|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:41 am
herubinek Kitty-ShadowCat herubinek Ej a pomyśkl jak sie będziesz całowała po francusku z języczkiem- z kolczykiem... stressed sweatdrop ?? eek już myślałam blaugh podobno git się całooje- ja siem już całowałam z chłopakiem ktmiał kolczyka w językoo- do było super biggrin Osz kur*** dajcie kubełek- bede żygał... gonk sweatdrop domokun 'podaje jeden napelniony juz przez siebie'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:42 am
Sayokun Kitty-ShadowCat Sayokun Kitty-ShadowCat herubinek Ej a pomyśkl jak sie będziesz całowała po francusku z języczkiem- z kolczykiem... stressed sweatdrop ?? eek już myślałam blaugh podobno git się całooje- ja siem już całowałam z chłopakiem ktmiał kolczyka w językoo- do było super biggrin taa xp przed calowaniem chlopak cie przecierz nie poprosi o zalozenie kolczyka a o zdjecie... bardzo mozliwe xp to niech sobie prosi- i tak nie posłoocham biggrin biedny wodzu... jush z nim o tym rozmawiałam i on się cieszy.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:43 am
Sayokun herubinek Kitty-ShadowCat herubinek Ej a pomyśkl jak sie będziesz całowała po francusku z języczkiem- z kolczykiem... stressed sweatdrop ?? eek już myślałam blaugh podobno git się całooje- ja siem już całowałam z chłopakiem ktmiał kolczyka w językoo- do było super biggrin Osz kur*** dajcie kubełek- bede żygał... gonk sweatdrop domokun 'podaje jeden napelniony juz przez siebie' sorki.. moj nos jest wyczulony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:46 am
skorooo tak to ja idem.... może przyjdem pooźniej stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:47 am
Kitty-ShadowCat skorooo tak to ja idem.... może przyjdem pooźniej stare Powiedziec człowiekowi prawde to sie obrazi i pojdzie... bosh stare No to narqa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:48 am
y... czuje sie niezauwazona , ale spoko wszyscy , juz sie przyzwyczaiłam
oczywiscie ktos zwrocił na mnie uwage
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:48 am
makabra...... *dołożył od siebie opcy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:49 am
Ita Lockheart y... czuje sie niezauwazona , ale spoko wszyscy , juz sie przyzwyczaiłam oczywiscie ktos zwrocił na mnie uwageItuś xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:49 am
pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!! bardzo pilne błagam
POMOZCIE PILNE!!! JAKIEGO POLAKA/POLKE CHCIELIBYSCIE POZNAC I DLACZEGO, błagam zadali to mojemu siostrzencowi (PARANOJA) i biedny nie wie co zrobic, wiecie kogos sławnego, takiego co by znało 10letnie dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!! błagam!!!! bardzo pilne!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:50 am
Ita Lockheart y... czuje sie niezauwazona , ale spoko wszyscy , juz sie przyzwyczaiłam oczywiscie ktos zwrocił na mnie uwage*zwraca na nia uwage*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:50 am
opcy makabra...... *dołożył od siebie opcy* i ch.... to nie melina... nie przeklinamy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:51 am
Night_Lady pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!! bardzo pilne błagamPOMOZCIE PILNE!!! JAKIEGO POLAKA/POLKE CHCIELIBYSCIE POZNAC I DLACZEGO, błagam zadali to mojemu siostrzencowi (PARANOJA) i biedny nie wie co zrobic, wiecie kogos sławnego, takiego co by znało 10letnie dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!! błagam!!!! bardzo pilne!!!! lol O.o ale spytaj sie braciszka kogo lubi najbardziej i jakie seriale/filmy polskie lubi ogladac ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|