|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 3:17 pm
Ibris Kitty-ShadowCat jezzz ale pooźno... a ja jeszcze nie śpię eek dobranoc 4laugh napewno będu jutro heart i tyle ja widzieli... nie zamomnijcie o mnie.. ja tu jeszcze wroocę 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 3:20 pm
Vykk Ibris ja bym chciala miec pimpin hat, czy jak to sie tam nazywa. z piorkiem ^^' a ja ninja band ale ceny skoczyy do 22 K eek a jeszcze z miesiac temu staly po 12 stressed papa Kitty to boli, wiem ==' omg - 300k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 3:20 pm
Kitty-ShadowCat Ibris Kitty-ShadowCat jezzz ale pooźno... a ja jeszcze nie śpię eek dobranoc 4laugh napewno będu jutro heart i tyle ja widzieli... nie zamomnijcie o mnie.. ja tu jeszcze wroocę 3nodding tak tak ...oczywiscie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 3:22 pm
Ibris Vykk Ibris ja bym chciala miec pimpin hat, czy jak to sie tam nazywa. z piorkiem ^^' a ja ninja band ale ceny skoczyy do 22 K eek a jeszcze z miesiac temu staly po 12 stressed papa Kitty to boli, wiem ==' omg - 300k eek to dopiero boli exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 3:24 pm
i to bardzo biggrin a jeszcze sie bawie w GACku i kombinuje nowe stroje... i tak znow czuje, ze wydam kase na cos innego xd nic to, ja tez sobie ide. kiedys trzeba xp oyasumi, Vykk XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 3:25 pm
Ibris i to bardzo biggrin a jeszcze sie bawie w GACku i kombinuje nowe stroje... i tak znow czuje, ze wydam kase na cos innego xd nic to, ja tez sobie ide. kiedys trzeba xp oyasumi, Vykk XD papuchny...i znowu sam zostalem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 3:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 3:48 pm
yay..novcia juz jest 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 3:49 pm
Jestem, jestem - już od dawna ^^
Noce marki rzondzom heheh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 3:52 pm
novelin Jestem, jestem - już od dawna ^^ Noce marki rzondzom heheh ano...od jak dawna??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 3:54 pm
A trochę już siedzę ^^
Tylko się nie udzielałam ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 3:55 pm
novelin A trochę już siedzę ^^ Tylko się nie udzielałam ;D i nie przywitalas stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 3:57 pm
Vykk novelin A trochę już siedzę ^^ Tylko się nie udzielałam ;D i nie przywitalas stressed Zapomniałam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 3:57 pm
novelin Vykk novelin A trochę już siedzę ^^ Tylko się nie udzielałam ;D i nie przywitalas stressed Zapomniałam XD no ladnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|