|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 7:05 am
Vykk Ja- Yosei Vykk a w pewnych sytuacjach nie tylko ty blaugh ... xd xd xd xd Kitty hmmm...a podzielisz sie nim jak bedziesz miala juz kolczyk[nim czyt. doswiadczeniem whee ] gosiak tym tez nie tylko ty bys sie bawila xp hejka Ita Vykkk.... nie rozumiem co miałeś na myśli... z kim miałabym się dzielić? a co do mojej twarzyczki... gonk bardzo dokładnie ją widać na zdjęciu(str. 41 w galerii) xp - jak coś nie odpowiadam za odruchy wymiotne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 7:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 7:06 am
Ech R., jest spotkanie no..przeczytaj sobie, topic jest gdzieś tam na wierzchu forum chyba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 7:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 7:07 am
Kitty-ShadowCat Vykk Ja- Yosei Vykk a w pewnych sytuacjach nie tylko ty blaugh ... xd xd xd xd Kitty hmmm...a podzielisz sie nim jak bedziesz miala juz kolczyk[nim czyt. doswiadczeniem whee ] gosiak tym tez nie tylko ty bys sie bawila xp hejka Ita Vykkk.... nie rozumiem co miałeś na myśli... z kim miałabym się dzielić? a co do mojej twarzyczki... gonk bardzo dokładnie ją widać na zdjęciu(str. 41 w galerii) xp - jak coś nie odpowiadam za odruchy wymiotne xd ze mna oczywiscie Kwiat ...moja aktualna czy w ogole kolczyk w brwi whee question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 7:09 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 7:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Ech R., jest spotkanie no..przeczytaj sobie, topic jest gdzieś tam na wierzchu forum chyba. ...Tobie sprawia przyjemność skracanie słowa "Rufus"? ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Kitty-ShadowCat Vykk Ja- Yosei Vykk a w pewnych sytuacjach nie tylko ty blaugh ... xd xd xd xd Kitty hmmm...a podzielisz sie nim jak bedziesz miala juz kolczyk[nim czyt. doswiadczeniem whee ] gosiak tym tez nie tylko ty bys sie bawila xp hejka Ita Vykkk.... nie rozumiem co miałeś na myśli... z kim miałabym się dzielić? a co do mojej twarzyczki... gonk bardzo dokładnie ją widać na zdjęciu(str. 41 w galerii) xp - jak coś nie odpowiadam za odruchy wymiotne xd ze mna oczywiscie Kwiat ...moja aktualna czy w ogole kolczyk w brwi whee question oł.... bejb eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 7:11 am
~~lena-undesaid~~ Ja- Yosei ~~lena-undesaid~~ Moja przyszłość do niedawna tak jasna i przejzysta teraz została brutalnie przysłonieta cieniem smierci. Zawsze wiedziałem czego oczekuje od życia. Chciałem kochać i być kochanym. Mieć prawdziwy dom, a może nawet ktoś dnia wziąść na ręce moje własne dziecko...... Dzień po dniu patrzeć jak dorasta i cieszyć sie z jego pierwszych, drobnych sukcesPierwszy krok, pierwsze słowo....... pierwszy rysunek podarowany z miłości. I słyszeć każdego dnia jak ta mała istota ludzka zwraca sie do ciebie tym jednym, wspaniałym słowem...... ..Tata. ON NIE ZASŁURZYŁ NA TA SMIERC!!!!!!!!!!!!!!!!! *zaczyna ryczeć jak dziecko* ...czy ja czegoś nie wiem ... *mowi przez łzy* po prostu... on... on był jeszce młody... TO NIE BYŁA JEGO WINA!!!!!!!!!! NIE MIAŁ ZA CO UMIERAĆ!!!!!!!!!!!! nie zaznał nigdy szcześcia... www.pamietnik-zmarlego.blog.pl to jego blog..... pisał na mnim do konca........... nie chce ci nic mowiec...skoro on nie zyje to ciekawe kto nazwal tak ten blog... pozatym w blogi powstaja po to zeby byly i nie koniecznie sie w nich prawde pisze wiem bo znam kilka takich blogow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Rynn the Vampire Ech R., jest spotkanie no..przeczytaj sobie, topic jest gdzieś tam na wierzchu forum chyba. ...Tobie sprawia przyjemność skracanie słowa "Rufus"? ... stare Mnie sprawia przyjemność skracanie wszystkiego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 7:12 am
Kitty-ShadowCat Vykk ze mna oczywiscie Kwiat ...moja aktualna czy w ogole kolczyk w brwi whee question oł.... bejb eek cos nie tak??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 7:13 am
Rynn the Vampire Ja- Yosei Rynn the Vampire Ech R., jest spotkanie no..przeczytaj sobie, topic jest gdzieś tam na wierzchu forum chyba. ...Tobie sprawia przyjemność skracanie słowa "Rufus"? ... stare Mnie sprawia przyjemność skracanie wszystkiego. ...aha ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|