|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:04 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:04 pm
Vykk hejka wszystkim...wrocilem do was...cieszycie sie?? dobrze jest byc zauwazonym stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:05 pm
Vykk Vykk hejka wszystkim...wrocilem do was...cieszycie sie?? dobrze jest byc zauwazonym stare Vyq posty tak lecialy ze...sorki V.V witaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:06 pm
Sayokun nian nian whee 'skacze po niej dalej' mrau , aaa , pomocy wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:06 pm
Ita Lockheart opcy Ita Lockheart ej no sory , ja tez urzęduje pod meblami xd to trzeba sie jakos terenem podzielic....... chyba ze sie chcesz bic........ na gołe klaty... wink hmm... na gołe klaty ? a moze jakas wsp�łpraca ? no jasne! ja jestem bardzo dobry we wspołpracy..... @Vykk: kazdemu sie zdaza....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:07 pm
Miss_Karina opcy *rozglada sie po pokoju* Kari oczywiscie..... eeee... >.> <.< ja slawna? nie no...
Setsuna witaj biggrin biggrin O.o eee... ja chodzilam do Prywatnego Licka Plastycznego... jesli ci o to chodzilo o.O" a dlaczego sie pytasz koffana?tak o to... moze przypadkiem jest tu ktos z wawy z dembowskiego/dabrowskiego/hoffmanowy/zeromskiego? albo z pruszkowskiego zana? ><"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:08 pm
Setsuna Dragonclaw moze przypadkiem jest tu ktos z wawy z dembowskiego/dabrowskiego/hoffmanowy/zeromskiego? albo z pruszkowskiego zana? ><" ja bylam z dembowskiego!!!!!!!!! O____o"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:08 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:09 pm
Ita Lockheart Sayokun nian nian whee 'skacze po niej dalej' mrau , aaa , pomocy wink heart eek rozumiem ze lubisz jak skacza po tobie niebieskie plemnikoidy wink @Sayo: kiedy mu jakies odnóża urosna i przestanie mi sie kojarzyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Setsuna Dragonclaw moze przypadkiem jest tu ktos z wawy z dembowskiego/dabrowskiego/hoffmanowy/zeromskiego? albo z pruszkowskiego zana? ><" ja bylam z dembowskiego!!!!!!!!! O____o" whaa? neutral i jak tam bylo 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy no jasne! ja jestem bardzo dobry we wspołpracy..... @Vykk: kazdemu sie zdaza.... no to ustalone panie opcy wink heart *sciska go za szyje i tuli wci ągając pod kanape * xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:10 pm
opcy Ita Lockheart Sayokun nian nian whee 'skacze po niej dalej' mrau , aaa , pomocy wink heart eek rozumiem ze lubisz jak skacza po tobie niebieskie plemnikoidy wink @Sayo: kiedy mu jakies odnóża urosna i przestanie mi sie kojarzyc... no trafilam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:10 pm
Night_Lady dzieki kochani za wszystko wink pomogliście bardzo wybrałam papieza teraz tyylko napisac dlaczego sweatdrop
ale dzieki kochani jestescie, ja spadam paa WOJEWӄZKI ZA GADANIE O SEKSIE TEZ BY SIE NADAŁ... heart HA exclaim ale czemu nie kari -__- napisz ze jest polakiem znanym na calym swiecie, bo "jednoczy polakow" , bo pomaga ludziom mimo cierpienia i takie tam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:11 pm
opcy Ita Lockheart Sayokun nian nian whee 'skacze po niej dalej' mrau , aaa , pomocy wink heart eek rozumiem ze lubisz jak skacza po tobie niebieskie plemnikoidy wink @Sayo: kiedy mu jakies odnóża urosna i przestanie mi sie kojarzyc... moze musi digimorfowac???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:11 pm
Setsuna Dragonclaw Miss_Karina Setsuna Dragonclaw moze przypadkiem jest tu ktos z wawy z dembowskiego/dabrowskiego/hoffmanowy/zeromskiego? albo z pruszkowskiego zana? ><" ja bylam z dembowskiego!!!!!!!!! O____o" whaa? neutral i jak tam bylo 3nodding whee moze na tlenie ci wszystko opowiem? bo tutaj to byloby za duzo XD moj tlenik ---> lady_karina@tlen.pl lub gg 7650244
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|