|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:18 am
sweet_chii dobra ja spadam sie uczyc angola, narazie! xd papuchny...dlugo pobylas stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:21 am
Vykk sweet_chii Vykk sweet_chii no to dobrze smile , ja probuje aktualnie unormalizowac moj tryb zycia... xp czyli nie zasypiac do szkoly xd ...a tak pozatym spaniem to cos jeszcze normujesz?? hm... zarcie blaugh kolejna ktora ma manie odchudzania sie?? stare ...jesli nic z tego zdiecia na fotce do teraz sie nie zmienilo to nie masz sie z czego odchudzac...ladne cialo wymaga tylko pielgnacji i odpowiedniego dotyku a nie ciglego odchudzania... nie odchudzalam sie tylko jadlam o zlych porach... xd i przestan byc taki zly, weszlam chociaz na chwile... zeby cie zobaczyc sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:23 am
..... ninja ..... ja idu się uczyć, będu pooźniej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:24 am
sweet_chii Vykk sweet_chii Vykk sweet_chii no to dobrze smile , ja probuje aktualnie unormalizowac moj tryb zycia... xp czyli nie zasypiac do szkoly xd ...a tak pozatym spaniem to cos jeszcze normujesz?? hm... zarcie blaugh kolejna ktora ma manie odchudzania sie?? stare ...jesli nic z tego zdiecia na fotce do teraz sie nie zmienilo to nie masz sie z czego odchudzac...ladne cialo wymaga tylko pielgnacji i odpowiedniego dotyku a nie ciglego odchudzania... nie odchudzalam sie tylko jadlam o zlych porach... xd i przestan byc taki zly, weszlam chociaz na chwile... zeby cie zobaczyc sad nie jestem zly tylko smutny ze tak krociutko...ale nie powiedzialem ze sie nie ciesze nawet z czegos tak ktorkiego...tylko nie zemdlej...bo wtedy nie bede cie w stanie zlapac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:25 am
crying forum naszego klubu mangowe zlikwidowali crying ja sie tak nie bawie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:25 am
ide sobie, sciskam wszystkich papaty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:27 am
Kitty-ShadowCat ..... ninja ..... ja idu się uczyć, będu pooźniej blaugh papa narka Nighty hejka Bal ...jakie forum??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:28 am
naszego stargardziego klubu mangowego crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:30 am
Baliaur naszego stargardziego klubu mangowego crying crying crying biedactwo...moze chusteczke??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:32 am
Baliaur naszego stargardziego klubu mangowego crying crying crying ojjjj..... nie plakusiaj.... moze meliske 3nodding ???????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[wchodzi do gildi i nie zwazajac na niczyje lamety siada wqrzona w swojej piaskownicy (nielegalnej) i wyzywa wszystkich facetow od $*^* @*%^@^* @$*(!547 *^*)@%&! @^((#&(]
scream scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Baliaur naszego stargardziego klubu mangowego crying crying crying biedactwo...moze chusteczke?? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:34 am
juliangel [wchodzi do gildi i nie zwazajac na niczyje lamety siada wqrzona w swojej piaskownicy (nielegalnej) i wyzywa wszystkich facetow od $*^* @*%^@^* @$*(!547 *^*)@%&! @^((#&(] scream scream scream scream co sie stalo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:36 am
Vykk juliangel [wchodzi do gildi i nie zwazajac na niczyje lamety siada wqrzona w swojej piaskownicy (nielegalnej) i wyzywa wszystkich facetow od $*^* @*%^@^* @$*(!547 *^*)@%&! @^((#&(] scream scream scream scream co sie stalo? bo facet to jest takie zło co atakuje z 4 stron... pytanie tylko jedno mam... DLACZEGO JA !!!!!!!!!!!!!! Zabij[cie] mnie !! scream scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:36 am
Siemka ludy. Hej, bali, co to jest to, w twojej sygnaturce??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|