|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 2:15 pm
[ Kaku ] Vykk ok pod warunkiem ze to ja przebijam xd a ty przezywasz xd ... to juz podpada pod samookaleczenie. a scigac beda mnie, ze sam sie podziurawiles. dostane zaproszenia do rozmow w toku, programu uwaga i zwyczajni-niezyczajni..stane sie slawny ai w gazetach bede czytal o tym jak sie dzisiaj czuje. chyba zartujesz. chyba nie...ja ci przekluwam[czyt. przeibjam]glowe gwozdziem a ty wstajesz i kalniasz sie publicznosci...noramlnie lepsze niz "Right now"korna xd ...szczerzemowiac nigdy mi sie nie podobal ten teledysk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 2:17 pm
kto z was lubi Hellsinga? wink ja na razie jestem na 5 odcinku (chyba)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 2:21 pm
Kitty-ShadowCat kto z was lubi Hellsinga? wink ja na razie jestem na 5 odcinku (chyba) ja tlyko mange i teledyski mialem sposobnosc przyswoic...mange ttylko ta na polskim rynku wydana i jest fajne...mimo ze chwilami jest przesadzone to takie lekkie wyzynanie w pien ghulow i bobijajace teksty policjantki potrafia sprawic czlowiekowi przyjemnosc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 2:24 pm
Vykk Kitty-ShadowCat kto z was lubi Hellsinga? wink ja na razie jestem na 5 odcinku (chyba) ja tlyko mange i teledyski mialem sposobnosc przyswoic...mange ttylko ta na polskim rynku wydana i jest fajne...mimo ze chwilami jest przesadzone to takie lekkie wyzynanie w pien ghulow i bobijajace teksty policjantki potrafia sprawic czlowiekowi przyjemnosc xd O.o. tak- policjantka jest git blaugh ja nie lubiem Integry xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 2:26 pm
Inegra jest własnie zajebista ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 2:26 pm
Kitty-ShadowCat Vykk Kitty-ShadowCat kto z was lubi Hellsinga? wink ja na razie jestem na 5 odcinku (chyba) ja tlyko mange i teledyski mialem sposobnosc przyswoic...mange ttylko ta na polskim rynku wydana i jest fajne...mimo ze chwilami jest przesadzone to takie lekkie wyzynanie w pien ghulow i bobijajace teksty policjantki potrafia sprawic czlowiekowi przyjemnosc xd O.o. tak- policjantka jest git blaugh ja nie lubiem Integry xp jakas taka chwilami zbyt bosowata jest zato pieknie sie dostosowla do sytuacji w chwili przebudzenia Alukarda....niezly anagram xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 2:30 pm
Vykk Kitty-ShadowCat Vykk Kitty-ShadowCat kto z was lubi Hellsinga? wink ja na razie jestem na 5 odcinku (chyba) ja tlyko mange i teledyski mialem sposobnosc przyswoic...mange ttylko ta na polskim rynku wydana i jest fajne...mimo ze chwilami jest przesadzone to takie lekkie wyzynanie w pien ghulow i bobijajace teksty policjantki potrafia sprawic czlowiekowi przyjemnosc xd O.o. tak- policjantka jest git blaugh ja nie lubiem Integry xp jakas taka chwilami zbyt bosowata jest zato pieknie sie dostosowla do sytuacji w chwili przebudzenia Alukarda....niezly anagram xp ja lubiu Alukarda i chciałabym być wampirem.... ghulem nigdy xp fajna jest ta scena co niby siostra Integry robi z nią dziwne rzeczy - takie zboczone....a pooźniej ją zabija whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 2:32 pm
Kitty-ShadowCat Vykk Kitty-ShadowCat Vykk Kitty-ShadowCat kto z was lubi Hellsinga? wink ja na razie jestem na 5 odcinku (chyba) ja tlyko mange i teledyski mialem sposobnosc przyswoic...mange ttylko ta na polskim rynku wydana i jest fajne...mimo ze chwilami jest przesadzone to takie lekkie wyzynanie w pien ghulow i bobijajace teksty policjantki potrafia sprawic czlowiekowi przyjemnosc xd O.o. tak- policjantka jest git blaugh ja nie lubiem Integry xp jakas taka chwilami zbyt bosowata jest zato pieknie sie dostosowla do sytuacji w chwili przebudzenia Alukarda....niezly anagram xp ja lubiu Alukarda i chciałabym być wampirem.... ghulem nigdy xp fajna jest ta scena co niby siostra Integry robi z nią dziwne rzeczy - takie zboczone....a pooźniej ją zabija whee chyba nie mialem porzyjemnosci jej zobaczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 2:33 pm
Quote: ja lubiu Alukarda i chciałabym być wampirem.... ghulem nigdy fajna jest ta scena co niby siostra Integry robi z nią dziwne rzeczy - takie zboczone....a pooźniej ją zabija bejbe, dzieki za spoilera.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 2:34 pm
na czym wlasciwie opiera sie kultowosc Hellsinga? Na wielkim wampirze z wielka giwera? Widzialem raptem kilka odcinkow i nie znalazlem jeszcze jako takiej tresci..
oswieccie mnie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 2:35 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 2:37 pm
Ibris Quote: ja lubiu Alukarda i chciałabym być wampirem.... ghulem nigdy fajna jest ta scena co niby siostra Integry robi z nią dziwne rzeczy - takie zboczone....a pooźniej ją zabija bejbe, dzieki za spoilera. tia... xp dlatego staram sie gadac omijajac wazne wszczegoly....chyba ze temat jest tak obcykany jak DB tam nikt nie narzeka na spoilery xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 2:37 pm
E tam najlepszy to i tak jest ojciec Anders ^^
Kaku - bo tam nie ma głębokiej treśći, to anime/mange albo się kocha albo nienawidzi ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 2:38 pm
[ Kaku ] na czym wlasciwie opiera sie kultowosc Hellsinga? Na wielkim wampirze z wielka giwera? Widzialem raptem kilka odcinkow i nie znalazlem jeszcze jako takiej tresci.. oswieccie mnie 3nodding widzialam 7 odcinkow, po czym stwierdzilam, ze to nudne. Ale manga jest ponoc o wiele lepsza, wiec mimo wszystko chcialabym to przeczytac i dojsc SAMEJ do konca ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 2:41 pm
Ibris [ Kaku ] na czym wlasciwie opiera sie kultowosc Hellsinga? Na wielkim wampirze z wielka giwera? Widzialem raptem kilka odcinkow i nie znalazlem jeszcze jako takiej tresci.. oswieccie mnie 3nodding widzialam 7 odcinkow, po czym stwierdzilam, ze to nudne. Ale manga jest ponoc o wiele lepsza, wiec mimo wszystko chcialabym to przeczytac i dojsc SAMEJ do konca ^^ też sobie mangę koopooję blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|