Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8639 8640 8641 8642 8643 8644 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Vykk

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 9:07 am

sweet_chii
Vykk
sweet_chii
eek
chii!!!!!!!!!!!!!!!!!....boshe nie wieshe ze jestes...nie otwieraj tak szeroko oczek bo ci wypadna...a w oczkach bardiej ci do twarzy blaugh
no co ty powiesz... xd *tuli* , taa... ja tesh nie wierze, ze jestem... co slychac?
hmm...ostatnio jakos dziwnie bo... A mam i wszystko w dupie... blaugh ...pozatym sa chwile kiedy czuje sie jak miedzy mlotem a kowadlem a tak poza tym to super whee
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 9:07 am

Miho_14
hej chii i hej ania
chyba troche odplynelam myslami....... sweatdrop
yo... a to czemu? whee

sweet_chii

sweet_chii

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 9:09 am

Vykk
sweet_chii
Vykk
sweet_chii
eek
chii!!!!!!!!!!!!!!!!!....boshe nie wieshe ze jestes...nie otwieraj tak szeroko oczek bo ci wypadna...a w oczkach bardiej ci do twarzy blaugh
no co ty powiesz... xd *tuli* , taa... ja tesh nie wierze, ze jestem... co slychac?
hmm...ostatnio jakos dziwnie bo... A mam i wszystko w dupie... blaugh ...pozatym sa chwile kiedy czuje sie jak miedzy mlotem a kowadlem a tak poza tym to super whee
no to dobrze smile , ja probuje aktualnie unormalizowac moj tryb zycia... xp
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 9:10 am

sweet_chii
Miho_14
hej chii i hej ania
yo... a to czemu? whee
a bo ja wim...? moze znowu myslalam o tym dzisiajszy snie... xp mialam taaaaki fajoski sen ze ło! 3nodding

Xx_Emu-chan_xX

Vykk

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 9:10 am

sweet_chii
czyli nie zasypiac do szkoly xd ...a tak pozatym spaniem to cos jeszcze normujesz??
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 9:11 am

Miho_14
sweet_chii
Miho_14
hej chii i hej ania
yo... a to czemu? whee
a bo ja wim...? moze znowu myslalam o tym dzisiajszy snie... xp mialam taaaaki fajoski sen ze ło! 3nodding
taaak? to fajnie... ja lubie sny... ale ostatni mialam taki skopany, ze mi sie na dlugo snic odechce sweatdrop

sweet_chii

Vykk

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 9:11 am

Miho_14
sweet_chii
Miho_14
hej chii i hej ania
yo... a to czemu? whee
to sie pochwal...jak nie tutaj to na topicu"co ci sie snilo " xp
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 9:12 am

sweet_chii
Miho_14
sweet_chii
Miho_14
hej chii i hej ania
yo... a to czemu? whee
taaak? to fajnie... ja lubie sny... ale ostatni mialam taki skopany, ze mi sie na dlugo snic odechce sweatdrop
a co siem snilo??...ja nie mam ostatnio zandych snow...a ptrzydalby sie taki jeden ladny o wakacjach ...moze o morzu blaugh

Vykk

opcy

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 9:13 am

jeny zapiepszacie z tymi stronami ze nawet taki partyzant jak ja nie nadaza....
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 9:13 am

sweet_chii
Miho_14
sweet_chii
Miho_14
hej chii i hej ania
yo... a to czemu? whee
hehe... bywa i tak. nie zeby moje sny byly normalne, ale sa raczej przyjemne. w dzisiaj szym snie np. wystepowaly m.in. duchy zmarlych chomikow , spelniajace zyczenia xd xd xd

Xx_Emu-chan_xX

sweet_chii

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 9:14 am

Vykk
sweet_chii
czyli nie zasypiac do szkoly xd ...a tak pozatym spaniem to cos jeszcze normujesz??
hm... zarcie blaugh
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 9:16 am

Vykk
sweet_chii
Miho_14
sweet_chii
yo... a to czemu? whee
a co siem snilo??...ja nie mam ostatnio zandych snow...a ptrzydalby sie taki jeden ladny o wakacjach ...moze o morzu blaugh
nie powiem co mi sie snilo blaugh , ale byl to koszmar patrzac z jedej strony...
morzu powiadasz? .... wink

sweet_chii

Xx_Emu-chan_xX

Vykk
sweet_chii
Miho_14
sweet_chii
Miho_14
hej chii i hej ania
yo... a to czemu? whee

taki to byl pokopany sen ze pojechalam do sanatorium i poznalam jakiegos fajnego kolesia, a te duchy tych zmarlych chomikow spelnily moje marzenie blaugh tzn, usulely magicznie zbedny tluszczyk XD. jestem niezle walnieta. a przynajmniej mam niezle walniete sny , nieprawdaz? xp

dobra ja spadam sie uczyc angola, narazie! xd

sweet_chii

Vykk

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 9:17 am

sweet_chii
Vykk
sweet_chii
hm... zarcie blaugh
kolejna ktora ma manie odchudzania sie?? stare ...jesli nic z tego zdiecia na fotce do teraz sie nie zmienilo to nie masz sie z czego odchudzac...ladne cialo wymaga tylko pielgnacji i odpowiedniego dotyku a nie ciglego odchudzania...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8639 8640 8641 8642 8643 8644 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games