|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:21 am
Kitty-ShadowCat och... kochany vykkusiu..... jeśli chcesz podzielę się z tobą moim doświadczeniem i kolczykiem- wyznacz termin a przyjade to co vykkuś- kiedy mam przyjechać?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Co tu sie do cholery dzieje??? czy ja przypadkiem do innego wymiaru trafiłem, jakiś swait równoległy czy co???...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Jak juz skonczycie, posprzatajcie po sobie 3nodding Po ostatniej akcji zeby lezaly tu z tydzien. *wychodzi do kuchni* xd tu ew. moga czyjes kolczyki lezec whee ja ich podnosci nie bede sweatdrop feeee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:22 am
Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat och... kochany vykkusiu..... jeśli chcesz podzielę się z tobą moim doświadczeniem i kolczykiem- wyznacz termin a przyjade to co vykkuś- kiedy mam przyjechać? hmmm..najpiew odpowiedz od kiedy ty nagle taka chetna sie zrobilas???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:22 am
Vykk Kitty-ShadowCat och... kochany vykkusiu..... jeśli chcesz podzielę się z tobą moim doświadczeniem i kolczykiem- wyznacz termin a przyjade ... eek ?? czy cos sie stalo o czym ja nie wiem??... a od kiedy to ty taka chetna jestes do dzielenia sie soba znacyz sie sdoswiadczeniem ninja ?? przed chwilką się zdecydowałam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:23 am
Eeeeeee.
Ja sie tak nie bawie... [wychodzi, slychac: Paka!!]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:24 am
Christoff_Gangrell Co tu sie do cholery dzieje??? czy ja przypadkiem do innego wymiaru trafiłem, jakiś swait równoległy czy co???... te stary ja nie mam pojecia...zwlaszcza ze dziewczyna chce przyjechac specjalnie dla mnie... z tego co pamietam to wy bardziej oblegaliscie jej fotke w galerii xp chyba jestem jednym ze slajdersow bo to niemozliwe normalnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:25 am
juliangel poprostu nie moge sie doczekac jak za 3 miechy sie zobaczymy :] to dopiero poszalejemy ^^ i koniecznie musimy zagrac w butelke ^^ ejjjj kurde.... czy wy sie gdzies ze tak powiem wybieracie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:25 am
ZZZ...zzzz.....ZZZZ....zzzz...ZZZ.....zzz..........ZZ.....................zz.......
Chr Chr Chr ?
Zzz..................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:26 am
Wodzu Eeeeeee. Ja sie tak nie bawie... [wychodzi, slychac: Paka!!] *idzie w slad wodza* Sayonara, musze jeszcze lakcje zrobić!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 juliangel poprostu nie moge sie doczekac jak za 3 miechy sie zobaczymy :] to dopiero poszalejemy ^^ i koniecznie musimy zagrac w butelke ^^ ejjjj kurde.... czy wy sie gdzies ze tak powiem wybieracie? ze tak powiem mozeliwe ze tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Eeeeeee. Ja sie tak nie bawie... [wychodzi, slychac: Paka!!] eee??? kittty mozesz przyjechac jutro do lodzi...nie mam nic przeciwko a teraz wybaczie ze sie ulotnie ale wyrzucaja mnie od kompa...piszcie jeszcze...ja sobie przeczyta,m... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Eeeeeee. Ja sie tak nie bawie... [wychodzi, slychac: Paka!!] a czy ja siem bawiem? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:27 am
wiece, zaczynam tracic sens tego forum.. wszyscy rbia se na zlosc... jaka w tym frajda?? ide na moja dedekowe forum..... do nastepnego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|