|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:40 am
Miss_Karina opcy Miho_14 cos takiego mi dowalila: ( nie wiem czy zauwazylas ale masz fajna doopcie ) *dup: opada na fotel* chyba zaczne jej unikac eek a masz? wink ej ty xd ja sie pytam wylacznie z dziennikarskiej ciekawosci...... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Gosiak ohoho ^^ znasz regole zapisywania licz po niemiecku ? bo musze poprawic jedyneczke .. a moj ukochany nauczyciel uwielbia mnie pytac gdzies tak raz na 2 tygodnie i dzis mnie przylapal na zlym uczynku einz zwai drei polizei blaugh *przytla sie do Chrisa* mogem?? redface nu do 20 to umiem w sumie jak dobrze pojdzie to nawet do 100 jak sie wysile razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Miss_Karina opcy Miho_14 cos takiego mi dowalila: ( nie wiem czy zauwazylas ale masz fajna doopcie ) *dup: opada na fotel* chyba zaczne jej unikac eek a masz? wink ej ty xd ja sie pytam wylacznie z dziennikarskiej ciekawosci...... xp cool ehemmmm...jasne xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:41 am
Ehh.. darujcie mi takie texty jak Julka, nawet jesli na zarty, to jednak niektorych raza.... Dzieki za wysluchanie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:41 am
Gosiak opcy Gosiak teeee ^^ umie ktos liczyc po niemieckuuuu? konkretnie zapisywac duze liczby :] elo tak wogole dawaj! ich bin ruski partyzant aber ich spreche auch deutsch! ohoho ^^ znasz regole zapisywania licz po niemiecku ? bo musze poprawic jedyneczke .. a moj ukochany nauczyciel uwielbia mnie pytac gdzies tak raz na 2 tygodnie i dzis mnie przylapal na zlym uczynku znam ale nie umiem pisac po niemiecku.... nauczylem sie ze sluchu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:42 am
opcy Gosiak opcy Gosiak teeee ^^ umie ktos liczyc po niemieckuuuu? konkretnie zapisywac duze liczby :] elo tak wogole dawaj! ich bin ruski partyzant aber ich spreche auch deutsch! ohoho ^^ znasz regole zapisywania licz po niemiecku ? bo musze poprawic jedyneczke .. a moj ukochany nauczyciel uwielbia mnie pytac gdzies tak raz na 2 tygodnie i dzis mnie przylapal na zlym uczynku znam ale nie umiem pisac po niemiecku.... nauczylem sie ze sluchu... ja to szprechac i pisac po niemcu umiem...cos troche pamietam z niemca w licku ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:42 am
Chrrr... Chrr... Chr.... Spie..przaj... ty... mała cholero.....
*wystrzeliwywuje strumień wyładowań nuklearnych niszcząc kawałek sufitu i rozpuszczając jego otoczenie*
Chr......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:43 am
opcy Gosiak opcy Gosiak teeee ^^ umie ktos liczyc po niemieckuuuu? konkretnie zapisywac duze liczby :] elo tak wogole dawaj! ich bin ruski partyzant aber ich spreche auch deutsch! ohoho ^^ znasz regole zapisywania licz po niemiecku ? bo musze poprawic jedyneczke .. a moj ukochany nauczyciel uwielbia mnie pytac gdzies tak raz na 2 tygodnie i dzis mnie przylapal na zlym uczynku znam ale nie umiem pisac po niemiecku.... nauczylem sie ze sluchu... trudno bede szukac dalej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Ehh.. darujcie mi takie texty jak Julka, nawet jesli na zarty, to jednak niektorych raza.... Dzieki za wysluchanie.. ja jej to setki razy powtarzalam bez skutku jak widac sweatdrop stressed xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Gosiak ohoho ^^ znasz regole zapisywania licz po niemiecku ? bo musze poprawic jedyneczke .. a moj ukochany nauczyciel uwielbia mnie pytac gdzies tak raz na 2 tygodnie i dzis mnie przylapal na zlym uczynku einz zwai drei polizei blaugh *przytla sie do Chrisa* mogem?? redface *całuje w polik* taaaaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:45 am
PointZer0 Chrrr... Chrr... Chr.... Spie..przaj... ty... mała cholero..... *wystrzeliwywuje strumień wyładowań nuklearnych niszcząc kawałek sufitu i rozpuszczając jego otoczenie* Chr...... stare co si jest nyo? stressed sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:46 am
Ehhhh.. dobra.. juz bez fochoow.. biggrin Zna ktos jakies fajne mudy??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:47 am
Christoff_Gangrell Baliaur *przytla sie do Chrisa* mogem?? redface *całuje w polik* taaaaaa Zero lepiej sie obudz..chyba ze kcesh dostac granatem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:47 am
Miss_Karina PointZer0 Chrrr... Chrr... Chr.... Spie..przaj... ty... mała cholero..... *wystrzeliwywuje strumień wyładowań nuklearnych niszcząc kawałek sufitu i rozpuszczając jego otoczenie* Chr...... stare co si jest nyo? stressed sweatdrop Chr... Chr... Gheee !? *poduszka wybucha* eek Eee ... Wi.. witaj Karina sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:48 am
Wodzu Ehhhh.. dobra.. juz bez fochoow.. biggrin Zna ktos jakies fajne mudy?? *podchodzi z łezkami w oczkach i nieśmiało się pyta* cry mogu się przytulić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|