Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8613 8614 8615 8616 8617 8618 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Wed Mar 09, 2005 12:47 pm

[ Kaku ]
hey..

*wtacza sie przez zamkniete drzwi po czym pada bezladnie na kanape*

ee... xp

*wlazi do niegona kanape*
*przytuuuuul* witaj 4laugh
*zlazi z kanapy i rozwala sie na swoich poduchach*
PostPosted: Wed Mar 09, 2005 12:49 pm

[ Kaku ]
hey..

ee... xp
!!eyo!!

Vykk

[ Kaku ]

PostPosted: Wed Mar 09, 2005 12:51 pm

Ibris
[ Kaku ]
hey..

ee... xp

no dobra, ja sie od 14 meczylam z drowami, ale Tobie co? ;P hey

na poczaktu byl chaos, biegalem szukac strun,
potem bylem u kumpla, bo obiecalem ze w czyms mu pomoge,

nastepnie meczylem z nowym systemem kolegi, gdzie poza normalna magia czakr jest alchemia. nie zgadniesz skad to wzial.

chyba sobie odpuszcze erpegowanie.
PostPosted: Wed Mar 09, 2005 12:52 pm

~~lena-undesaid~~

Nie, bo ona przez przypadek zostawiła tester w azience, jej ojciec go znalazł i powiedział do swojej "partnerki" *O kochanie, nie wiedziałem ze spodziewasz sie dziecka* I jak tu nie mowic, ze Marta jest w ciaży?!?!

ale to byl ruski tester zrobiony z lunety od kałacha i on wykrywa tylko ciąże urojone

opcy

[ Kaku ]

PostPosted: Wed Mar 09, 2005 12:52 pm

hey lethi, chodzaca przytulanko 3nodding

czesc vykk.
PostPosted: Wed Mar 09, 2005 12:55 pm

[ Kaku ]
hey lethi, chodzaca przytulanko 3nodding

czesc vykk.

4laugh whee 4laugh xd

Lethiel

Tipsy Lunatic

Gailenquen

PostPosted: Wed Mar 09, 2005 12:55 pm

hah! XD jeden z kumpli, z ktorym gra, juz zaczal tworzyc system rpg oparty na Naruciaku ;P maja opracowane bloodlines, techniki i jeszcze jakies tam rzeczy. do wakacji moze zdaza ^^ I co jak co, ale w wykonaniu jego i jego brata, to moze naprawde bys calkiem niezle razz
PostPosted: Wed Mar 09, 2005 12:56 pm

opcy
~~lena-undesaid~~

Nie, bo ona przez przypadek zostawiła tester w azience, jej ojciec go znalazł i powiedział do swojej "partnerki" *O kochanie, nie wiedziałem ze spodziewasz sie dziecka* I jak tu nie mowic, ze Marta jest w ciaży?!?!

ale to byl ruski tester zrobiony z lunety od kałacha i on wykrywa tylko ciąże urojone

wcale nie! Kupia to w nimieckiej aptece! A niemieckie są najlepsze!

~~lena-undesaid~~

opcy

PostPosted: Wed Mar 09, 2005 12:58 pm

~~lena-undesaid~~
opcy
~~lena-undesaid~~

jawohl obersturbandfuhrer Lena!
das ist ein guter ciąża testier geret
(cholerka nie mam szkopskich czcionek.....)
PostPosted: Wed Mar 09, 2005 1:00 pm

opcy
~~lena-undesaid~~
opcy
~~lena-undesaid~~

jawohl obersturbandfuhrer Lena!
das ist ein guter ciąża testier geret
(cholerka nie mam szkopskich czcionek.....)

;]

~~lena-undesaid~~

[ Kaku ]

PostPosted: Wed Mar 09, 2005 1:01 pm

Ibris
hah! XD jeden z kumpli, z ktorym gra, juz zaczal tworzyc system rpg oparty na Naruciaku ;P maja opracowane bloodlines, techniki i jeszcze jakies tam rzeczy. do wakacji moze zdaza ^^ I co jak co, ale w wykonaniu jego i jego brata, to moze naprawde bys calkiem niezle razz

Nienienie. Kiedy slysze haslo 'system autorski' od razu robi mi sie gorzej.
Sam swojego czasu zrobilem 2 systemy, jeden od podstaw w stylu Fallout + MadMax, ktory odpadl przez brak mojej cierpliwosci do dostatecznego udoskonalenia go. Drugi to oparty na szkielecie dnd3, w klimacie historycznej japonii, nad ktorym dalszych prac tez zaprzestalem.

O ile mechanika systemu opiera sie na jakims istniejacym, to ok. Jestem w stanie zniesc to. Ale jesli system jest robiony absolutnie od podstaw, to mowimy mu stanowcze: eetam.
PostPosted: Wed Mar 09, 2005 1:04 pm

[ Message temporarily off-line ]

Gailenquen

[ Kaku ]

PostPosted: Wed Mar 09, 2005 1:08 pm

Ibris
[ Kaku ]

Nienienie. Kiedy slysze haslo 'system autorski' od razu robi mi sie gorzej.
Sam swojego czasu zrobilem 2 systemy, jeden od podstaw w stylu Fallout + MadMax, ktory odpadl przez brak mojej cierpliwosci do dostatecznego udoskonalenia go. Drugi to oparty na szkielecie dnd3, w klimacie historycznej japonii, nad ktorym dalszych prac tez zaprzestalem.

O ile mechanika systemu opiera sie na jakims istniejacym, to ok. Jestem w stanie zniesc to. Ale jesli system jest robiony absolutnie od podstaw, to mowimy mu stanowcze: eetam.

wiesz, szkieletu nie znam razz pzt. w klimatach 'starej' Japonii to jest chyba Legenda 5 Kreg�w XD Novelin robi do tego przygode. Od roku xp

ehe, wyszlo tez kilka innych dodatkow w tej tematyce. np. 'costam w costam', ktory przegladalem niedawno w empiku. tez oparty na dnd.
PostPosted: Wed Mar 09, 2005 1:11 pm

nie lubie D&D xp jak dla mnie, strasznie sztuczny ten system i takie przereklamowany. No ale moze po prostu trafilam do zlego GM ^^'

Gailenquen

[ Kaku ]

PostPosted: Wed Mar 09, 2005 1:16 pm

Ibris
nie lubie D&D xp jak dla mnie, strasznie sztuczny ten system i takie przereklamowany. No ale moze po prostu trafilam do zlego GM ^^'

Bardzo sztywny, jesli grac wedlug wszystkich zasad, to tak, z tym sie zgodze stressed
Jak dla mnie bardzo przyjemnie nawiazuje do rzeczywistosci, zachowujac proporcje pomiedzy swiatem gry, a fizyka i zdrowym rozsadkiem.
W jakim sensie sztuczny?
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8613 8614 8615 8616 8617 8618 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games