|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:28 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:31 am
Miss_Karina Ita Lockheart Miss_Karina czesc herubi ^^ whee czescik Ituś ^^ no helo , comon sa va ? sorki za to ale mam napad francuskiego , bede miała sprawdzian z czasu przeszłego i przyszłego sweatdrop oka XD i tak nie rozumiem francuskiego xd ja tak sobie , owiele lepiej znam angielski biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:31 am
Sayokun Kitty-ShadowCat Heru *przytul* wiesz że będe miała kolczyka w językoo? blaugh O_o ty sie z tego cieszysz?? nie rozumiem tej "mody" -__- me too...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:32 am
Ej a pomyśkl jak sie będziesz całowała po francusku z języczkiem- z kolczykiem... stressed sweatdrop ?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:32 am
Baliaur Kitty-ShadowCat Heru *przytul* wiesz że będe miała kolczyka w językoo? blaugh powiesh mi kitty jedno jak ty qna starych na to namowilas/? blagam zdtradz mi sekret sweatdrop xp na początku porozmawiałam z osobą ktoora się zajmooje przekłoowaniem rożnych miejsc następnie przedstawiłam zalety i ,, brak wad,, kolczyka a pooźniej jeszcze raz bardzo ładnie poprosiłam i mama się zgodziła blaugh Heru- ja nie żartuje.... dlaczego fuu? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:33 am
Ita Lockheart Miss_Karina oka XD i tak nie rozumiem francuskiego xd ja tak sobie , owiele lepiej znam angielski biggrin heh xd ja inglysz musze se nauczyc sweatdrop heh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:34 am
"niceguys finish last..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:34 am
Kitty-ShadowCat Baliaur Kitty-ShadowCat Heru *przytul* wiesz że będe miała kolczyka w językoo? blaugh powiesh mi kitty jedno jak ty qna starych na to namowilas/? blagam zdtradz mi sekret sweatdrop xp na początku porozmawiałam z osobą ktoora się zajmooje przekłoowaniem rożnych miejsc następnie przedstawiłam zalety i ,, brak wad,, kolczyka a pooźniej jeszcze raz bardzo ładnie poprosiłam i mama się zgodziła blaugh Heru- ja nie żartuje.... dlaczego fuu? wink wady: -wyglada do du** -psuje urok dziewczyny -wyglada do du** -niewygodny -wyglada do du** -przeszkadza w calowaniu -psuje urok dziewczyny -wyglada do du** i wiele podobnych biggrin a zalet nie widze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:36 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:37 am
Miss_Karina Ita Lockheart Miss_Karina oka XD i tak nie rozumiem francuskiego xd ja tak sobie , owiele lepiej znam angielski biggrin heh xd ja inglysz musze se nauczyc sweatdrop heh... xd inglisz is guud , senkju ewrybody xd co do kolczyków ..... ja bede miała w jezyku bo masochistka jestem , choc nierozumiem mody , a w uszach mam tyle ze sygnały radiowe odbieram xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:38 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:39 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:40 am
Kitty-ShadowCat herubinek Ej a pomyśkl jak sie będziesz całowała po francusku z języczkiem- z kolczykiem... stressed sweatdrop ?? eek już myślałam blaugh podobno git się całooje- ja siem już całowałam z chłopakiem ktmiał kolczyka w językoo- do było super biggrin Osz kur*** dajcie kubełek- bede żygał... gonk sweatdrop domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:41 am
herubinek Kitty-ShadowCat herubinek Ej a pomyśkl jak sie będziesz całowała po francusku z języczkiem- z kolczykiem... stressed sweatdrop ?? eek już myślałam blaugh podobno git się całooje- ja siem już całowałam z chłopakiem ktmiał kolczyka w językoo- do było super biggrin Osz kur*** dajcie kubełek- bede żygał... gonk sweatdrop domokun stare no wiesz.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|