Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8631 8632 8633 8634 8635 8636 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Gosiak

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 7:14 am

Vykk
Kitty-ShadowCat
ze mna oczywiscie

Kwiat ...moja aktualna czy w ogole kolczyk w brwi whee question
oł.... bejb eek
cos nie tak??

ucieszyla sie nie widzisz ? biggrin bueheeheh

ide zrobic kanapke bo cala droge ze szkoly o niej mysl;alam ;]

Vykk
Kitty-ShadowCat
ze mna oczywiscie

Kwiat ...moja aktualna czy w ogole kolczyk w brwi whee question
oł.... bejb eek
cos nie tak??nie, ale.....
chodzi ci że ja niby z tobą... miałabym się ,, podzielić moim doświadczeniem,,?

Kimagure-chan

Rynn the Vampire
Crew

~~lena-undesaid~~
Rynn the Vampire
Lena, wybacz gr󢯳k󲮯ść, ale to tylko blog. Nawet jeżeli ten ktoś umarł, to dlaczego miałoby mnie to wzruszać? Nie znałam go, ty też nie. Ja już nie potrafię płakać z powodu cudzej śmierci.

ale... nie wiem, moze jestem wrazliwa, ale on tak pięknie wyrazał swoje myśli... a potem musiał odejśc... i momo to, ze umarl 3 lata temu... mimo ze go nie znałam... to ten blog w czymś mi pomogl , cos mi dał...

jezu, trzy lata temu? Kobieto, jeżeli on naprawdę umarł, to zostało po nim zgniłe i przeżarte przez robaki ciało, słowa to tylko słowa, z nich się ciesz, a nie histeryzuj i becz dlatego że koles umarł, no co ty..
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 7:15 am

Rynn the Vampire
Ja- Yosei
Rynn the Vampire
Ech R., jest spotkanie no..przeczytaj sobie, topic jest gdzieś tam na wierzchu forum chyba.

...Tobie sprawia przyjemność skracanie słowa "Rufus"?
... stare

Mnie sprawia przyjemność skracanie wszystkiego.

czemu mi sie to zaraz niepotrzebienie skojarzylo? biedni panowie...

Gailenquen

RUFUS.ABBYSINIAN

[ Message temporarily off-line ]

Kitty-ShadowCat
nie, ale.....
raczej kolczykiem ale niech bedzie i doswiadczenie blaugh

Vykk

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 7:16 am

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 7:18 am

~~lena-undesaid~~

Vykk

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 7:18 am

Rynn the Vampire
~~lena-undesaid~~
Rynn the Vampire
Lena, wybacz gr󢯳k󲮯ść, ale to tylko blog. Nawet jeżeli ten ktoś umarł, to dlaczego miałoby mnie to wzruszać? Nie znałam go, ty też nie. Ja już nie potrafię płakać z powodu cudzej śmierci.

ale... nie wiem, moze jestem wrazliwa, ale on tak pięknie wyrazał swoje myśli... a potem musiał odejśc... i momo to, ze umarl 3 lata temu... mimo ze go nie znałam... to ten blog w czymś mi pomogl , cos mi dał...

jezu, trzy lata temu? Kobieto, jeżeli on naprawdę umarł, to zostało po nim zgniłe i przeżarte przez robaki ciało, słowa to tylko słowa, z nich się ciesz, a nie histeryzuj i becz dlatego że koles umarł, no co ty..
3 lata??jasne...po tak dlugim czasie i nadal trzymaja blog??jasne alez oczywiscie ...no chyba ze dodawane sa cigle jakies komentarze to moze by zachowali ale takto im sie nie oplaca i robia miejsce na nowe strony...

Ib nie tylko tobie xp
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 7:19 am

Rynn the Vampire
Crew

Kimagure-chan

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 7:19 am

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 7:20 am

RUFUS.ABBYSINIAN

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 7:21 am

Rynn the Vampire
~~lena-undesaid~~
Rynn the Vampire
~~lena-undesaid~~
Rynn the Vampire

MOŻE HISTERYZUJE, NIE WIEM. ale... Bosh, dlaczego doceniamy zycie tylko jak t\ktoś umiera?! A poza tym, on tam napisał "gdy sie umiera, człowiek zaczyna cenić spok󪮠Zaczyna doceniać wartość każdej chili, sekundy cenność każdego słowa"

A dlaczego ty zainteresowałaś się tym blogiem dopiero wtedy jak się dowiedziałaś, że ten gość nie żyje? : /

a kto tak powiedział?
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 7:22 am

Vykk
Rynn the Vampire
~~lena-undesaid~~
Rynn the Vampire

3 lata??jasne...po tak dlugim czasie i nadal trzymaja blog??jasne alez oczywiscie ...no chyba ze dodawane sa cigle jakies komentarze to moze by zachowali ale takto im sie nie oplaca i robia miejsce na nowe strony...

Ib nie tylko tobie xp

nie wiem, ale wiem ze czesto musi byc odwiedzany, nawet teraz. Na notce napisanej [rzez jego brat, kiedy juz było po, jest prawie 2000 komentow...

~~lena-undesaid~~

Vykk

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 7:22 am

Kitty-ShadowCat
Vykk
Kitty-ShadowCat
nie, ale.....
raczej kolczykiem ale niech bedzie i doswiadczenie blaugh
miałabym ci ,,dać,, m󪠫olczyk? w moim językoo? eek o czym wy (faceci) myślicie xd
*plask otwarta reka w swoje wlasne czolo* ...raczej bym go wyporzyczyl albo zechcial podotykac...i nie mowie tu o rece blaugh
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8631 8632 8633 8634 8635 8636 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games