|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:02 pm
ktory sie odważył ekran rozszerzyć!??!?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:03 pm
Kukus który to taki specjalista od piercingu rozgłasza wieści, że dziura w języku się nie zarasta? żebym wiedział z kim nie rozmawiać na ten temat jak na mój gust to teoretycznie wszystkie sie zarastaja. oprocz default holes ofkoz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:05 pm
Kukus który to taki specjalista od piercingu rozgłasza wieści, że dziura w języku się nie zarasta? żebym wiedział z kim nie rozmawiać na ten temat to akurat nie bylem ja xp ja tam odradzalem to kitty bo mi sie kolczyk w jezyku ni bardzo podoba a tym bardziej wg mnie nie pasuje do 13-letniej dziweczyny sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:07 pm
[ Kaku ] Kukus który to taki specjalista od piercingu rozgłasza wieści, że dziura w języku się nie zarasta? żebym wiedział z kim nie rozmawiać na ten temat jak na mój gust to teoretycznie wszystkie sie zarastaja. oprocz default holes ofkoz. to masz dobry gust... powiem więcej, dziura w języku zarasta się w przeciągu 7-8 godzin całkowicie, gdyż język ma niesamowite zdolności regeneracyjne ale jakbyś przeczytał farmazony jakie wypisywał pan Herubinek to byś poczuł ciepłe nogawki bo bys się zlał ze śmiechu pi.es. Sayu, ty też jeśli nie jesteś wielbicielem peircingu to wiesz, nie musisz się z taką dizewczyną całować, na serio, nie każda ma kolczyki... gdyby tak było to by nie było takie fajne, bo byłoby pospolite
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra ja spadam....... nara... dobrej nocy.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*włazi cała zapłakana i siada w koncie skoolona* moje marzenia o kolczykooo przykryła fala odradzania.... dziękooje przede wszystkim Herubinkowi crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:09 pm
zaczynamy impreze, bejbe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:09 pm
musze leciec razz papatki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:10 pm
Kukus pi.es. Sayu, ty też jeśli nie jesteś wielbicielem peircingu to wiesz, nie musisz się z taką dizewczyną całować, na serio, nie każda ma kolczyki... gdyby tak było to by nie było takie fajne, bo byłoby pospolite xp ja tylko wyrazilem swoje zdanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:11 pm
Kitty-ShadowCat *włazi cała zapłakana i siada w koncie skoolona* moje marzenia o kolczykooo przykryła fala odradzania.... dziękooje przede wszystkim Herubinkowi crying crying eeee herubinek pier&$^i glupoty...nie zna sie i tyle narka Opcy Narka Sayo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:13 pm
Sayokun Kukus który to taki specjalista od piercingu rozgłasza wieści, że dziura w języku się nie zarasta? żebym wiedział z kim nie rozmawiać na ten temat to akurat nie bylem ja xp ja tam odradzalem to kitty bo mi sie kolczyk w jezyku ni bardzo podoba a tym bardziej wg mnie nie pasuje do 13-letniej dziweczyny sweatdrop i nie musi ci się podobać... powiem szczerze nie mam ci tego za złe, każdy może mieć swoje zdanie... wiek Kitty mnie też lekko nie przekonuje do tego zabiegu ale z drugiej strony zdolności regeneracyjne języka są taki wielkie, że jego przebicie, skaleczenie czy ucięcie fragmentu nie ma najmniejszego wpływu na funkcjonowanie, dziura w 7 godzin jest zarośnięta... ale skoro dziewczynka chce to niech robi co chce, to jej ciało... a jeśli chodzi o to całowanie, to nie wiesz co tracisz... spróbuj z panną która potrafi całować, a na dodatek ma kolczyk... o laseczce w takiej sytuacji to nawet nie wspomnę PO_E_ZJAAAAA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:13 pm
Ibris zaczynamy impreze, bejbe... Jacha...eee a gdzie i za co??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:15 pm
ide lulu kocham Was wszystkich... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:18 pm
okej szkraby koffane ide lulac whee dobranoc wam i spokojnych snow zycze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:20 pm
Vykk Kitty-ShadowCat *włazi cała zapłakana i siada w koncie skoolona* moje marzenia o kolczykooo przykryła fala odradzania.... dziękooje przede wszystkim Herubinkowi crying crying eeee herubinek pier&$^i glupoty...nie zna sie i tyle narka Opcy Narka Sayo gdyby chociaż raz się z kims kto ma kolczyk w językoo całował do by zrozumiał dlaczego m.in. chcę mieć kolczyk... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|