|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:09 am
Wodzu CZemu ja sie dowiaduje zawsze ostatni o wszytskim?? czy ja o czym nie wiem?? ty nie masz mowic ze nie wiesz tylko sie cieszyc blaugh whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:10 am
Christoff_Gangrell _-_ Hey no sorry czy ktoś mnie moze z tej telenoweli wypuścić.... stressed *pokazuje teleport w scianie* proshe droga wolna...nie znasz przycisku "log out" stare xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:10 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:11 am
Christoff_Gangrell Kitty-ShadowCat juliangel Wodzu [rozlega sie glosne "szur szur szur", po chwili otwieraja sie drzwi, i wylazi wodzu] zdrastwujtje Wodzu !!!!!!!!!!!! [przykleja sie do wodza i caluje go namietnie ] spokoo - jeśli on ci na to pozwala- czemu nie... biggrin _-_ Hey no sorry czy ktoś mnie moze z tej telenoweli wypuścić.... stressed [przytula do cyca] nie martwsie wszystko bedzie dopsze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Wodzu, Chrissu co powiedzie na maly trcik ^^ uwielbiam was i qrcze mam slabosc do was... poprostu nie moge sie doczekac jak za 3 miechy sie zobaczymy :] to dopiero poszalejemy ^^ i koniecznie musimy zagrac w butelke ^^ _-_...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Wodzu CZemu ja sie dowiaduje zawsze ostatni o wszytskim?? czy ja o czym nie wiem?? ty nie masz mowic ze nie wiesz tylko sie cieszyc blaugh whee xd Ej no ja sie ciesze, ale zeby tak zywiolowo?? Ja to bym wolal skrytobojczo biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:12 am
juliangel [przytula do cyca] nie martwsie wszystko bedzie dopsze ^^ srki josh njie jestes moja siostra nie kce miec za sis cyca publicznego sweatdrop stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:13 am
Vykk juliangel Wodzu, Chrissu co powiedzie na maly trcik ^^ uwielbiam was i qrcze mam slabosc do was... poprostu nie moge sie doczekac jak za 3 miechy sie zobaczymy :] to dopiero poszalejemy ^^ i koniecznie musimy zagrac w butelke ^^ ej chlopaki aj jade z wami...co nie??ej chlopaki gonk no wiesz spoko smile Ja z bali nie bedziemy sie przynajmniej nudzic biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miłosć , zazdrosć , gniew , kłutnie ! kocham Gildię ! crying
*siedzi na sofie zajadajac popcorn patrzac na wszystkich*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Vykk Wodzu CZemu ja sie dowiaduje zawsze ostatni o wszytskim?? czy ja o czym nie wiem?? ty nie masz mowic ze nie wiesz tylko sie cieszyc blaugh whee xd Ej no ja sie ciesze, ale zeby tak zywiolowo?? Ja to bym wolal skrytobojczo biggrin w jej wykonaiu raczej bylo samobojczo niz skrytobojczo ale tez spoosob...na KAMIKAZE xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:14 am
PointZer0 Miłosć , zazdrosć , gniew , kłutnie ! kocham Gildię ! crying *siedzi na sofie zajadajac popcorn patrzac na wszystkich* niezle kino, nie? i jaeszcze za darmo!! a tak w ogole to gdzie jedziecie?????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:14 am
Baliaur juliangel [przytula do cyca] nie martwsie wszystko bedzie dopsze ^^ srki josh njie jestes moja siostra nie kce miec za sis cyca publicznego sweatdrop stressed jaki publiczny.... tylko 3 osoby w zyciu go macaly... a chriss to tylko przez net :[ - niestety... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:15 am