|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 8:57 am
Ania881 Co gadacie o mnie ez miojej wiedzy?? nie ładnie a fee *obraza się* oj Ania *rzuca sie na szyje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 8:58 am
Ania881 Night_Lady jak tam ci sie Vykkuś podoba?? Niezły nie?? hehe do twojej wiadomosci my sie znamy dluzszy czas tylko kontakt jakos tak ulecial...a zreszta co mialo znaczyc sformulowanie jak ci sie vykkus podoba??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ania881 Night_Lady jak tam ci sie Vykkuś podoba?? Niezły nie?? hehe sliczny jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Night_Lady Ania881 Night_Lady jak tam ci sie Vykkuś podoba?? Niezły nie?? hehe sliczny jesta ty skad wiesz:>??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 8:59 am
Vykk Night_Lady Ania881 Night_Lady jak tam ci sie Vykkuś podoba?? Niezły nie?? hehe sliczny jesta ty skad wiesz:>?? kobieta tajemnicza jest wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:00 am
Vykk Night_Lady Ania881 Night_Lady jak tam ci sie Vykkuś podoba?? Niezły nie?? hehe sliczny jesta ty skad wiesz:>?? ej to jest nie fair...wy obie wiecie ajk wygladam a ja nadal nie wiem jak wyglada ania crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:02 am
Kitty-ShadowCat to bardzo ciekawe.... mooj kolczyk w językoo kooshący? ciekawe blaugh ty chyba mojej fotki nie widziałeś xd widzialem...pozatym amm prosbe nie kometnuj tym o to dwom panoim nic o moich fotkach blaugh ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:03 am
chii!!!!!!!!!!!!!!!!!....boshe nie wieshe ze jestes...nie otwieraj tak szeroko oczek bo ci wypadna...a w oczkach bardiej ci do twarzy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:04 am
Vykk Kitty-ShadowCat to bardzo ciekawe.... mooj kolczyk w językoo kooshący? ciekawe blaugh ty chyba mojej fotki nie widziałeś xd widzialem...pozatym amm prosbe nie kometnuj tym o to dwom panoim nic o moich fotkach blaugh ... prawda że jestem blee? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:04 am
Vykk chii!!!!!!!!!!!!!!!!!....boshe nie wieshe ze jestes...nie otwieraj tak szeroko oczek bo ci wypadna...a w oczkach bardiej ci do twarzy blaugh no co ty powiesz... xd *tuli* , taa... ja tesh nie wierze, ze jestem... co slychac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:06 am
Kitty-ShadowCat Vykk Kitty-ShadowCat to bardzo ciekawe.... mooj kolczyk w językoo kooshący? ciekawe blaugh ty chyba mojej fotki nie widziałeś xd widzialem...pozatym amm prosbe nie kometnuj tym o to dwom panoim nic o moich fotkach blaugh ... prawda że jestem blee? xp jezu...czy ja jestem na prawde jakis Casanova czy cos?...powiem tak popieram zdanie pozostalych lodzian...podkreslam lodzian...ktorzy sie wypowiedzieli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|