|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:12 pm
Ita Lockheart opcy no jasne! ja jestem bardzo dobry we wspołpracy..... @Vykk: kazdemu sie zdaza.... no to ustalone panie opcy wink heart *sciska go za szyje i tuli wci ągając pod kanape * xd Ratunku! ach! Ratunku! *wcale sie nie broni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ita Lockheart Sayokun nian nian whee 'skacze po niej dalej' mrau , aaa , pomocy wink heart eek rozumiem ze lubisz jak skacza po tobie niebieskie plemnikoidy wink @Sayo: kiedy mu jakies odnóża urosna i przestanie mi sie kojarzyc... 'zatyka enraiowi szybko uszy' cii... bo tym razem jescze zenskiego plemnika do pomocy wezwie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OK ja lece narqa wam wszystkim papa
PAAAA scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ita Lockheart Sayokun nian nian whee 'skacze po niej dalej' mrau , aaa , pomocy wink heart eek rozumiem ze lubisz jak skacza po tobie niebieskie plemnikoidy wink @Sayo: kiedy mu jakies odnóża urosna i przestanie mi sie kojarzyc... niema to jak kot co kojazy sie z sexem .... ale jak byco niejestem zooofilem wink *głaszcze kotka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:13 pm
herubinek OK ja lece narqa wam wszystkim papa PAAAA scream narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:13 pm
Sayokun opcy Ita Lockheart Sayokun nian nian whee 'skacze po niej dalej' mrau , aaa , pomocy wink heart eek rozumiem ze lubisz jak skacza po tobie niebieskie plemnikoidy wink @Sayo: kiedy mu jakies odnóża urosna i przestanie mi sie kojarzyc... 'zatyka enraiowi szybko uszy' cii... bo tym razem jescze zenskiego plemnika do pomocy wezwie Ai?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:14 pm
Miss_Karina Setsuna Dragonclaw Miss_Karina Setsuna Dragonclaw moze przypadkiem jest tu ktos z wawy z dembowskiego/dabrowskiego/hoffmanowy/zeromskiego? albo z pruszkowskiego zana? ><" ja bylam z dembowskiego!!!!!!!!! O____o" whaa? neutral i jak tam bylo 3nodding whee moze na tlenie ci wszystko opowiem? bo tutaj to byloby za duzo XD moj tlenik ---> lady_karina@tlen.pl lub gg 7650244 na gg ok? zaraz do ciebie napisze... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:14 pm
Ita Lockheart opcy Ita Lockheart Sayokun nian nian whee 'skacze po niej dalej' mrau , aaa , pomocy wink heart eek rozumiem ze lubisz jak skacza po tobie niebieskie plemnikoidy wink @Sayo: kiedy mu jakies odnóża urosna i przestanie mi sie kojarzyc... niema to jak kot co kojazy sie z sexem .... ale jak byco niejestem zooofilem wink *głaszcze kotka* no ale spojrz na ten rysunek....... główka+ogon = plemnior (niebieski) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:15 pm
opcy Ita Lockheart opcy no jasne! ja jestem bardzo dobry we wspołpracy..... @Vykk: kazdemu sie zdaza.... no to ustalone panie opcy wink heart *sciska go za szyje i tuli wci ągając pod kanape * xd Ratunku! ach! Ratunku! *wcale sie nie broni* *przytula go swoim zimnym ciałkiem*jestes taki cieplutki i milutki , mrrrrrrrrrrrrau whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:15 pm
Miss_Karina Sayokun opcy Ita Lockheart Sayokun nian nian whee 'skacze po niej dalej' mrau , aaa , pomocy wink heart eek rozumiem ze lubisz jak skacza po tobie niebieskie plemnikoidy wink @Sayo: kiedy mu jakies odnóża urosna i przestanie mi sie kojarzyc... 'zatyka enraiowi szybko uszy' cii... bo tym razem jescze zenskiego plemnika do pomocy wezwie Ai? taa ninja sei nie ma... ai tez nie uff...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:16 pm
Ita Lockheart opcy Ita Lockheart opcy no jasne! ja jestem bardzo dobry we wspołpracy..... @Vykk: kazdemu sie zdaza.... no to ustalone panie opcy wink heart *sciska go za szyje i tuli wci ągając pod kanape * xd Ratunku! ach! Ratunku! *wcale sie nie broni* *przytula go swoim zimnym ciałkiem*jestes taki cieplutki i milutki , mrrrrrrrrrrrrau whee no wiesz te krzyki byly po to zeby sobie ludzie nie pomysleli ze łatwy jestem..... *hugs back*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:16 pm
Setsuna Dragonclaw na gg ok? zaraz do ciebie napisze... whee okej ale nie recze za moje gg, bo czasem wariuje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:17 pm
Miss_Karina Setsuna Dragonclaw na gg ok? zaraz do ciebie napisze... whee okej ale nie recze za moje gg, bo czasem wariuje sweatdrop ^^ dzieki ^^ xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:17 pm
Miss_Karina Setsuna Dragonclaw na gg ok? zaraz do ciebie napisze... whee okej ale nie recze za moje gg, bo czasem wariuje sweatdrop jak masz tlena to po co ci gg wlaczac??......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:18 pm
Sayokun taa ninja sei nie ma... ai tez nie uff... heh xd a co by bylo gdyby byly obie? blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|