|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:49 am
jeśli ktoś by mnie zauważył proshe dać mi znać sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat jeśli ktoś by mnie zauważył proshe dać mi znać sweatdrop SIEMA SIS!! SIEMA SIS!! SIEMA SIS!! *przytuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no tak.... temat w ktorym mam niewiele do powiedzenia a raczej nic nie mam (do powiedzenia)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:52 am
Miho_14 no tak.... temat w ktorym mam niewiele do powiedzenia a raczej nic nie mam (do powiedzenia) Do czasu Miho , do czasu wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:53 am
PointZer0 Vykk dlatego wlasnie umawiam sie z dziewczynami whee xp blaugh Czyżby to jedyny pow xd Witam wszysktich xd nie poza tym ze uwielbiam je to chyba jeden z najwazniejszych...reszty nie bede wymienial bo zbyt wiele osob postronnych... hejka tak w ogole
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat jeśli ktoś by mnie zauważył proshe dać mi znać sweatdrop Hey Kitty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] juliangelzmniejsz sygnaturke, prosze cie. dziekuje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:54 am
PointZer0 Vykk dlatego wlasnie umawiam sie z dziewczynami whee xp blaugh Czyżby to jedyny pow xd Witam wszysktich xd heyka *przytul* dawno cie tu nie bylo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk PointZer0 Vykk dlatego wlasnie umawiam sie z dziewczynami whee xp blaugh Czyżby to jedyny pow xd Witam wszysktich xd nie poza tym ze uwielbiam je to chyba jeden z najwazniejszych...reszty nie bede wymienial bo zbyt wiele osob postronnych... hejka tak w ogole :> Tja... Być kobietą, być kobietą... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat jeśli ktoś by mnie zauważył proshe dać mi znać sweatdrop *rozglada sie*...a jeszcze przed chwila ja widzialem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:55 am
Christoff_Gangrell Kitty-ShadowCat jeśli ktoś by mnie zauważył proshe dać mi znać sweatdrop Hey Kitty... *przytulll* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:55 am
Baliaur PointZer0 Vykk dlatego wlasnie umawiam sie z dziewczynami whee xp blaugh Czyżby to jedyny pow xd Witam wszysktich xd heyka *przytul* dawno cie tu nie bylo whee *przytula* Hey
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|