Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8663 8664 8665 8666 8667 8668 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

opcy

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:02 pm

ktory sie odważył ekran rozszerzyć!??!?!?!
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:03 pm

Kukus
który to taki specjalista od piercingu rozgłasza wieści, że dziura w języku się nie zarasta?

żebym wiedział z kim nie rozmawiać na ten temat

jak na mój gust to teoretycznie wszystkie sie zarastaja.
oprocz default holes ofkoz.

[ Kaku ]

Sayokun

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:05 pm

Kukus
który to taki specjalista od piercingu rozgłasza wieści, że dziura w języku się nie zarasta?

to akurat nie bylem ja xp

ja tam odradzalem to kitty bo mi sie kolczyk w jezyku ni bardzo podoba a tym bardziej wg mnie nie pasuje do 13-letniej dziweczyny sweatdrop
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:07 pm

[ Kaku ]
Kukus

jak na mój gust to teoretycznie wszystkie sie zarastaja.
oprocz default holes ofkoz.
to masz dobry gust... powiem więcej, dziura w języku zarasta się w przeciągu 7-8 godzin całkowicie, gdyż język ma niesamowite zdolności regeneracyjne

ale jakbyś przeczytał farmazony jakie wypisywał pan Herubinek to byś poczuł ciepłe nogawki bo bys się zlał ze śmiechu

pi.es. Sayu, ty też jeśli nie jesteś wielbicielem peircingu to wiesz, nie musisz się z taką dizewczyną całować, na serio, nie każda ma kolczyki... gdyby tak było to by nie było takie fajne, bo byłoby pospolite

Kukus

opcy

dobra ja spadam.......
nara...
dobrej nocy.....

*włazi cała zapłakana i siada w koncie skoolona* moje marzenia o kolczykooo przykryła fala odradzania.... dziękooje przede wszystkim Herubinkowi crying crying

Kimagure-chan

Gailenquen

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:09 pm

zaczynamy impreze, bejbe...
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:09 pm

musze leciec razz papatki 3nodding

Sayokun

Sayokun

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:10 pm

Kukus

pi.es. Sayu, ty też jeśli nie jesteś wielbicielem peircingu to wiesz, nie musisz się z taką dizewczyną całować, na serio, nie każda ma kolczyki... gdyby tak było to by nie było takie fajne, bo byłoby pospolite

xp ja tylko wyrazilem swoje zdanie
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:11 pm

Kitty-ShadowCat
*włazi cała zapłakana i siada w koncie skoolona* moje marzenia o kolczykooo przykryła fala odradzania.... dziękooje przede wszystkim Herubinkowi crying crying
eeee herubinek pier&$^i glupoty...nie zna sie i tyle

narka Opcy
Narka Sayo

Vykk

Kukus

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:13 pm

Sayokun
Kukus

to akurat nie bylem ja xp

ja tam odradzalem to kitty bo mi sie kolczyk w jezyku ni bardzo podoba a tym bardziej wg mnie nie pasuje do 13-letniej dziweczyny sweatdrop
i nie musi ci się podobać... powiem szczerze nie mam ci tego za złe, każdy może mieć swoje zdanie... wiek Kitty mnie też lekko nie przekonuje do tego zabiegu ale z drugiej strony zdolności regeneracyjne języka są taki wielkie, że jego przebicie, skaleczenie czy ucięcie fragmentu nie ma najmniejszego wpływu na funkcjonowanie, dziura w 7 godzin jest zarośnięta... ale skoro dziewczynka chce to niech robi co chce, to jej ciało...
a jeśli chodzi o to całowanie, to nie wiesz co tracisz... spróbuj z panną która potrafi całować, a na dodatek ma kolczyk... o laseczce w takiej sytuacji to nawet nie wspomnę PO_E_ZJAAAAA
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:13 pm

Ibris
zaczynamy impreze, bejbe...
Jacha...eee a gdzie i za co??

Vykk

Night_Lady

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:15 pm

ide lulu kocham Was wszystkich... wink
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:18 pm

okej szkraby koffane ide lulac whee dobranoc wam i spokojnych snow zycze...

Miss_Karina

Kimagure-chan

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 1:20 pm

Vykk
Kitty-ShadowCat
eeee herubinek pier&$^i glupoty...nie zna sie i tyle

narka Opcy
Narka Sayo
gdyby chociaż raz się z kims kto ma kolczyk w językoo całował do by zrozumiał dlaczego m.in. chcę mieć kolczyk... sweatdrop
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8663 8664 8665 8666 8667 8668 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games