|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 1:45 pm
herubinek IO co porabiacie- ludzie piszcie bo musze duzo kaski zarobic na envelopka biggrin chyba jak kazdy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 1:48 pm
Vykk herubinek IO co porabiacie- ludzie piszcie bo musze duzo kaski zarobic na envelopka biggrin chyba jak kazdy Huh- moim zdaniem powinno byc więcej kasy za jednoego posta- wnerwia mnie to 10 g 10g 8g 6g 4 g itd.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 1:48 pm
Vykk herubinek IO co porabiacie- ludzie piszcie bo musze duzo kaski zarobic na envelopka biggrin chyba jak kazdy a juz mam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 1:49 pm
Vykk herubinek IO co porabiacie- ludzie piszcie bo musze duzo kaski zarobic na envelopka biggrin chyba jak kazdy true true blaugh btw. sprzedam swoje mieszkanie z zestawem mebli za jedyne 12k. czek it aut
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 1:53 pm
[ Kaku ] Vykk herubinek IO co porabiacie- ludzie piszcie bo musze duzo kaski zarobic na envelopka biggrin chyba jak kazdy true true blaugh btw. sprzedam swoje mieszkanie z zestawem mebli za jedyne 12k. czek it auta obejmuje pelne wyposarzenie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 1:54 pm
Vykk [ Kaku ] Vykk herubinek IO co porabiacie- ludzie piszcie bo musze duzo kaski zarobic na envelopka biggrin chyba jak kazdy true true blaugh btw. sprzedam swoje mieszkanie z zestawem mebli za jedyne 12k. czek it auta obejmuje pelne wyposarzenie?? z pelnym wyposazeniem odpowiednio dostosujemy cene.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 1:56 pm
[ Kaku ] Vykk [ Kaku ] Vykk herubinek IO co porabiacie- ludzie piszcie bo musze duzo kaski zarobic na envelopka biggrin chyba jak kazdy true true blaugh btw. sprzedam swoje mieszkanie z zestawem mebli za jedyne 12k. czek it auta obejmuje pelne wyposarzenie?? z pelnym wyposazeniem odpowiednio dostosujemy cene. jesli na wyzsza to ja rezygnuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 1:58 pm
Vykk jesli na wyzsza to ja rezygnuje powiedzmy, ze.. wszystkie meble + lampki + roslina za 10k.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 1:58 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 1:59 pm
Kitty-ShadowCat witam skarby- wroociłam *przytull* Heru 4laugh chce ktoś zam�wić u mnie gifa? wink czesc! nie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 2:00 pm
[ Kaku ] Vykk jesli na wyzsza to ja rezygnuje powiedzmy, ze.. wszystkie meble + lampki + roslina za 10k. ok ale dorzucasz jeszcze to co znajduje sie na polkach razz i czekasz az uzbieram te 10k :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 2:00 pm
opcy Kitty-ShadowCat witam skarby- wroociłam *przytull* Heru 4laugh chce ktoś zam�wić u mnie gifa? wink czesc! nie.... cześć.... spokoo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 2:02 pm
I jak wam sie podoba? Ok, ja spadam, z kompa mnie gonią...- -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 2:02 pm
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat witam skarby- wroociłam *przytull* Heru 4laugh chce ktoś zam�wić u mnie gifa? wink czesc! nie.... cześć.... spokoo blaugh sprzeda mi ktoś ładne drzwi po rozsądnej cenie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|