|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:43 pm
Ita Lockheart *zasypia w ramionach opcego* papa wszystkim , jutroo bede dobrej nocki 3nodding biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:43 pm
_cleef_ [ Kaku ] _cleef_ Vykk cleef jak tuy to robisz eek ?? kupuje np jan04 za 71.5k i sprzedaje za 76k znasz alexi ? my mamy uklad, ona kupuje jan04 za 70 i sprzedaje mi za 73, a ja je dalej za 76 ^^ no I dostalem donacie dzis hehe..i w ten sposob rozpieprzacie ekonomie gaii blaugh nie, taki jest u nas codziennie i nic jak narazie niezepsulismy
nic?przyznam sie, ze robie podobnie a zaczalem od goti clipsow i mialem wyrzuty sumienia, ze specjalnie podbijam ceny, dla wlasnych korzysci blaugh teraz wrocil mi instynkt samozachowawczy..i sam korzystam z inflacji, poki nikt tego nie kontroluje. ale to co poszlo z letter jan 04 po prostu mnie zabilo. gen, Jan2004
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:44 pm
_cleef_ zaczynasz z 1k i masz jak najwiecej kasy zarobic z tego w tydzien, alexi I jagr zarobili po 1.5 milion ja bym najwiecej zarobil 600k XDD (gdybym nic innego nie robil)
YAHOO ! mamy artystke pixeli w naszym gildzie ktura zrobi "guide" nie bedizesz sknera i powiesz co to za konurs??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:45 pm
opcy [ Kaku ] _cleef_ Vykk cleef jak tuy to robisz eek ?? kupuje np jan04 za 71.5k i sprzedaje za 76k znasz alexi ? my mamy uklad, ona kupuje jan04 za 70 i sprzedaje mi za 73, a ja je dalej za 76 ^^ no I dostalem donacie dzis hehe..i w ten sposob rozpieprzacie ekonomie gaii blaugh to sie po naszemu spekulanctwo nazywa.... i jest to nasza narodowa umiejetnosc... ee..nie, spokulowaniem bym tego nie nazwal.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:45 pm
Ibris Yuki! rysuuu... eem, poszla sobie... Cleef - tutaj ^^ ehh... ! kocham pozy ! I mojo twarz chyba najlepsze jak narazie ! (ja tak sadze) zaraz wysle ci zaplate (+napiwek) mam czym placic XDD zarobilem dzis duzo no I dostalem pomoc od alexi, muwi mi ze musze caly czas miec zloto
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:47 pm
_cleef_ Ibris Yuki! rysuuu... eem, poszla sobie... Cleef - tutaj ^^ ehh... ! kocham pozy ! I mojo twarz chyba najlepsze jak narazie ! (ja tak sadze) zaraz wysle ci zaplate (+napiwek) mam czym placic XDD zarobilem dzis duzo no I dostalem pomoc od alexi, muwi mi ze musze caly czas miec zloto spedzilam nad tym pol dnia, nie jest idealne, ale chyba calkiem niezle sie prezentuje ;P Tobie ma sie podobac i bedzie git.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:49 pm
_cleef_
YAHOO ! mamy artystke pixeli w naszym gildzie ktura zrobi "guide" "guide" ? a jak to wyglada te pixelikowe? O.o?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:52 pm
[ Kaku ] nic?przyznam sie, ze robie podobnie a zaczalem od goti clipsow i mialem wyrzuty sumienia, ze specjalnie podbijam ceny, dla wlasnych korzysci blaugh teraz wrocil mi instynkt samozachowawczy..i sam korzystam z inflacji, poki nikt tego nie kontroluje. ale to co poszlo z letter jan 04 po prostu mnie zabilo. gen, Jan2004 tak jurz jest ! I NIGDY PRZENIGDY NIEUZYWAJ EVIL, GEN lub SIN !!! ! ! ! !!! !! tylko uzywaj GCG i wlasnej niewiem ajk to po polsku...angeliski--> experience
Vykk,jurz muwlem. ale sie nazywa Exchnage whores ludziki majo nowe (pozyczone) konta o nazwie "bekitaexchnagewhore1" no i do 10 numerka moze ich widzilales, so wszedzie na exchange
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:53 pm
[ Kaku ] _cleef_ [ Kaku ] _cleef_ Vykk cleef jak tuy to robisz eek ?? kupuje np jan04 za 71.5k i sprzedaje za 76k znasz alexi ? my mamy uklad, ona kupuje jan04 za 70 i sprzedaje mi za 73, a ja je dalej za 76 ^^ no I dostalem donacie dzis hehe..i w ten sposob rozpieprzacie ekonomie gaii blaugh nie, taki jest u nas codziennie i nic jak narazie niezepsulismy
nic?przyznam sie, ze robie podobnie a zaczalem od goti clipsow i mialem wyrzuty sumienia, ze specjalnie podbijam ceny, dla wlasnych korzysci blaugh teraz wrocil mi instynkt samozachowawczy..i sam korzystam z inflacji, poki nikt tego nie kontroluje. ale to co poszlo z letter jan 04 po prostu mnie zabilo. gen, Jan2004to jest niedokladne... ja kupilem chain wallet na poczatku wrzesnia za 15k a chyba sie az tak nie rozni cena itemu od listu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:54 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:55 pm
Miss_Karina _cleef_
YAHOO ! mamy artystke pixeli w naszym gildzie ktura zrobi "guide" "guide" ? a jak to wyglada te pixelikowe? O.o? guide= krok po kroku jak robic "pixelowe art" pokaze ci co ona mi zrobila, tylko poczeka karina ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:57 pm
_cleef_ Miss_Karina _cleef_
YAHOO ! mamy artystke pixeli w naszym gildzie ktura zrobi "guide" "guide" ? a jak to wyglada te pixelikowe? O.o? guide= krok po kroku jak robic "pixelowe art" pokaze ci co ona mi zrobila, tylko poczeka karina ^^ ok poczekam troche, bo zara ide lulac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
który to taki specjalista od piercingu rozgłasza wieści, że dziura w języku się nie zarasta?
żebym wiedział z kim nie rozmawiać na ten temat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun to jest niedokladne... ja kupilem chain wallet na poczatku wrzesnia za 15k a chyba sie az tak nie rozni cena itemu od listu chain wallet-75k emo bag-59k (z powodu tych nowych torebek) jan 2004-76k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:58 pm
_cleef_ tak jurz jest ! I NIGDY PRZENIGDY NIEUZYWAJ EVIL, GEN lub SIN !!! ! ! ! !!! !! tylko uzywaj GCG i wlasnej niewiem ajk to po polsku...angeliski--> experience
*experience - doswiadczenie, men. niespecjalnie chce mi sie robic statystyki, bo robia to odpowiednie gildie, gdzie wiara ma zajawke i czas na takie rzeczy. ale widze, ze niebardzo lapiesz o co chodzi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|