Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8668 8669 8670 8671 8672 8673 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Vykk

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 2:42 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 2:43 pm

[ Message temporarily off-line ]

Kimagure-chan

[ Kaku ]

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 2:44 pm

tzn. pewnie jest ok, na nudne wieczory, kiedy nie masz juz sily na rozgryzanie kolejnych problemow egzystencjonalnych czy religijnych..a twoj mozg chce wyskoczyc..i krzyczy: 'chce mi sie toffi'

wtedy hellsing jest jak znalazl.
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 2:45 pm

chce ktos thank you letter for feb 2005 za... za.. 7k?

Gailenquen

Kimagure-chan

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 2:46 pm

a ja kcem wysysać innym krew domokun zaciskać kły w ludzkich szyjach domokun i ssać krew xd heart
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 2:46 pm

[ Kaku ]
tzn. pewnie jest ok, na nudne wieczory, kiedy nie masz juz sily na rozgryzanie kolejnych problemow egzystencjonalnych czy religijnych..a twoj mozg chce wyskoczyc..i krzyczy: 'chce mi sie toffi'

nom xd albo chobits chociaz tez drugi poruszaproblemy i to wcale nie takie blache czasami..no chyba ze trafilo sie na rozdzial jak chii lata za majtkami blaugh to bylo slodkie 3nodding

Vykk

Vykk

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 2:48 pm

Kitty-ShadowCat
a ja kcem wysysać innym krew domokun zaciskać kły w ludzkich szyjach domokun i ssać krew xd heart
hmmm...zjaryj na topic z filmami tam zostailem linka ktory w takim razie moze cie zainteresowac...mimo ze to tylko piosenka ale jest po prostu wyczesana...
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 2:50 pm

Vykk
Kitty-ShadowCat
hmmm...zjaryj na topic z filmami tam zostailem linka ktory w takim razie moze cie zainteresowac...mimo ze to tylko piosenka ale jest po prostu wyczesana...
ale ja nie żartuję- chcę być wampirem whee

Kimagure-chan

novelin

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 2:52 pm

Mi tam wampiry przeszły. Teraz jestem na etapie aniołów i upadłych aniołów.
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 2:53 pm

bede orginalna - chce byc soba xd

dobrej nocki wam, milych koszmarkow.

Gailenquen

Vykk

Kitty-ShadowCat
Vykk
Kitty-ShadowCat
ale ja nie żartuję- chcę być wampirem whee
to przeczytaj wywiad z wampirem...super ksiazka w ogole cala try.logia jest super...mimo ze nie czytale... blaugh ogladalem za to wywiad i krolowa potepionych ktore sa wlasnie na podstawie tryglogii zrealizowane...BW w pt o 22 20 cyhyba...bedzie krolowa potepionych na TVNie ...obejrzec koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vykk
[ Kaku ]

nom xd albo chobits chociaz tez drugi poruszaproblemy i to wcale nie takie blache czasami..no chyba ze trafilo sie na rozdzial jak chii lata za majtkami blaugh to bylo slodkie 3nodding

To bylo tak slodkie, ze az zenujace, men, to byl ostatni odcinek jaki widzialem xp
Absolutnie nie trawie chobits, takiej dozy slodkosci naprawde niewielu potrafi przezyc. ok..pomysl jest naprawde ciekawy, kreska udana, muzyka..w porzadku, ale bez przesady. taka 'dziewczyna' wogole mnie nie kreci..wrecz odpycha xp na miejscu hidekiego pewnie nie raz mialbym prawdziwa zalamke 3nodding

nienienie..chobits mowimy stanowcze: eetam.

[ Kaku ]

Kimagure-chan

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 2:54 pm

novelin
mimo tego że na widok krwi robi mi sie niedobrze- chcę ją ssać heart
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 3:47 pm

kurde glupia gaia...taka awaria...i posta pusalem i nie pamietma jakiego xp ... jest tu ktos poza mna??

Vykk

Vykk

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 3:49 pm

Kitty-ShadowCat
novelin
mimo tego że na widok krwi robi mi sie niedobrze- chcę ją ssać heart
ja moge zostac krwiodawca...tylko ze cos za cos blaugh
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8668 8669 8670 8671 8672 8673 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games