|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 12:47 pm
[ Kaku ] hey.. *wtacza sie przez zamkniete drzwi po czym pada bezladnie na kanape* ee... xp *wlazi do niegona kanape* *przytuuuuul* witaj 4laugh *zlazi z kanapy i rozwala sie na swoich poduchach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 12:49 pm
[ Kaku ] hey.. *wtacza sie przez zamkniete drzwi po czym pada bezladnie na kanape* ee... xp !!eyo!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 12:51 pm
Ibris [ Kaku ] hey.. *wtacza sie przez zamkniete drzwi po czym pada bezladnie na kanape* ee... xp no dobra, ja sie od 14 meczylam z drowami, ale Tobie co? ;P hey na poczaktu byl chaos, biegalem szukac strun, potem bylem u kumpla, bo obiecalem ze w czyms mu pomoge, nastepnie meczylem z nowym systemem kolegi, gdzie poza normalna magia czakr jest alchemia. nie zgadniesz skad to wzial. chyba sobie odpuszcze erpegowanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 12:52 pm
~~lena-undesaid~~ Nie, bo ona przez przypadek zostawiła tester w azience, jej ojciec go znalazł i powiedział do swojej "partnerki" *O kochanie, nie wiedziałem ze spodziewasz sie dziecka* I jak tu nie mowic, ze Marta jest w ciaży?!?! ale to byl ruski tester zrobiony z lunety od kałacha i on wykrywa tylko ciąże urojone
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 12:52 pm
hey lethi, chodzaca przytulanko 3nodding
czesc vykk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 12:55 pm
[ Kaku ] hey lethi, chodzaca przytulanko 3nodding czesc vykk. 4laugh whee 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 12:55 pm
hah! XD jeden z kumpli, z ktorym gra, juz zaczal tworzyc system rpg oparty na Naruciaku ;P maja opracowane bloodlines, techniki i jeszcze jakies tam rzeczy. do wakacji moze zdaza ^^ I co jak co, ale w wykonaniu jego i jego brata, to moze naprawde bys calkiem niezle razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 12:56 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ Nie, bo ona przez przypadek zostawiła tester w azience, jej ojciec go znalazł i powiedział do swojej "partnerki" *O kochanie, nie wiedziałem ze spodziewasz sie dziecka* I jak tu nie mowic, ze Marta jest w ciaży?!?! ale to byl ruski tester zrobiony z lunety od kałacha i on wykrywa tylko ciąże urojone wcale nie! Kupia to w nimieckiej aptece! A niemieckie są najlepsze!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 12:58 pm
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ Nie, bo ona przez przypadek zostawiła tester w azience, jej ojciec go znalazł i powiedział do swojej "partnerki" *O kochanie, nie wiedziałem ze spodziewasz sie dziecka* I jak tu nie mowic, ze Marta jest w ciaży?!?! ale to byl ruski tester zrobiony z lunety od kałacha i on wykrywa tylko ciąże urojone wcale nie! Kupia to w nimieckiej aptece! A niemieckie są najlepsze! jawohl obersturbandfuhrer Lena! das ist ein guter ciąża testier geret (cholerka nie mam szkopskich czcionek.....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 1:00 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ Nie, bo ona przez przypadek zostawiła tester w azience, jej ojciec go znalazł i powiedział do swojej "partnerki" *O kochanie, nie wiedziałem ze spodziewasz sie dziecka* I jak tu nie mowic, ze Marta jest w ciaży?!?! ale to byl ruski tester zrobiony z lunety od kałacha i on wykrywa tylko ciąże urojone wcale nie! Kupia to w nimieckiej aptece! A niemieckie są najlepsze! jawohl obersturbandfuhrer Lena! das ist ein guter ciąża testier geret (cholerka nie mam szkopskich czcionek.....) ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 1:01 pm
Ibris hah! XD jeden z kumpli, z ktorym gra, juz zaczal tworzyc system rpg oparty na Naruciaku ;P maja opracowane bloodlines, techniki i jeszcze jakies tam rzeczy. do wakacji moze zdaza ^^ I co jak co, ale w wykonaniu jego i jego brata, to moze naprawde bys calkiem niezle razz Nienienie. Kiedy slysze haslo 'system autorski' od razu robi mi sie gorzej. Sam swojego czasu zrobilem 2 systemy, jeden od podstaw w stylu Fallout + MadMax, ktory odpadl przez brak mojej cierpliwosci do dostatecznego udoskonalenia go. Drugi to oparty na szkielecie dnd3, w klimacie historycznej japonii, nad ktorym dalszych prac tez zaprzestalem. O ile mechanika systemu opiera sie na jakims istniejacym, to ok. Jestem w stanie zniesc to. Ale jesli system jest robiony absolutnie od podstaw, to mowimy mu stanowcze: eetam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 1:04 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 1:08 pm
Ibris [ Kaku ] Nienienie. Kiedy slysze haslo 'system autorski' od razu robi mi sie gorzej. Sam swojego czasu zrobilem 2 systemy, jeden od podstaw w stylu Fallout + MadMax, ktory odpadl przez brak mojej cierpliwosci do dostatecznego udoskonalenia go. Drugi to oparty na szkielecie dnd3, w klimacie historycznej japonii, nad ktorym dalszych prac tez zaprzestalem. O ile mechanika systemu opiera sie na jakims istniejacym, to ok. Jestem w stanie zniesc to. Ale jesli system jest robiony absolutnie od podstaw, to mowimy mu stanowcze: eetam. wiesz, szkieletu nie znam razz pzt. w klimatach 'starej' Japonii to jest chyba Legenda 5 Kreg�w XD Novelin robi do tego przygode. Od roku xp ehe, wyszlo tez kilka innych dodatkow w tej tematyce. np. 'costam w costam', ktory przegladalem niedawno w empiku. tez oparty na dnd.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 1:11 pm
nie lubie D&D xp jak dla mnie, strasznie sztuczny ten system i takie przereklamowany. No ale moze po prostu trafilam do zlego GM ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 1:16 pm
Ibris nie lubie D&D xp jak dla mnie, strasznie sztuczny ten system i takie przereklamowany. No ale moze po prostu trafilam do zlego GM ^^' Bardzo sztywny, jesli grac wedlug wszystkich zasad, to tak, z tym sie zgodze stressed Jak dla mnie bardzo przyjemnie nawiazuje do rzeczywistosci, zachowujac proporcje pomiedzy swiatem gry, a fizyka i zdrowym rozsadkiem. W jakim sensie sztuczny?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|