|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:22 pm
papa Nighty papa Kari Kitty-ShadowCat Vykk Kitty-ShadowCat *włazi cała zapłakana i siada w koncie skoolona* moje marzenia o kolczykooo przykryła fala odradzania.... dziękooje przede wszystkim Herubinkowi crying crying eeee herubinek pier&$^i glupoty...nie zna sie i tyle narka Opcy Narka Sayo gdyby chociaż raz się z kims kto ma kolczyk w językoo całował do by zrozumiał dlaczego m.in. chcę mieć kolczyk... sweatdrop ...hmmm...sluchaj pogadaj z kukusem on sie na tym zna chyba z calej gildiowej paczki najlepiej...z reszta ja uwazam ze jesli ktos chce to napewno sa tego zalety...ty wylozylas swoje ... kukus swoje i git.. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:24 pm
Kitty-ShadowCat Vykk Kitty-ShadowCat *włazi cała zapłakana i siada w koncie skoolona* moje marzenia o kolczykooo przykryła fala odradzania.... dziękooje przede wszystkim Herubinkowi crying crying eeee herubinek pier&$^i glupoty...nie zna sie i tyle narka Opcy Narka Sayo gdyby chociaż raz się z kims kto ma kolczyk w językoo całował do by zrozumiał dlaczego m.in. chcę mieć kolczyk... sweatdrop wiesz co... inacej, gdyby ten głąb przynajmniej wiedział o czym mówi to bym jeszcze zrozumiał ale on gada od rzeczy, nie znając anatomii ani profesji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:25 pm
Vykk papa Nighty papa Kari Kitty-ShadowCat Vykk Kitty-ShadowCat *włazi cała zapłakana i siada w koncie skoolona* moje marzenia o kolczykooo przykryła fala odradzania.... dziękooje przede wszystkim Herubinkowi crying crying eeee herubinek pier&$^i glupoty...nie zna sie i tyle narka Opcy Narka Sayo gdyby chociaż raz się z kims kto ma kolczyk w językoo całował do by zrozumiał dlaczego m.in. chcę mieć kolczyk... sweatdrop ...hmmm...sluchaj pogadaj z kukusem on sie na tym zna chyba z calej gildiowej paczki najlepiej...z reszta ja uwazam ze jesli ktos chce to napewno sa tego zalety...ty wylozylas swoje ... kukus swoje i git.. whee no powinienem się znać, w końcu to moja praca blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:26 pm
eek oł bejb... co za tematy.... i to jeszcze pisze jakaś tam panna z ksywką podobną do mojej... nie znam dobshe angielskiego ale myśle dobshe zrozumiałam co tam wypisują.... oł bejb eek Vykk- pierwsze co to poradziłam się Kukusa bo myślę że on wie o tym najlepiej... nie będu słoochać niedoświadczonego Herubinka xp jeszcze raz moowię- fajne jest całowanie się z kimś kto ma kolczyka w językoo heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:27 pm
Kukus Kitty-ShadowCat Vykk Kitty-ShadowCat *włazi cała zapłakana i siada w koncie skoolona* moje marzenia o kolczykooo przykryła fala odradzania.... dziękooje przede wszystkim Herubinkowi crying crying eeee herubinek pier&$^i glupoty...nie zna sie i tyle narka Opcy Narka Sayo gdyby chociaż raz się z kims kto ma kolczyk w językoo całował do by zrozumiał dlaczego m.in. chcę mieć kolczyk... sweatdrop wiesz co... inacej, gdyby ten głąb przynajmniej wiedział o czym mówi to bym jeszcze zrozumiał ale on gada od rzeczy, nie znając anatomii ani profesji ...ten pan zna sie na swoim..z reszta chyba to miesci sie w ramach twojej prpfesji...dobrze mowie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:30 pm
Vykk Kukus Kitty-ShadowCat Vykk Kitty-ShadowCat *włazi cała zapłakana i siada w koncie skoolona* moje marzenia o kolczykooo przykryła fala odradzania.... dziękooje przede wszystkim Herubinkowi crying crying eeee herubinek pier&$^i glupoty...nie zna sie i tyle narka Opcy Narka Sayo gdyby chociaż raz się z kims kto ma kolczyk w językoo całował do by zrozumiał dlaczego m.in. chcę mieć kolczyk... sweatdrop wiesz co... inacej, gdyby ten głąb przynajmniej wiedział o czym mówi to bym jeszcze zrozumiał ale on gada od rzeczy, nie znając anatomii ani profesji ...ten pan zna sie na swoim..z reszta chyba to miesci sie w ramach twojej prpfesji...dobrze mowie?? to jest jego praca heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:30 pm
Kitty nie przejmu jsie innymi kieruj sie swoja indywidualnoscia i wlasnymi pomyslami :] mowilam Ci ze super pomysl :] i masz szczescie ze rodzice sie zgodzili ^^ moi sie tylko zle nam nie patrza jak zaczne o tym mowic pozatym, nic straconego jak Ci sie nie spodoba to zdejmiesz :] nie bubaj heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:31 pm
Kitty-ShadowCat eek oł bejb... co za tematy.... i to jeszcze pisze jakaś tam panna z ksywką podobną do mojej... nie znam dobshe angielskiego ale myśle dobshe zrozumiałam co tam wypisują.... oł bejb eek Vykk- pierwsze co to poradziłam się Kukusa bo myślę że on wie o tym najlepiej... nie będu słoochać niedoświadczonego Herubinka xp jeszcze raz moowię- fajne jest całowanie się z kimś kto ma kolczyka w językoo heart mp o dobrze zrobilas...tylko dreczy mnie jedna rzecz...nie zwiazana z kolczykiem..ty wiesz o tym ze ja czytalem potem te wszystkie posty jak mnie nie bylo a wrocilem ninja i ja sie tam ciekawych rzeczy dowiaduje Kukus...jakoze wykonujesz swoj zawod i uwazasz sie za dobrego w tym co robisz to idz mnie zbesztac na glaerie bo sie tego doczekac nie moge blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:31 pm
Gosiak Kitty nie przejmu jsie innymi kieruj sie swoja indywidualnoscia i wlasnymi pomyslami :] mowilam Ci ze super pomysl :] i masz szczescie ze rodzice sie zgodzili ^^ moi sie tylko zle nam nie patrza jak zaczne o tym mowic pozatym, nic straconego jak Ci sie nie spodoba to zdejmiesz :] nie bubaj heart wim.... zarasta w ciągu 7 godzin (z nauk Kukusa)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:33 pm
Vykk Kitty-ShadowCat eek oł bejb... co za tematy.... i to jeszcze pisze jakaś tam panna z ksywką podobną do mojej... nie znam dobshe angielskiego ale myśle dobshe zrozumiałam co tam wypisują.... oł bejb eek Vykk- pierwsze co to poradziłam się Kukusa bo myślę że on wie o tym najlepiej... nie będu słoochać niedoświadczonego Herubinka xp jeszcze raz moowię- fajne jest całowanie się z kimś kto ma kolczyka w językoo heart mp o dobrze zrobilas...tylko dreczy mnie jedna rzecz...nie zwiazana z kolczykiem..ty wiesz o tym ze ja czytalem potem te wszystkie posty jak mnie nie bylo a wrocilem ninja i ja sie tam ciekawych rzeczy dowiaduje Kukus...jakoze wykonujesz swoj zawod i uwazasz sie za dobrego w tym co robisz to idz mnie zbesztac na glaerie bo sie tego doczekac nie moge blaugh jakich? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:33 pm
Gosiak Kitty nie przejmu jsie innymi kieruj sie swoja indywidualnoscia i wlasnymi pomyslami :] mowilam Ci ze super pomysl :] i masz szczescie ze rodzice sie zgodzili ^^ moi sie tylko zle nam nie patrza jak zaczne o tym mowic pozatym, nic straconego jak Ci sie nie spodoba to zdejmiesz :] nie bubaj heart Jesli chodzi o rodzicow.. Kolczyk w jezyku nie jest problemem, mozesz przeciez zalozyc jakies w ciemnym kolorze, lub po prostu go wyjac.. No i nie smiac sie oscentacyjnie przy rodzicach. Skoro miesien regeneruje sie szybko nie widze problemu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:35 pm
to co nie pamietasz juz co wodzowi pisalas...??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|