|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:47 am
Kitty-ShadowCat dla gosiaczka; http://img.photobucket.com/albums/v677/Kitty-Shadowcat/dlagosiaka12.gif i napewno ładniejszy http://img.photobucket.com/albums/v677/Kitty-Shadowcat/gifdlagosiaka.gif heart heart dla ciebie dankeee sliczne i wogoooooogole :* heart co do kolczyka w jezyku wypas! masz szczescie moja mama sie nie zgodzila :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:48 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:48 am
Gosiak dankeee sliczne i wogoooooogole :* heart co do kolczyka w jezyku wypas! masz szczescie moja mama sie nie zgodzila :] ...i chwała jej za to ...możesz ją ode mnie pozdrowić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:50 am
Kitty-ShadowCat Ja- Yosei Kitty-ShadowCat Ja- Yosei ... ninja co tam jeszcze powiecie? ... uczem siem rysować..... blaugh ...a ...no to ucz się ucz ...i tak nie macie szans dorć mi poziomem xd xd *składa ukłony* whee ...nie no - co tak nisko?! ...już mi tu na ziemie i 140 allachów! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:50 am
Ja- Yosei Gosiak dankeee sliczne i wogoooooogole :* heart co do kolczyka w jezyku wypas! masz szczescie moja mama sie nie zgodzila :] ...i chwała jej za to ...możesz ją ode mnie pozdrowić E.e. co złego widzicie w kolczykach? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:52 am
Ja- Yosei Gosiak dankeee sliczne i wogoooooogole :* heart co do kolczyka w jezyku wypas! masz szczescie moja mama sie nie zgodzila :] ...i chwała jej za to ...możesz ją ode mnie pozdrowić musze ci przyznac racje ale tak na chlopski rozum to nie powinno jesc sie spagethi z takim kolczykiem juz nie bede wspominal innych rzeczy*przypomina sobie "ostroznie z dziewczynami"*nie na pewno nie bede wspoominal...nie o tej godzinie xd xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:53 am
Kitty-ShadowCat Ja- Yosei Gosiak dankeee sliczne i wogoooooogole :* heart co do kolczyka w jezyku wypas! masz szczescie moja mama sie nie zgodzila :] ...i chwała jej za to ...możesz ją ode mnie pozdrowić E.e. co złego widzicie w kolczykach? wink ...no w uszach to ok ...ale jezyku - to ja dziękuję stare ...róbta co chceta zresztą - i tak Was nie znam przecież (oprócz kilku wyjątków) ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:54 am
Kitty-ShadowCat Ja- Yosei Gosiak dankeee sliczne i wogoooooogole :* heart co do kolczyka w jezyku wypas! masz szczescie moja mama sie nie zgodzila :] ...i chwała jej za to ...możesz ją ode mnie pozdrowić E.e. co złego widzicie w kolczykach? wink mi sie podoba lectatnio stalo sie bardzo pospolite... :/ kiedys bylo wyszukane... Yosei :] mi by sie przydal bo mialabym sie czym bawic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:55 am
Kitty-ShadowCat Ja- Yosei Gosiak dankeee sliczne i wogoooooogole :* heart co do kolczyka w jezyku wypas! masz szczescie moja mama sie nie zgodzila :] ...i chwała jej za to ...możesz ją ode mnie pozdrowić E.e. co złego widzicie w kolczykach? wink w samych kolczykach nic bo wygladaja fajnie ale gorzej z praktycznym wykozystaniem jak juz napisalem wyzej xd ...z reszta rob co chcesz zaloze sie ze znajdziesz i plusy blaugh ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:56 am
Gosiak Kitty-ShadowCat Ja- Yosei Gosiak dankeee sliczne i wogoooooogole :* heart co do kolczyka w jezyku wypas! masz szczescie moja mama sie nie zgodzila :] ...i chwała jej za to ...możesz ją ode mnie pozdrowić E.e. co złego widzicie w kolczykach? wink mi sie podoba lectatnio stalo sie bardzo pospolite... :/ kiedys bylo wyszukane... Yosei :] mi by sie przydal bo mialabym sie czym bawic a w pewnych sytuacjach nie tylko ty blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:57 am
Vykk a w pewnych sytuacjach nie tylko ty blaugh ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:57 am
Vykk Kitty-ShadowCat Ja- Yosei Gosiak dankeee sliczne i wogoooooogole :* heart co do kolczyka w jezyku wypas! masz szczescie moja mama sie nie zgodzila :] ...i chwała jej za to ...możesz ją ode mnie pozdrowić E.e. co złego widzicie w kolczykach? wink w samych kolczykach nic bo wygladaja fajnie ale gorzej z praktycznym wykozystaniem jak juz napisalem wyzej xd ...z reszta rob co chcesz zaloze sie ze znajdziesz i plusy blaugh .... ja i tak nie zorbie :] ja tak mam taka zajafke raz na 2 miesiace :] pozniej przechodzi wraca i td :] jak ja to zawsze mowi w sutku mi wystarczy buehehehehehehehe joke ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:58 am
E, Ruf, a ty tam się zjawisz na naszym mini-spotkaniu, neee~~?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|