Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8667 8668 8669 8670 8671 8672 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Vykk

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 2:15 pm

[ Kaku ]
Vykk
ok pod warunkiem ze to ja przebijam xd a ty przezywasz xd ...
to juz podpada pod samookaleczenie.
a scigac beda mnie, ze sam sie podziurawiles. dostane zaproszenia do rozmow w toku, programu uwaga i zwyczajni-niezyczajni..stane sie slawny ai w gazetach bede czytal o tym jak sie dzisiaj czuje.

chyba zartujesz.
chyba nie...ja ci przekluwam[czyt. przeibjam]glowe gwozdziem a ty wstajesz i kalniasz sie publicznosci...noramlnie lepsze niz "Right now"korna xd ...szczerzemowiac nigdy mi sie nie podobal ten teledysk
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 2:17 pm

kto z was lubi Hellsinga? wink
ja na razie jestem na 5 odcinku (chyba)

Kimagure-chan

Vykk

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 2:21 pm

Kitty-ShadowCat
ja tlyko mange i teledyski mialem sposobnosc przyswoic...mange ttylko ta na polskim rynku wydana i jest fajne...mimo ze chwilami jest przesadzone to takie lekkie wyzynanie w pien ghulow i bobijajace teksty policjantki potrafia sprawic czlowiekowi przyjemnosc xd
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 2:24 pm

Vykk
Kitty-ShadowCat
ja tlyko mange i teledyski mialem sposobnosc przyswoic...mange ttylko ta na polskim rynku wydana i jest fajne...mimo ze chwilami jest przesadzone to takie lekkie wyzynanie w pien ghulow i bobijajace teksty policjantki potrafia sprawic czlowiekowi przyjemnosc xd
O.o. tak- policjantka jest git blaugh
ja nie lubiem Integry xp

Kimagure-chan

novelin

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 2:26 pm

Inegra jest własnie zajebista ;]
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 2:26 pm

Kitty-ShadowCat
Vykk
Kitty-ShadowCat
ja nie lubiem Integry xp
jakas taka chwilami zbyt bosowata jest zato pieknie sie dostosowla do sytuacji w chwili przebudzenia Alukarda....niezly anagram xp

Vykk

Kimagure-chan

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 2:30 pm

Vykk
Kitty-ShadowCat
Vykk
Kitty-ShadowCat
ja nie lubiem Integry xp
jakas taka chwilami zbyt bosowata jest zato pieknie sie dostosowla do sytuacji w chwili przebudzenia Alukarda....niezly anagram xp
ja lubiu Alukarda i chciałabym być wampirem.... ghulem nigdy xp
fajna jest ta scena co niby siostra Integry robi z nią dziwne rzeczy - takie zboczone....a pooźniej ją zabija whee
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 2:32 pm

Kitty-ShadowCat
Vykk
Kitty-ShadowCat
Vykk
Kitty-ShadowCat
ja nie lubiem Integry xp
ja lubiu Alukarda i chciałabym być wampirem.... ghulem nigdy xp
fajna jest ta scena co niby siostra Integry robi z nią dziwne rzeczy - takie zboczone....a pooźniej ją zabija whee
chyba nie mialem porzyjemnosci jej zobaczyc

Vykk

Gailenquen

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 2:33 pm

Quote:
ja lubiu Alukarda i chciałabym być wampirem.... ghulem nigdy
fajna jest ta scena co niby siostra Integry robi z nią dziwne rzeczy - takie zboczone....a pooźniej ją zabija

bejbe, dzieki za spoilera.
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 2:34 pm

na czym wlasciwie opiera sie kultowosc Hellsinga?
Na wielkim wampirze z wielka giwera? Widzialem raptem kilka odcinkow i nie znalazlem jeszcze jako takiej tresci..

oswieccie mnie 3nodding

[ Kaku ]

Kimagure-chan

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 2:35 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 2:37 pm

Ibris
Quote:
ja lubiu Alukarda i chciałabym być wampirem.... ghulem nigdy
fajna jest ta scena co niby siostra Integry robi z nią dziwne rzeczy - takie zboczone....a pooźniej ją zabija

bejbe, dzieki za spoilera.
tia... xp dlatego staram sie gadac omijajac wazne wszczegoly....chyba ze temat jest tak obcykany jak DB tam nikt nie narzeka na spoilery xp

Vykk

novelin

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 2:37 pm

E tam najlepszy to i tak jest ojciec Anders ^^

Kaku - bo tam nie ma głębokiej treśći, to anime/mange albo się kocha albo nienawidzi ^^
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 2:38 pm

[ Kaku ]
Na wielkim wampirze z wielka giwera? Widzialem raptem kilka odcinkow i nie znalazlem jeszcze jako takiej tresci..

oswieccie mnie 3nodding

widzialam 7 odcinkow, po czym stwierdzilam, ze to nudne. Ale manga jest ponoc o wiele lepsza, wiec mimo wszystko chcialabym to przeczytac i dojsc SAMEJ do konca ^^

Gailenquen

Kimagure-chan

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 2:41 pm

Ibris
[ Kaku ]

oswieccie mnie 3nodding

widzialam 7 odcinkow, po czym stwierdzilam, ze to nudne. Ale manga jest ponoc o wiele lepsza, wiec mimo wszystko chcialabym to przeczytac i dojsc SAMEJ do konca ^^
też sobie mangę koopooję blaugh
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8667 8668 8669 8670 8671 8672 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games