Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8626 8627 8628 8629 8630 8631 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 6:22 am

Vykk
a co myslicie o moim Orc'u1 2 tylko blagam nie mowcie mi ze nie ma jednej nogi bo zdaje sobie z tego sprawe...i bym ja dorysowal gdyby nie fakt ze bylo rysowane na zapotrzebowanie grafika do RPGa mojego kumpola ...ktorego pisze z reeszta ponad rok i konca nie widac...ale juz ladnie sie prezentuje bo widzialem efekty...niemniej jednak jak mi je zwrocil to nie byly to kartki w takim stanie jak wczesniej a i jakos nie zbyt czulem potrzebuy mu dorysowywania mu tej nogi xp whee xd

...czy wszyscy muszą rysować lepiej ode mnie...
... stare
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 6:22 am

Ja- Yosei
Vykk
a co myslicie o moim Orc'u1 2 tylko blagam nie mowcie mi ze nie ma jednej nogi bo zdaje sobie z tego sprawe...i bym ja dorysowal gdyby nie fakt ze bylo rysowane na zapotrzebowanie grafika do RPGa mojego kumpola ...ktorego pisze z reeszta ponad rok i konca nie widac...ale juz ladnie sie prezentuje bo widzialem efekty...niemniej jednak jak mi je zwrocil to nie byly to kartki w takim stanie jak wczesniej a i jakos nie zbyt czulem potrzebuy mu dorysowywania mu tej nogi xp whee xd

... stare

Czy ty musisz tak marudzić?

Rynn the Vampire
Crew

Gailenquen

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 6:23 am

eem... rysowanie to albo talent wyjatkowy albo umiejetnosci, ktore kazdy sam sobie cwiczy.
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 6:23 am

Ja- Yosei
Vykk

... stare

E tam popatrz na moj świetny rysunek ^^ Odrazu humor Ci się poprawi biggrin

novelin

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 6:24 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 6:25 am

[ Message temporarily off-line ]

Rynn the Vampire
Crew

Vykk

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 6:26 am

Ja- Yosei
Vykk

... stare

nie wszyscy...jak sie siedzi po 2 godziny nad rysunkiem to cos musi z tego wyjsc...nie mowie ze dzielo ale nawet jest to skrzywione...ale nadal dzielo...wiesz..ja zamieszczam tylko te najlepsze nie chcesz widziec moich porazek bo to noramlnie jest gorsze od egzorcyzmu blaugh

Vykk
Kitty-ShadowCat
..... ninja .....
a TY co sie tak skradasz i chowasz??
lekko się zagapiłam.... sweatdrop właśnie rysowałam mojego avatarka..... oł blee xp

Kimagure-chan

RUFUS.ABBYSINIAN

novelin

...jaki rysunek?
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 6:28 am

Ja- Yosei
novelin

...jaki rysunek?
o tak na pewno...

Dredowlosa i co z ta wizyta u ktoregos z tych panow?? xp

Vykk

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 6:28 am

Rynn the Vampire
no czytałam, czytałam, po prostu nie wiem jeszcze jakie itemki chcę...dam Ci znać p󦣳78;niej.

...a-a
...no ok - jasne biggrin
...(naprawde dobrze się zastanów)
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 6:30 am

Vykk
Ja- Yosei
novelin

...jaki rysunek?
o tak na pewno...

...?

RUFUS.ABBYSINIAN

Vykk

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 6:31 am

Ja- Yosei
Vykk
Ja- Yosei
novelin

...jaki rysunek?
o tak na pewno...

...?
wroc sie o 2 strony wczesniej powinienes znalezc tam jej prace i moje komentarze...wtedy powieniens zrozumiec o co chodzi razz
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 6:32 am

Kitty-ShadowCat
Vykk
Kitty-ShadowCat
..... ninja .....
a TY co sie tak skradasz i chowasz??
lekko się zagapiłam.... sweatdrop właśnie rysowałam mojego avatarka..... oł blee xp
przed chwilką namoowiłam mame na kolczyka w językoo- zgodziła się... aż trudno w to uwierzyć blaugh

Kimagure-chan

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Thu Mar 10, 2005 6:33 am

siemka! *wychodzi z komina*
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8626 8627 8628 8629 8630 8631 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games