|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:56 am
sayo- a może chciałam.... mogliście to wyrazić w inny sposoob.... crying crying *wybiega z płaczem* crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:56 am
Sayokun Night_Lady pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!! bardzo pilne błagamPOMOZCIE PILNE!!! JAKIEGO POLAKA/POLKE CHCIELIBYSCIE POZNAC I DLACZEGO, błagam zadali to mojemu siostrzencowi (PARANOJA) i biedny nie wie co zrobic, wiecie kogos sławnego, takiego co by znało 10letnie dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!! błagam!!!! bardzo pilne!!!! jak powiem ze sei albo kari to bedzie ok?? niech napisze ze papierza... o wlasnei Jana Pawla II
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:57 am
hejka wszystkim...wrocilem do was...cieszycie sie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun opcy Sayokun jak powiem ze sei albo kari to bedzie ok?? niech napisze ze papierza... w sumie najlepszy wybór......... chyba ze o. Rydzyk jeszcze xp sei?? czy kari?? *rozglada sie po pokoju* Kari oczywiscie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:58 am
Sayokun Ita Lockheart Miss_Karina Ita Lockheart y... czuje sie niezauwazona , ale spoko wszyscy , juz sie przyzwyczaiłam oczywiscie ktos zwrocił na mnie uwageItuś xd taaaa xd to ja * rzuca sie na ziemie i zaczyna sie żucać jak małe dziecko* blaugh "enrai wychodzi z pokoju i skacze na ite...' aaa , co to ? kto to ? gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat sayo- a może chciałam.... mogliście to wyrazić w inny sposoob.... crying crying *wybiega z płaczem* crying crying crying sweatdrop my chcielismy ci tylko pomuc... odiwsc cie od tego glupiego pomyslu... ale ty sie zawsze na wszystko wsciekasz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witka kitty, to jeszcze nie bylo obrzydliwie sweatdrop gdyby zaczeli klac "jaka ty glupia " to jeszcze by zrozumiala...
karin, do ktoorego licka chodzilas sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:59 am
Kitty-ShadowCat sayo- a może chciałam.... mogliście to wyrazić w inny sposoob.... crying crying *wybiega z płaczem* crying crying crying w sumie dobry sposob zeby zwrocic na sie bie uwage bo o to pewnie chodzilo......*lata po pokoju i placze crying crying * ziemia jest okragla bueeee łeeee.!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:00 pm
opcy Ita Lockheart opcy Ita Lockheart y... czuje sie niezauwazona , ale spoko wszyscy , juz sie przyzwyczaiłam oczywiscie ktos zwrocił na mnie uwage*zwraca na nia uwage* *tuuuuuli go potem chowa sie pod kanape * a ty to swoje wink a jakze by inaczej xd btw... uwazaj na moja baze pod fotelem... ej no sory , ja tez urzęduje pod meblami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart Sayokun Ita Lockheart Miss_Karina Ita Lockheart y... czuje sie niezauwazona , ale spoko wszyscy , juz sie przyzwyczaiłam oczywiscie ktos zwrocił na mnie uwageItuś xd taaaa xd to ja * rzuca sie na ziemie i zaczyna sie żucać jak małe dziecko* blaugh "enrai wychodzi z pokoju i skacze na ite...' aaa , co to ? kto to ? gonk xd nian nian whee 'skacze po niej dalej'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy *rozglada sie po pokoju* Kari oczywiscie..... eeee... >.> <.< ja slawna? nie no...
Setsuna witaj biggrin biggrin O.o eee... ja chodzilam do Prywatnego Licka Plastycznego... jesli ci o to chodzilo o.O" a dlaczego sie pytasz koffana?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:01 pm
Ita Lockheart ej no sory , ja tez urzęduje pod meblami xd to trzeba sie jakos terenem podzielic....... chyba ze sie chcesz bic........ na gołe klaty... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:01 pm
Sayokun Ita Lockheart aaa , co to ? kto to ? gonk xd nian nian whee 'skacze po niej dalej' kotek taki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:02 pm
opcy Kitty-ShadowCat sayo- a może chciałam.... mogliście to wyrazić w inny sposoob.... crying crying *wybiega z płaczem* crying crying crying w sumie dobry sposob zeby zwrocic na sie bie uwage bo o to pewnie chodzilo......*lata po pokoju i placze crying crying * ziemia jest okragla bueeee łeeee.!!!!! oragla eek nieeeeeeeeeee crying ok akcja tepimy idiotow XD kto uwarza ze ziemia jest kula niech pierwszy wystapi z szeregu... dostanie nagrode... 5 razy pasem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|