|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:56 am
Baliaur PointZer0 Vykk dlatego wlasnie umawiam sie z dziewczynami whee xp blaugh Czyżby to jedyny pow xd Witam wszysktich xd heyka *przytul* dawno cie tu nie bylo whee Ano dawno , i o krok od tego że nie przylazłbym tu już nigdy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:56 am
hejka Chris...jelsi jeszcze ktos dotarl a go pominalem to tez witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:57 am
PointZer0 Ano dawno , i o krok od tego że nie przylazłbym tu już nigdy xd dobze ze tak sie nie sttalo whee xp Chris kiedy "wodzus" (zyg zyg)bedzie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Kitty-ShadowCat jeśli ktoś by mnie zauważył proshe dać mi znać sweatdrop Hey Kitty... yo yo *przytuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na GD założyli topic o Nazistach... moja odpowiedź do tego topicu :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:58 am
Vykk Kitty-ShadowCat jeśli ktoś by mnie zauważył proshe dać mi znać sweatdrop *rozglada sie*...a jeszcze przed chwila ja widzialem blaugh no widzisz.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:59 am
*siada na fotelu popija kawke gapiac sie w sufit*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:59 am
Baliaur PointZer0 Ano dawno , i o krok od tego że nie przylazłbym tu już nigdy xd dobze ze tak sie nie sttalo whee xp Chris kiedy "wodzus" (zyg zyg)bedzie?? za 3 minuty blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:00 am
PointZer0 Miho_14 no tak.... temat w ktorym mam niewiele do powiedzenia a raczej nic nie mam (do powiedzenia) Do czasu Miho , do czasu wink xd yhy... jasnee.... przestalam wierzyc w cuda 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:01 am
PointZer0 Na GD założyli topic o Nazistach... moja odpowiedź do tego topicu :  3nodding Popieram...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:01 am
Miho_14 PointZer0 Miho_14 no tak.... temat w ktorym mam niewiele do powiedzenia a raczej nic nie mam (do powiedzenia) Do czasu Miho , do czasu wink xd yhy... jasnee.... przestalam wierzyc w cuda 3nodding To dobrze , bo nie mają nic do tego xd I nie narzekaj , powiadam Ci zaprawdę że nadejdzie czas gdy i o ciebie przedstawiciele płci brzudkiej rywalizować będą xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:02 am
PointZer0 Na GD założyli topic o Nazistach... moja odpowiedź do tego topicu :  skin do wora.... wór do jeziora......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Baliaur PointZer0 Ano dawno , i o krok od tego że nie przylazłbym tu już nigdy xd dobze ze tak sie nie sttalo whee xp Chris kiedy "wodzus" (zyg zyg)bedzie?? za 3 minuty blaugh "wodzus" buuuuuuuuuhahahaha ale to brzmi jak wodzunio-ciotunio xd blaugh (bez obrazy....cardie tylko blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Christoff_Gangrell Kitty-ShadowCat jeśli ktoś by mnie zauważył proshe dać mi znać sweatdrop Hey Kitty... *przytulll* heart Kitty... you are Deth !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [rzuca sie na nia z katana Chrissa]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|