|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:31 pm
Ita Lockheart Vykk Ita Lockheart opcy *czuje sie akceptowany* redface xd dobrze ze wspolprace wybralem.... mrrrrrrr..... moze sie blizej poznamy wink heart *szuka swojej butelkii komandosa* ee co za swojskie klimaty... to moze toast??*idzie do pokoju po komandosa...wraca z 2 xp * komandos rządzi , a ja dzis zarobiłam 1 k crying a ja tak nie umiem najwyzej ok 500 goldow dziennie...w zaleznosci ile sie napostuje[niemyslic z napastowaniem xp ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ita Lockheart opcy *czuje sie akceptowany* redface xd dobrze ze wspolprace wybralem.... mrrrrrrr..... moze sie blizej poznamy wink heart *szuka swojej butelkii komandosa* bardzo chetnie! 3nodding *szuka swojej butelki denaturatu* * rozpina jego kurtke i przytula sie do niego popijając komandosa* mrrrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk cleef jak tuy to robisz eek ?? kupuje np jan04 za 71.5k i sprzedaje za 76k znasz alexi ? my mamy uklad, ona kupuje jan04 za 70 i sprzedaje mi za 73, a ja je dalej za 76 ^^ no I dostalem donacie dzis
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:32 pm
Ita Lockheart Vykk Ita Lockheart opcy *czuje sie akceptowany* redface xd dobrze ze wspolprace wybralem.... mrrrrrrr..... moze sie blizej poznamy wink heart *szuka swojej butelkii komandosa* ee co za swojskie klimaty... to moze toast??*idzie do pokoju po komandosa...wraca z 2 xp * komandos rządzi , a ja dzis zarobiłam 1 k ja dzis na partyzantce zarobilem z 500..... czyli mało.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:34 pm
_cleef_ Vykk cleef jak tuy to robisz eek ?? kupuje np jan04 za 71.5k i sprzedaje za 76k znasz alexi ? my mamy uklad, ona kupuje jan04 za 70 i sprzedaje mi za 73, a ja je dalej za 76 ^^ no I dostalem donacie dzis lol...jest jeszcze jeden problem..trzeba miec te 70 k sweatdrop a nie niecale 4 crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:34 pm
Ita Lockheart opcy bardzo chetnie! 3nodding *szuka swojej butelki denaturatu* * rozpina jego kurtke i przytula sie do niego popijając komandosa* mrrrr taaa to bedzie dobry wieczor.... w jednej rece flaszka denaturatu.... w drugiej dziewczyna.... *przytula* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:35 pm
_cleef_ Vykk cleef jak tuy to robisz eek ?? kupuje np jan04 za 71.5k i sprzedaje za 76k znasz alexi ? my mamy uklad, ona kupuje jan04 za 70 i sprzedaje mi za 73, a ja je dalej za 76 ^^ no I dostalem donacie dzis hehe..i w ten sposob rozpieprzacie ekonomie gaii blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:35 pm
hey wszystkim.
cleef, dostales rysunek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:36 pm
Vykk _cleef_ Vykk cleef jak tuy to robisz eek ?? kupuje np jan04 za 71.5k i sprzedaje za 76k znasz alexi ? my mamy uklad, ona kupuje jan04 za 70 i sprzedaje mi za 73, a ja je dalej za 76 ^^ no I dostalem donacie dzis lol...jest jeszcze jeden problem..trzeba miec te 70 k sweatdrop a nie niecale 4 crying ona jest w konkursie, i zaczela z 1k po jednym dniu zarobila 500 k (a miala 1k)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:37 pm
*zasypia w ramionach opcego* papa wszystkim , jutroo bede
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:38 pm
[ Kaku ] _cleef_ Vykk cleef jak tuy to robisz eek ?? kupuje np jan04 za 71.5k i sprzedaje za 76k znasz alexi ? my mamy uklad, ona kupuje jan04 za 70 i sprzedaje mi za 73, a ja je dalej za 76 ^^ no I dostalem donacie dzis hehe..i w ten sposob rozpieprzacie ekonomie gaii blaugh nie, taki jest u nas codziennie i nic jak narazie niezepsulismy
Ibris, nic niedostalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:38 pm
_cleef_ Vykk _cleef_ Vykk cleef jak tuy to robisz eek ?? kupuje np jan04 za 71.5k i sprzedaje za 76k znasz alexi ? my mamy uklad, ona kupuje jan04 za 70 i sprzedaje mi za 73, a ja je dalej za 76 ^^ no I dostalem donacie dzis lol...jest jeszcze jeden problem..trzeba miec te 70 k sweatdrop a nie niecale 4 crying ona jest w konkursie, i zaczela z 1k po jednym dniu zarobila 500 k (a miala 1k) co to za konkurs i jakie sa w nim szanse?? narka Ita
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:39 pm
Yuki! rysuuu... eem, poszla sobie... Cleef - tutaj ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:41 pm
Vykk _cleef_ Vykk _cleef_ Vykk cleef jak tuy to robisz eek ?? kupuje np jan04 za 71.5k i sprzedaje za 76k znasz alexi ? my mamy uklad, ona kupuje jan04 za 70 i sprzedaje mi za 73, a ja je dalej za 76 ^^ no I dostalem donacie dzis lol...jest jeszcze jeden problem..trzeba miec te 70 k sweatdrop a nie niecale 4 crying ona jest w konkursie, i zaczela z 1k po jednym dniu zarobila 500 k (a miala 1k) co to za konkurs i jakie sa w nim szanse?? narka Ita zaczynasz z 1k i masz jak najwiecej kasy zarobic z tego w tydzien, alexi I jagr zarobili po 1.5 milion ja bym najwiecej zarobil 600k XDD (gdybym nic innego nie robil)
YAHOO ! mamy artystke pixeli w naszym gildzie ktura zrobi "guide"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:41 pm
[ Kaku ] _cleef_ Vykk cleef jak tuy to robisz eek ?? kupuje np jan04 za 71.5k i sprzedaje za 76k znasz alexi ? my mamy uklad, ona kupuje jan04 za 70 i sprzedaje mi za 73, a ja je dalej za 76 ^^ no I dostalem donacie dzis hehe..i w ten sposob rozpieprzacie ekonomie gaii blaugh to sie po naszemu spekulanctwo nazywa.... i jest to nasza narodowa umiejetnosc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|