 1:53 am

Mistle

Nie popadalbym w skrajnosci..jesli puscisz rock to hh po prostu wyjda i na odwrot. Radzilbym muzyke ktora nie zalicza sie do zadnej z powyzszych szufladek. U2, New Radicals..?

[ Kaku ]

[ Kaku ]

PostPosted: Fri Mar 11, 2005 1:57 am

cheese_slave wysiadl, wiec raczej nie sprawdze twojego cennika.

na co moge liczyc za 2-3k?

[edit]
dziala. za moment sam sprawdze.
PostPosted: Fri Mar 11, 2005 1:58 am

dzienki za zyczenia smile wlasnie jak puszcze cos w rodzaju U2 to juz calkiem bedzie dretwo . Bo wiecej osob zna " majteczki w kropeczki " niz U2 a przynajmniej kazdy umie tekst

Mistle

Vykk

PostPosted: Fri Mar 11, 2005 1:59 am

[ Kaku ]
Mistle

Nie popadalbym w skrajnosci..jesli puscisz rock to hh po prostu wyjda i na odwrot. Radzilbym muzyke ktora nie zalicza sie do zadnej z powyzszych szufladek. U2, New Radicals..?
albo umiejetnie wrzucic wszytko do playlisty tak aby gatunkowo i akustycznie przejscia byly w miare plynne a gatunki sie zmienialy...

Kaku cheese_slave wyskakuje mi tutaj przy co 3 odswierzeniu wiec za ktoryms razem wejdziesz na pewno
PostPosted: Fri Mar 11, 2005 2:01 am

no ale jak bedzie leciec cos w stylu :" na zawsze punk " a pozniej " dla mnie masz stajla " to tesz troche dziwnie smile

Mistle

Gailenquen

PostPosted: Fri Mar 11, 2005 2:02 am

Kurcze, ja jak siedze w knajpie ze znajomymi... to mam i tych z luzem w kroku i dlugowlosych w glanach. I nikt sie nie strzepi a leci normalny rock ^^
PostPosted: Fri Mar 11, 2005 2:03 am

Ibris
Kurcze, ja jak siedze w knajpie ze znajomymi... to mam i tych z luzem w kroku i dlugowlosych w glanach. I nikt sie nie strzepi a leci normalny rock ^^
no wiesz ale chodzi o to ze to jest 18stka i chce zeby sie wszycy pobawili , potanczyli , pospiewali a jak bedzie lecial sam rock to polowa nie bedzie znac ...

Mistle

Vykk

PostPosted: Fri Mar 11, 2005 2:05 am

Ibris
zalezy co masz na mysli mowiac normalny xp ...

Mistle sproboj zrobic cos takiego... cos w stylu 3 doors down [lekki rock] cos popowego,potem tanecznego,i jakiegos R&B hh zagranicznego najlepj mieszanego w gatunkach z czyms jeszcze,potem zwykly hh zagraniczny i na koniec polski...lista dosyc dluga ale gatunkowo zroznicowana...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8670 8671 8672 8673 8674 8675 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games