|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:02 am
[rozlega sie glosne "szur szur szur", po chwili otwieraja sie drzwi, i wylazi wodzu]
zdrastwujtje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:03 am
PointZer0 Miho_14 PointZer0 Miho_14 no tak.... temat w ktorym mam niewiele do powiedzenia a raczej nic nie mam (do powiedzenia) Do czasu Miho , do czasu wink xd yhy... jasnee.... przestalam wierzyc w cuda 3nodding To dobrze , bo nie mają nic do tego xd I nie narzekaj , powiadam Ci zaprawdę że nadejdzie czas gdy i o ciebie przedstawiciele płci brzudkiej rywalizować będą xd każda potwora znajdzie swojego amatora xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:04 am
PointZer0 Miho_14 PointZer0 Miho_14 no tak.... temat w ktorym mam niewiele do powiedzenia a raczej nic nie mam (do powiedzenia) Do czasu Miho , do czasu wink xd yhy... jasnee.... przestalam wierzyc w cuda 3nodding To dobrze , bo nie mają nic do tego xd I nie narzekaj , powiadam Ci zaprawdę że nadejdzie czas gdy i o ciebie przedstawiciele płci brzudkiej rywalizować będą xd naprawde mnie rozbawiles blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:04 am
Kitty-ShadowCat proshu- dla własnego bezpieczeństwa dajcie linka do tego obrazka sweatdrop prawdziwy partyzant sie nie boi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:05 am
Miho_14 PointZer0 Miho_14 PointZer0 Miho_14 no tak.... temat w ktorym mam niewiele do powiedzenia a raczej nic nie mam (do powiedzenia) Do czasu Miho , do czasu wink xd yhy... jasnee.... przestalam wierzyc w cuda 3nodding To dobrze , bo nie mają nic do tego xd I nie narzekaj , powiadam Ci zaprawdę że nadejdzie czas gdy i o ciebie przedstawiciele płci brzudkiej rywalizować będą xd naprawde mnie rozbawiles blaugh Nie musisz mi wierzy , sama zobaczysz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Kitty-ShadowCat Christoff_Gangrell Kitty-ShadowCat jeśli ktoś by mnie zauważył proshe dać mi znać sweatdrop Hey Kitty... *przytulll* heart Kitty... you are Deth !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [rzuca sie na nia z katana Chrissa] Oh- jak ja się boje stare zrobiłam ci coś? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu [rozlega sie glosne "szur szur szur", po chwili otwieraja sie drzwi, i wylazi wodzu] zdrastwujtje Wodzu !!!!!!!!!!!! [przykleja sie do wodza i caluje go namietnie ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:06 am
juliangel Wodzu [rozlega sie glosne "szur szur szur", po chwili otwieraja sie drzwi, i wylazi wodzu] zdrastwujtje Wodzu !!!!!!!!!!!! [przykleja sie do wodza i caluje go namietnie ] spokoo - jeśli on ci na to pozwala- czemu nie... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:06 am
juliangel Wodzu [rozlega sie glosne "szur szur szur", po chwili otwieraja sie drzwi, i wylazi wodzu] zdrastwujtje Wodzu !!!!!!!!!!!! [przykleja sie do wodza i caluje go namietnie ] eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:08 am
CZemu ja sie dowiaduje zawsze ostatni o wszytskim?? czy ja o czym nie wiem??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat juliangel Wodzu [rozlega sie glosne "szur szur szur", po chwili otwieraja sie drzwi, i wylazi wodzu] zdrastwujtje Wodzu !!!!!!!!!!!! [przykleja sie do wodza i caluje go namietnie ] spokoo - jeśli on ci na to pozwala- czemu nie... biggrin hmmmm xp wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu [rozlega sie glosne "szur szur szur", po chwili otwieraja sie drzwi, i wylazi wodzu] zdrastwujtje ...rusek czy jak??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Miho_14 Nie musisz mi wierzy , sama zobaczysz xd dobra... nie chce mi sie wyklocac na ten temat XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:09 am
Kitty-ShadowCat juliangel Wodzu [rozlega sie glosne "szur szur szur", po chwili otwieraja sie drzwi, i wylazi wodzu] zdrastwujtje Wodzu !!!!!!!!!!!! [przykleja sie do wodza i caluje go namietnie ] spokoo - jeśli on ci na to pozwala- czemu nie... biggrin _-_ Hey no sorry czy ktoś mnie moze z tej telenoweli wypuścić.... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|