|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:37 am
Vykk juliangel [wchodzi do gildi i nie zwazajac na niczyje lamety siada wqrzona w swojej piaskownicy (nielegalnej) i wyzywa wszystkich facetow od $*^* @*%^@^* @$*(!547 *^*)@%&! @^((#&(] scream scream scream scream co sie stalo? dymy dymy..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:38 am
juliangel [wchodzi do gildi i nie zwazajac na niczyje lamety siada wqrzona w swojej piaskownicy (nielegalnej) i wyzywa wszystkich facetow od $*^* @*%^@^* @$*(!547 *^*)@%&! @^((#&(] scream scream scream scream ?? co jest??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Vykk juliangel [wchodzi do gildi i nie zwazajac na niczyje lamety siada wqrzona w swojej piaskownicy (nielegalnej) i wyzywa wszystkich facetow od $*^* @*%^@^* @$*(!547 *^*)@%&! @^((#&(] scream scream scream scream co sie stalo? bo facet to jest takie zło co atakuje z 4 stron... pytanie tylko jedno mam... DLACZEGO JA !!!!!!!!!!!!!! Zabij[cie] mnie !! scream scream scream scream a co takiego ci zrobil?? tylko nie mow ze to co filip marcie bo sie pochlastam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Vykk juliangel [wchodzi do gildi i nie zwazajac na niczyje lamety siada wqrzona w swojej piaskownicy (nielegalnej) i wyzywa wszystkich facetow od $*^* @*%^@^* @$*(!547 *^*)@%&! @^((#&(] scream scream scream scream co sie stalo? bo facet to jest takie zło co atakuje z 4 stron... pytanie tylko jedno mam... DLACZEGO JA !!!!!!!!!!!!!! Zabij[cie] mnie !! scream scream scream scream powiem ci tylko tyle, co cie raczej nie pocieszy :nie warto cierpeić przez faceta są gorsze problemy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:39 am
juliangel Vykk juliangel [wchodzi do gildi i nie zwazajac na niczyje lamety siada wqrzona w swojej piaskownicy (nielegalnej) i wyzywa wszystkich facetow od $*^* @*%^@^* @$*(!547 *^*)@%&! @^((#&(] scream scream scream scream co sie stalo? bo facet to jest takie zło co atakuje z 4 stron... pytanie tylko jedno mam... DLACZEGO JA !!!!!!!!!!!!!! Zabij[cie] mnie !! scream scream scream scream wiec zacznij umawiac sie z kobietami ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:39 am
zrobiłam sobie przerwę xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:40 am
[ Kaku ] juliangel Vykk juliangel [wchodzi do gildi i nie zwazajac na niczyje lamety siada wqrzona w swojej piaskownicy (nielegalnej) i wyzywa wszystkich facetow od $*^* @*%^@^* @$*(!547 *^*)@%&! @^((#&(] scream scream scream scream co sie stalo? bo facet to jest takie zło co atakuje z 4 stron... pytanie tylko jedno mam... DLACZEGO JA !!!!!!!!!!!!!! Zabij[cie] mnie !! scream scream scream scream wiec zacznij umawiac sie z kobietami ninja Respect Kaku!! xd btw witka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:41 am
[ Kaku ] wiec zacznij umawiac sie z kobietami ninja elo kaku...rada od rasowego wyjadacza co?? ty wiesz co dobre wiec radzisz zeby zaznajomiloa sie z tym co ty znasz najlepiej blaugh xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:42 am
Vykk juliangel Vykk juliangel [wchodzi do gildi i nie zwazajac na niczyje lamety siada wqrzona w swojej piaskownicy (nielegalnej) i wyzywa wszystkich facetow od $*^* @*%^@^* @$*(!547 *^*)@%&! @^((#&(] scream scream scream scream co sie stalo? bo facet to jest takie zło co atakuje z 4 stron... pytanie tylko jedno mam... DLACZEGO JA !!!!!!!!!!!!!! Zabij[cie] mnie !! scream scream scream scream a co takiego ci zrobil?? tylko nie mow ze to co filip marcie bo sie pochlastam xp nie wiem co on jej zrobil ale jego tez moge zabic... ADAM ZGINIESZ SMIERCIA TRAGICZNA !! zapytal sie mojej kolezanki z klasy jak poszla mi maturka probna, a jak ona mu powiedziala ze chodze smetna przez niego to zniknal;... TCHORZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Agrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! domokun scream domokun scream domokun scream stressed gonk stressed gonk stressed gonk stressed gonk sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:42 am
ejj wezcie jej tak nie mowcie bo ja bede zagrozona xd rotfl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:43 am
juliangel Vykk juliangel Vykk juliangel [wchodzi do gildi i nie zwazajac na niczyje lamety siada wqrzona w swojej piaskownicy (nielegalnej) i wyzywa wszystkich facetow od $*^* @*%^@^* @$*(!547 *^*)@%&! @^((#&(] scream scream scream scream co sie stalo? bo facet to jest takie zło co atakuje z 4 stron... pytanie tylko jedno mam... DLACZEGO JA !!!!!!!!!!!!!! Zabij[cie] mnie !! scream scream scream scream a co takiego ci zrobil?? tylko nie mow ze to co filip marcie bo sie pochlastam xp nie wiem co on jej zrobil ale jego tez moge zabic... ADAM ZGINIESZ SMIERCIA TRAGICZNA !! zapytal sie mojej kolezanki z klasy jak poszla mi maturka probna, a jak ona mu powiedziala ze chodze smetna przez niego to zniknal;... TCHORZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Agrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! domokun scream domokun scream domokun scream stressed gonk stressed gonk stressed gonk stressed gonk sweatdrop buuu ...jakis frajer chyba... ktoto widzial uciekazc przed dziewczyna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:43 am
Vykk [ Kaku ] wiec zacznij umawiac sie z kobietami ninja elo kaku...rada od rasowego wyjadacza co?? ty wiesz co dobre wiec radzisz zeby zaznajomiloa sie z tym co ty znasz najlepiej blaugh xp whee mhm, z doswiadczenia wam powiem, ze kobiety sa duze lepsze jesli chodz o 'te' sprawy. naprawde. ja nawet nie sprobowalbym sie umowic z facetem. hey opcy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:44 am
juliangel
zmniejsz sygnaturke, prosze cie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:46 am
[ Kaku ] Vykk [ Kaku ] wiec zacznij umawiac sie z kobietami ninja elo kaku...rada od rasowego wyjadacza co?? ty wiesz co dobre wiec radzisz zeby zaznajomiloa sie z tym co ty znasz najlepiej blaugh xp whee mhm, z doswiadczenia wam powiem, ze kobiety sa duze lepsze jesli chodz o 'te' sprawy. naprawde. ja nawet nie sprobowalbym sie umowic z facetem. hey opcy. a ze mna to juz sie nie przywitasz domokun dlatego wlasnie umawiam sie z dziewczynami whee xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:48 am
Vykk [ Kaku ] Vykk [ Kaku ] wiec zacznij umawiac sie z kobietami ninja elo kaku...rada od rasowego wyjadacza co?? ty wiesz co dobre wiec radzisz zeby zaznajomiloa sie z tym co ty znasz najlepiej blaugh xp whee mhm, z doswiadczenia wam powiem, ze kobiety sa duze lepsze jesli chodz o 'te' sprawy. naprawde. ja nawet nie sprobowalbym sie umowic z facetem. hey opcy. a ze mna to juz sie nie przywitasz domokun dlatego wlasnie umawiam sie z dziewczynami whee xp blaugh - -' O bosh... Ja sie nigdy nie umowie z dziewczyną. Toleruje lesby- nawet mi wisi, kto kim jest ale ja na pewno homo nie bede razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|