Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8664 8665 8666 8667 8668 8669 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

[ Kaku ]

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:20 pm

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:22 pm

papa Nighty papa Kari
Kitty-ShadowCat
Vykk
Kitty-ShadowCat
*włazi cała zapłakana i siada w koncie skoolona* moje marzenia o kolczykooo przykryła fala odradzania.... dziękooje przede wszystkim Herubinkowi crying crying
eeee herubinek pier&$^i glupoty...nie zna sie i tyle

narka Opcy
Narka Sayo
gdyby chociaż raz się z kims kto ma kolczyk w językoo całował do by zrozumiał dlaczego m.in. chcę mieć kolczyk... sweatdrop
...hmmm...sluchaj pogadaj z kukusem on sie na tym zna chyba z calej gildiowej paczki najlepiej...z reszta ja uwazam ze jesli ktos chce to napewno sa tego zalety...ty wylozylas swoje ... kukus swoje i git.. whee

Vykk

Kukus

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:24 pm

Kitty-ShadowCat
Vykk
Kitty-ShadowCat
*włazi cała zapłakana i siada w koncie skoolona* moje marzenia o kolczykooo przykryła fala odradzania.... dziękooje przede wszystkim Herubinkowi crying crying

narka Opcy
Narka Sayo
gdyby chociaż raz się z kims kto ma kolczyk w językoo całował do by zrozumiał dlaczego m.in. chcę mieć kolczyk... sweatdrop
wiesz co... inacej, gdyby ten głąb przynajmniej wiedział o czym mówi to bym jeszcze zrozumiał ale on gada od rzeczy, nie znając anatomii ani profesji
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:25 pm

Vykk

Kukus

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:25 pm

Vykk
papa Nighty papa Kari
Kitty-ShadowCat
Vykk
Kitty-ShadowCat

narka Opcy
Narka Sayo
...hmmm...sluchaj pogadaj z kukusem on sie na tym zna chyba z calej gildiowej paczki najlepiej...z reszta ja uwazam ze jesli ktos chce to napewno sa tego zalety...ty wylozylas swoje ... kukus swoje i git.. whee
no powinienem się znać, w końcu to moja praca blaugh
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:26 pm

eek oł bejb... co za tematy.... i to jeszcze pisze jakaś tam panna z ksywką podobną do mojej...
nie znam dobshe angielskiego ale myśle dobshe zrozumiałam co tam wypisują.... oł bejb eek

Vykk- pierwsze co to poradziłam się Kukusa bo myślę że on wie o tym najlepiej... nie będu słoochać niedoświadczonego Herubinka xp
jeszcze raz moowię- fajne jest całowanie się z kimś kto ma kolczyka w językoo heart

Kimagure-chan

Vykk

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:27 pm

Kukus
Kitty-ShadowCat
Vykk
Kitty-ShadowCat

narka Opcy
Narka Sayo
wiesz co... inacej, gdyby ten głąb przynajmniej wiedział o czym mówi to bym jeszcze zrozumiał ale on gada od rzeczy, nie znając anatomii ani profesji
...ten pan zna sie na swoim..z reszta chyba to miesci sie w ramach twojej prpfesji...dobrze mowie??
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:30 pm

Vykk
Kukus
Kitty-ShadowCat
Vykk
Kitty-ShadowCat

narka Opcy
Narka Sayo
...ten pan zna sie na swoim..z reszta chyba to miesci sie w ramach twojej prpfesji...dobrze mowie??
to jest jego praca heart

Kimagure-chan

Gosiak

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:30 pm

Kitty nie przejmu jsie innymi kieruj sie swoja indywidualnoscia i wlasnymi pomyslami :]
mowilam Ci ze super pomysl :] i masz szczescie ze rodzice sie zgodzili ^^ moi sie tylko zle nam nie patrza jak zaczne o tym mowic
pozatym, nic straconego jak Ci sie nie spodoba to zdejmiesz :]
nie bubaj heart
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:31 pm

Kitty-ShadowCat
eek oł bejb... co za tematy.... i to jeszcze pisze jakaś tam panna z ksywką podobną do mojej...
nie znam dobshe angielskiego ale myśle dobshe zrozumiałam co tam wypisują.... oł bejb eek

Vykk- pierwsze co to poradziłam się Kukusa bo myślę że on wie o tym najlepiej... nie będu słoochać niedoświadczonego Herubinka xp
jeszcze raz moowię- fajne jest całowanie się z kimś kto ma kolczyka w językoo heart

mp o dobrze zrobilas...tylko dreczy mnie jedna rzecz...nie zwiazana z kolczykiem..ty wiesz o tym ze ja czytalem potem te wszystkie posty jak mnie nie bylo a wrocilem ninja i ja sie tam ciekawych rzeczy dowiaduje

Kukus...jakoze wykonujesz swoj zawod i uwazasz sie za dobrego w tym co robisz to idz mnie zbesztac na glaerie bo sie tego doczekac nie moge blaugh

Vykk

Kimagure-chan

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:31 pm

Gosiak
Kitty nie przejmu jsie innymi kieruj sie swoja indywidualnoscia i wlasnymi pomyslami :]
mowilam Ci ze super pomysl :] i masz szczescie ze rodzice sie zgodzili ^^ moi sie tylko zle nam nie patrza jak zaczne o tym mowic
nie bubaj heart
wim.... zarasta w ciągu 7 godzin (z nauk Kukusa)
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:33 pm

Vykk
Kitty-ShadowCat

mp o dobrze zrobilas...tylko dreczy mnie jedna rzecz...nie zwiazana z kolczykiem..ty wiesz o tym ze ja czytalem potem te wszystkie posty jak mnie nie bylo a wrocilem ninja i ja sie tam ciekawych rzeczy dowiaduje

Kukus...jakoze wykonujesz swoj zawod i uwazasz sie za dobrego w tym co robisz to idz mnie zbesztac na glaerie bo sie tego doczekac nie moge blaugh
jakich? wink

Kimagure-chan

[ Kaku ]

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:33 pm

Gosiak
nie bubaj heart

Jesli chodzi o rodzicow..
Kolczyk w jezyku nie jest problemem, mozesz przeciez zalozyc jakies w ciemnym kolorze, lub po prostu go wyjac.. No i nie smiac sie oscentacyjnie przy rodzicach. Skoro miesien regeneruje sie szybko nie widze problemu 3nodding
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:35 pm

Kitty-ShadowCat
jakich? wink
to co nie pamietasz juz co wodzowi pisalas...??

Vykk

Kimagure-chan

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:36 pm

[ Message temporarily off-line ]
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8664 8665 8666 8667 8668 8669 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games