|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 3:30 am
Labudziak ulala, to lepiej przestane (dziura ozonowa sie powiększy od CO2 w mojej głowie biggrin ) hehe, no ochrona środowiska przede wszystkim biggrin widzicie, jak dbam o środowisko naturalne biggrin , ..........................yy...hehe * wrzuca do wieży płytke "Vertigo" Metallicy* I tak trzymaj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 3:31 am
Suney Hybrid_girl Suney Hybrid_girl Suney ja we wtorek jade do mojej myszki a jak od niej wruce do ide na koncerd grupy kod biggrin a pierwszego wrzesnia mamy w olsztynie luzz rocka biggrin .............. Taaa, ja pierwszego września mam rozpoczęcie roku szkolnego:/ I na razie w Wesołej nie zapowiadaja sie żadne atrakcje.... ja tez mam rozpoczecie roku ale o 10 a luzz rock sie o 14 zaczyna blaugh wink hehe wink No ja jeszcze nie wiem o której mam rozpoczęcie wink A tak na marginesie to ile się jedzie z Warszawy do Ciebie to moze bym sobie wpadła na luzz rocka wink z jakies 3-4h biggrin hehe, no to jak się szybko uwinę, to kto wie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 3:32 am
Pisarz Danii Pisarz Sei chan Pisarz hmm tak?, dobra muahahaha*Wypływa na powierzchnię*Mnie za co crying za ładne oczka XD ^^ to oznacza wojne * łapie pisarza za nogo i hlups!! do basenu * #wyrywa sie pisarzowi i chowa sie w domu#
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hybrid_girl Labudziak ulala, to lepiej przestane (dziura ozonowa sie powiększy od CO2 w mojej głowie biggrin ) hehe, no ochrona środowiska przede wszystkim biggrin widzicie, jak dbam o środowisko naturalne biggrin , ..........................yy...hehe * wrzuca do wieży płytke "Vertigo" Metallicy* I tak trzymaj smile hymmmm....--==MetallicA==-- biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja spadam, będę puźniej, paptki!!! *Zasypia zwinięta w kłębek na poduszkach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 3:33 am
Hybrid_girl Suney Hybrid_girl Suney Hybrid_girl Suney ja we wtorek jade do mojej myszki a jak od niej wruce do ide na koncerd grupy kod biggrin a pierwszego wrzesnia mamy w olsztynie luzz rocka biggrin .............. Taaa, ja pierwszego września mam rozpoczęcie roku szkolnego:/ I na razie w Wesołej nie zapowiadaja sie żadne atrakcje.... ja tez mam rozpoczecie roku ale o 10 a luzz rock sie o 14 zaczyna blaugh wink hehe wink No ja jeszcze nie wiem o której mam rozpoczęcie wink A tak na marginesie to ile się jedzie z Warszawy do Ciebie to moze bym sobie wpadła na luzz rocka wink z jakies 3-4h biggrin hehe, no to jak się szybko uwinę, to kto wie biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suney Hybrid_girl Labudziak ulala, to lepiej przestane (dziura ozonowa sie powiększy od CO2 w mojej głowie biggrin ) hehe, no ochrona środowiska przede wszystkim biggrin widzicie, jak dbam o środowisko naturalne biggrin , ..........................yy... hehe * wrzuca do wieży płytke "Vertigo" Metallicy* I tak trzymaj smile hymmmm....--==MetallicA==-- biggrin heh, słuchasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ja spadam, będę puźniej, paptki!!! *Zasypia zwinięta w kłębek na poduszkach* papatki sei sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 3:34 am
Sei chan Ja spadam, będę puźniej, paptki!!! *Zasypia zwinięta w kłębek na poduszkach* papapapa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 3:34 am
Sei chan Ja spadam, będę puźniej, paptki!!! *Zasypia zwinięta w kłębek na poduszkach* papa, miłego snu smile * nakrywa Sei kocem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 3:35 am
Danii Pisarz Danii Pisarz Sei chan Pisarz hmm tak?, dobra muahahaha*Wypływa na powierzchnię*Mnie za co crying za ładne oczka XD ^^ to oznacza wojne * łapie pisarza za nogo i hlups!! do basenu * #wyrywa sie pisarzowi i chowa sie w domu# no co, koniec wojny?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 3:37 am
i nastepny trunk mam biggrin a w nim hockey mask xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 3:38 am
Delisa i nastepny trunk mam biggrin a w nim hockey mask xp daj mi daj mi daj mi prosie biggrin .................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 3:39 am
Pisarz Danii Pisarz Danii Pisarz Sei chan Pisarz hmm tak?, dobra muahahaha*Wypływa na powierzchnię*Mnie za co crying za ładne oczka XD ^^ to oznacza wojne * łapie pisarza za nogo i hlups!! do basenu * #wyrywa sie pisarzowi i chowa sie w domu# no co, koniec wojny? *podchodzi po cichu do hamaku i odcina snurki sekatorem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 3:39 am
Suney Delisa i nastepny trunk mam biggrin a w nim hockey mask xp daj mi daj mi daj mi prosie biggrin ................. dobra xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|