|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 5:25 am
Nie wiem czy pojmiecie głębie mojego rysunku. Zważcie jednakże na jakże cudowną kreskę, którą sie nadwymiar zręcznie posługuję. A oto dzieło mojego doczesnego życia.Piękne prawda ?? A te cienie biggrin Ach... whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 5:27 am
aloe biznes lol 71.5k za jan04 zaplacilem !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 5:28 am
Novelin biggrin bijesz Picassa na glowe i tylek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 5:29 am
Ibris Novelin biggrin bijesz Picassa na glowe i tylek. To raczej, Picasso może się schować. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 5:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 5:46 am
novelin Nie wiem czy pojmiecie głębie mojego rysunku. Zważcie jednakże na jakże cudowną kreskę, którą sie nadwymiar zręcznie. A oto dzieło mojego doczesnego życia.Piękne prawda ?? A te cienie biggrin Ach... whee xd tak cudowne...wlaszcza ze mozna zauwazyc w nim twoje problemy emocjonalne... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 5:52 am
_cleef_ aloe biznes lol 71.5k za jan04 zaplacilem ! No proszę, cieszymy się twoim szczęściem ^^;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 5:56 am
Rynn the Vampire _cleef_ aloe biznes lol 71.5k za jan04 zaplacilem ! No proszę, cieszymy się twoim szczęściem ^^; wow a co w nim bylo az tak wartosciowego??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 5:56 am
Vykk Rynn the Vampire _cleef_ aloe biznes lol 71.5k za jan04 zaplacilem ! No proszę, cieszymy się twoim szczęściem ^^; wow a co w nim bylo az tak wartosciowego?? emo bag i chain wallet. zaraz ja tu coś zeskanuję i wrzucę sweatdrop żałosne będzie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 5:59 am
...Ohayo ludzie! biggrin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:00 am
Ja- Yosei ...Ohayo ludzie! biggrin ... hey Yosei ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:01 am
Cześć Ruf 3nodding Tu jest jeden chibik kolorowany farbkami, dlatego nie za dobrze wygląda..inna sprawa, że i tak źle wygląda bo nie umiem rysować. Zaraz będą dwa szkice.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:01 am
Ja- Yosei ...Ohayo ludzie! biggrin ... hejka.... Rynn nadal sie nie pochwalilas co to za menia zatrudnilas do trzymania tej kartki w sigu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:02 am
Rynn the Vampire Cześć Ruf 3nodding Tu jest jeden chibik kolorowany farbkami, dlatego nie za dobrze wygląda..inna sprawa, że i tak źle wygląda bo nie umiem rysować. Zaraz będą dwa szkice.  ta druga lapka cos nie teges XD ale chibi wdzieczny 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:04 am
... ninja ...widzę, że dyskusje rysunkowo-malownicze ...może powinienem się lepiej zmyć?... ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|