|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:22 am
Vykk a co myslicie o moim Orc'u 1 2 tylko blagam nie mowcie mi ze nie ma jednej nogi bo zdaje sobie z tego sprawe...i bym ja dorysowal gdyby nie fakt ze bylo rysowane na zapotrzebowanie grafika do RPGa mojego kumpola ...ktorego pisze z reeszta ponad rok i konca nie widac...ale juz ladnie sie prezentuje bo widzialem efekty...niemniej jednak jak mi je zwrocil to nie byly to kartki w takim stanie jak wczesniej a i jakos nie zbyt czulem potrzebuy mu dorysowywania mu tej nogi xp whee xd ...czy wszyscy muszą rysować lepiej ode mnie... ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:22 am
Ja- Yosei Vykk a co myslicie o moim Orc'u 1 2 tylko blagam nie mowcie mi ze nie ma jednej nogi bo zdaje sobie z tego sprawe...i bym ja dorysowal gdyby nie fakt ze bylo rysowane na zapotrzebowanie grafika do RPGa mojego kumpola ...ktorego pisze z reeszta ponad rok i konca nie widac...ale juz ladnie sie prezentuje bo widzialem efekty...niemniej jednak jak mi je zwrocil to nie byly to kartki w takim stanie jak wczesniej a i jakos nie zbyt czulem potrzebuy mu dorysowywania mu tej nogi xp whee xd ...czy wszyscy muszą rysować lepiej ode mnie... ... stare Czy ty musisz tak marudzić?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:23 am
eem... rysowanie to albo talent wyjatkowy albo umiejetnosci, ktore kazdy sam sobie cwiczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:23 am
Ja- Yosei Vykk a co myslicie o moim Orc'u 1 2 tylko blagam nie mowcie mi ze nie ma jednej nogi bo zdaje sobie z tego sprawe...i bym ja dorysowal gdyby nie fakt ze bylo rysowane na zapotrzebowanie grafika do RPGa mojego kumpola ...ktorego pisze z reeszta ponad rok i konca nie widac...ale juz ladnie sie prezentuje bo widzialem efekty...niemniej jednak jak mi je zwrocil to nie byly to kartki w takim stanie jak wczesniej a i jakos nie zbyt czulem potrzebuy mu dorysowywania mu tej nogi xp whee xd ...czy wszyscy muszą rysować lepiej ode mnie... ... stare E tam popatrz na moj świetny rysunek ^^ Odrazu humor Ci się poprawi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:26 am
Ja- Yosei Vykk a co myslicie o moim Orc'u 1 2 tylko blagam nie mowcie mi ze nie ma jednej nogi bo zdaje sobie z tego sprawe...i bym ja dorysowal gdyby nie fakt ze bylo rysowane na zapotrzebowanie grafika do RPGa mojego kumpola ...ktorego pisze z reeszta ponad rok i konca nie widac...ale juz ladnie sie prezentuje bo widzialem efekty...niemniej jednak jak mi je zwrocil to nie byly to kartki w takim stanie jak wczesniej a i jakos nie zbyt czulem potrzebuy mu dorysowywania mu tej nogi xp whee xd ...czy wszyscy muszą rysować lepiej ode mnie... ... stare nie wszyscy...jak sie siedzi po 2 godziny nad rysunkiem to cos musi z tego wyjsc...nie mowie ze dzielo ale nawet jest to skrzywione...ale nadal dzielo...wiesz..ja zamieszczam tylko te najlepsze nie chcesz widziec moich porazek bo to noramlnie jest gorsze od egzorcyzmu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk a TY co sie tak skradasz i chowasz?? lekko się zagapiłam.... sweatdrop właśnie rysowałam mojego avatarka..... oł blee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin E tam popatrz na moj świetny rysunek ^^ Odrazu humor Ci się poprawi biggrin ...jaki rysunek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:28 am
Ja- Yosei novelin E tam popatrz na moj świetny rysunek ^^ Odrazu humor Ci się poprawi biggrin ...jaki rysunek? o tak na pewno... Dredowlosa i co z ta wizyta u ktoregos z tych panow?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:28 am
Rynn the Vampire no czytałam, czytałam, po prostu nie wiem jeszcze jakie itemki chcę...dam Ci znać p78;niej. ...a-a ...no ok - jasne biggrin ... (naprawde dobrze się zastanów)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:30 am
Vykk Ja- Yosei novelin E tam popatrz na moj świetny rysunek ^^ Odrazu humor Ci się poprawi biggrin ...jaki rysunek? o tak na pewno... Dredowlosa i co z ta wizyta u ktoregos z tych panow?? xp ...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:31 am
Ja- Yosei Vykk Ja- Yosei novelin E tam popatrz na moj świetny rysunek ^^ Odrazu humor Ci się poprawi biggrin ...jaki rysunek? o tak na pewno... Dredowlosa i co z ta wizyta u ktoregos z tych panow?? xp ...? wroc sie o 2 strony wczesniej powinienes znalezc tam jej prace i moje komentarze...wtedy powieniens zrozumiec o co chodzi razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:32 am
Kitty-ShadowCat Vykk a TY co sie tak skradasz i chowasz?? lekko się zagapiłam.... sweatdrop właśnie rysowałam mojego avatarka..... oł blee xp przed chwilką namoowiłam mame na kolczyka w językoo- zgodziła się... aż trudno w to uwierzyć blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|