|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:37 pm
Vykk to co nie pamietasz juz co wodzowi pisalas...?? jeśli chodzi o te wredne teksty to się pogodziliśmy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:37 pm
Kitty-ShadowCat Gosiak Kitty nie przejmu jsie innymi kieruj sie swoja indywidualnoscia i wlasnymi pomyslami :] mowilam Ci ze super pomysl :] i masz szczescie ze rodzice sie zgodzili ^^ moi sie tylko zle nam nie patrza jak zaczne o tym mowic pozatym, nic straconego jak Ci sie nie spodoba to zdejmiesz :] nie bubaj heart wim.... zarasta w ciągu 7 godzin (z nauk Kukusa) nu i gites :] ja albo poczekam jakis czas i mi sie to wybije z glowy albo dalej bede miec zajawke i juz rodzice nie beda mi w tym przeszkadzac to tez sobie przekluje jezyk... badz boską brefke ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:40 pm
Kitty-ShadowCat Vykk to co nie pamietasz juz co wodzowi pisalas...?? jeśli chodzi o te wredne teksty to się pogodziliśmy blaugh wiem widzialem ze sie pogodziliscie...i nie tylko ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:40 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:41 pm
[ Kaku ] Gosiak Kitty nie przejmu jsie innymi kieruj sie swoja indywidualnoscia i wlasnymi pomyslami :] mowilam Ci ze super pomysl :] i masz szczescie ze rodzice sie zgodzili ^^ moi sie tylko zle nam nie patrza jak zaczne o tym mowic pozatym, nic straconego jak Ci sie nie spodoba to zdejmiesz :] nie bubaj heart Jesli chodzi o rodzicow.. Kolczyk w jezyku nie jest problemem, mozesz przeciez zalozyc jakies w ciemnym kolorze, lub po prostu go wyjac.. No i nie smiac sie oscentacyjnie przy rodzicach. Skoro miesien regeneruje sie szybko nie widze problemu 3nodding nie... tu nie chodzi o to czy zaloze ciemny czy jasny tylko o szczerosc itd. :] jakos tak mam ze czasami musze przystopowac ;] a robienie na przekor rodzicom mnien ie bawi... w wyjmowanie tez nie bede sie bawic poniewaz mam slaba pamiec ... (ee a jak sie wyjmie kolczyka to dziura szybko zarasta"?) jak chodzi o nie smianie sie oscentacyjne to nie dam rady przedewszystkim moja wypowiedz nie ma skladu i ladu za co przepraszam XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:42 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:44 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:44 pm
Kitty-ShadowCat Gosiak Kitty nie przejmu jsie innymi kieruj sie swoja indywidualnoscia i wlasnymi pomyslami :] mowilam Ci ze super pomysl :] i masz szczescie ze rodzice sie zgodzili ^^ moi sie tylko zle nam nie patrza jak zaczne o tym mowic pozatym, nic straconego jak Ci sie nie spodoba to zdejmiesz :] nie bubaj heart wim.... zarasta w ciągu 7 godzin (z nauk Kukusa) nie z moich nauk, a z książki do anatomii akademickiej używanej na Akademii Medycznej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:45 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:48 pm
heyka Nov ^.^
domowe przebijanko? ^^ a tak, moja kumpela sie "zajmuje czyms takim". Poki co jeszcze nikogo bardzo nie skrzywdzila XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ok dobranoc wam :*:*:* heart ide do fizyki i angielskiego =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:49 pm
Kitty-ShadowCat ale przy robieniu kolczyka potrzebna jest zgoda rodziców....zależy czy ten ktoś jest pełnoletni (chyba) sweatdrop nie jest potrzebna zgoda rodziców... musisz być pełnoletnia, podpisujeszz oświadczenie, że jesteś świadoma zagrożenia i nara... teoretycznie osoby niepełnoletniej nie przekłują... ale że twoja mama się zgadza na to ona z tobą pójdzie by jej wyjaśnili jak masz o to dbać i na co uważać oraz ona będzie rozmawiała z piercerem, gdyż nie ujmująć tobie nic ale jesteś młodziutka, napalona na to więc nie będziesz zadawała odpowiednich pytań... a poza tym jak pójdziesz sama to cie mogą wręcz wziąć pod rączki dać lizaka i za drzwi wystawić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:49 pm
Kukus Kitty-ShadowCat Gosiak Kitty nie przejmu jsie innymi kieruj sie swoja indywidualnoscia i wlasnymi pomyslami :] mowilam Ci ze super pomysl :] i masz szczescie ze rodzice sie zgodzili ^^ moi sie tylko zle nam nie patrza jak zaczne o tym mowic pozatym, nic straconego jak Ci sie nie spodoba to zdejmiesz :] nie bubaj heart wim.... zarasta w ciągu 7 godzin (z nauk Kukusa) nie z moich nauk, a z książki do anatomii akademickiej używanej na Akademii Medycznej ej kukus z racji tego ze jestes z zawodu kim jestes i sie cienisz w swoim fachu miales mnie zbesztac na galerii a ja zagladam a tam nic....no wiesz co...czyzbys tak nieuwaznie czytal possty blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|