|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 2:42 pm
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat thinx ale czy nie opłacałoby mi się bardziej sprzedać w markecie? wink zeby cie nie sklamac to ma chyba sellback niezly..... czyli? nie sprzedaje się? czyli niezle za to w zwyklym sklepie placa...... ale nie jestem pewien
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 2:46 pm
kitty troche zlewa sie z twoimmi wlosami ale wygalda calkiem milo...jak sprzedasz to tez sie nic nie stanie blaugh a jak chcesz to mozesz ode mnie kupic jeszcze 4 trunki razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 2:55 pm
Vykk kitty troche zlewa sie z twoimmi wlosami ale wygalda calkiem milo...jak sprzedasz to tez sie nic nie stanie blaugh a jak chcesz to mozesz ode mnie kupic jeszcze 4 trunki razz em... ja nie mam dużo kasy... no właśnie apropo kasy... ile chcesz mi zapłacić za tego gifa?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 2:58 pm
Kitty-ShadowCat Vykk kitty troche zlewa sie z twoimmi wlosami ale wygalda calkiem milo...jak sprzedasz to tez sie nic nie stanie blaugh a jak chcesz to mozesz ode mnie kupic jeszcze 4 trunki razz em... ja nie mam dużo kasy... no właśnie apropo kasy... ile chcesz mi zapłacić za tego gifa?? wink a ktos ci juz zaplacil?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 3:00 pm
moze komus Flower Crown za 400g?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 3:01 pm
Vykk Kitty-ShadowCat Vykk kitty troche zlewa sie z twoimmi wlosami ale wygalda calkiem milo...jak sprzedasz to tez sie nic nie stanie blaugh a jak chcesz to mozesz ode mnie kupic jeszcze 4 trunki razz em... ja nie mam dużo kasy... no właśnie apropo kasy... ile chcesz mi zapłacić za tego gifa?? wink a ktos ci juz zaplacil? tak... christoff 132g heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 3:02 pm
Ibris moze komus Flower Crown za 400g? a cio tio jest??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 3:04 pm
Kitty-ShadowCat Ibris moze komus Flower Crown za 400g? a cio tio jest??  ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 3:07 pm
Kitty-ShadowCat Vykk Kitty-ShadowCat Vykk kitty troche zlewa sie z twoimmi wlosami ale wygalda calkiem milo...jak sprzedasz to tez sie nic nie stanie blaugh a jak chcesz to mozesz ode mnie kupic jeszcze 4 trunki razz em... ja nie mam dużo kasy... no właśnie apropo kasy... ile chcesz mi zapłacić za tego gifa?? wink a ktos ci juz zaplacil? tak... christoff 132g heart to ja dam 150 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 3:10 pm
Ibris Kitty-ShadowCat Ibris moze komus Flower Crown za 400g? a cio tio jest??  ^^ już takie coś mam.... ale koopiłam za 900 g gonk Vykk- supcio cenka... thinx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 3:11 pm
Ibris Kitty-ShadowCat Ibris moze komus Flower Crown za 400g? a cio tio jest??  ^^ hmm to nie moj styl wiec nieskorzystam...chyba ze komus na prezent
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 3:14 pm
jezzz ale pooźno... a ja jeszcze nie śpię eek dobranoc 4laugh napewno będu jutro heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 3:14 pm
ja bym chciala miec pimpin hat, czy jak to sie tam nazywa. z piorkiem ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 3:16 pm
Kitty-ShadowCat jezzz ale pooźno... a ja jeszcze nie śpię eek dobranoc 4laugh napewno będu jutro heart i tyle ja widzieli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 3:16 pm
Ibris ja bym chciala miec pimpin hat, czy jak to sie tam nazywa. z piorkiem ^^' a ja ninja band ale ceny skoczyy do 22 K eek a jeszcze z miesiac temu staly po 12 stressed papa Kitty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|