|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 12:34 pm
witam tych co mni e przywitali biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 12:34 pm
~~lena-undesaid~~ AAAAAA!!!!!!!! MARTA JEST W CIAZY!!!!!!!!!!!!!! OOO KUR#@^@^$ Z KIM!!!!!!!!!!!!!! i kto to jest Marta? stare witam zgromadzonych!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 12:35 pm
okej, zmykam już...dobranoc wam! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 12:37 pm
nie czuje palcow u nog i jestem niewyzyta po sesji. Hey ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 12:38 pm
Delein okej, zmykam już...dobranoc wam! *puff* *znika* papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 12:38 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ AAAAAA!!!!!!!! MARTA JEST W CIAZY!!!!!!!!!!!!!! OOO KUR#@^@^$ Z KIM!!!!!!!!!!!!!! i kto to jest Marta? stare witam zgromadzonych! Marta to bohaterka "na wspolnej"... A jest w ciazy z Filipem... Ale bedzie jazda w jej chacie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 12:39 pm
Delein okej, zmykam już...dobranoc wam! *puff* *znika* papatki Lena.. a kto to marta ?? sweatdrop Ib *przytuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 12:39 pm
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ AAAAAA!!!!!!!! MARTA JEST W CIAZY!!!!!!!!!!!!!! OOO KUR#@^@^$ Z KIM!!!!!!!!!!!!!! i kto to jest Marta? stare witam zgromadzonych! Marta to bohaterka "na wspolnej"... A jest w ciazy z Filipem... Ale bedzie jazda w jej chacie twisted fascynujace. oye Leth ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 12:41 pm
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ AAAAAA!!!!!!!! MARTA JEST W CIAZY!!!!!!!!!!!!!! OOO KUR#@^@^$ Z KIM!!!!!!!!!!!!!! i kto to jest Marta? stare witam zgromadzonych! Marta to bohaterka "na wspolnej"... A jest w ciazy z Filipem... Ale bedzie jazda w jej chacie twisted pewnie to tylko ciaża urojona xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 12:42 pm
Hejka Ibcia...mam ostanio macnie zdrobniania xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 12:45 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ AAAAAA!!!!!!!! MARTA JEST W CIAZY!!!!!!!!!!!!!! OOO KUR#@^@^$ Z KIM!!!!!!!!!!!!!! i kto to jest Marta? stare witam zgromadzonych! Marta to bohaterka "na wspolnej"... A jest w ciazy z Filipem... Ale bedzie jazda w jej chacie twisted pewnie to tylko ciaża urojona xp Nie, bo ona przez przypadek zostawiła tester w azience, jej ojciec go znalazł i powiedział do swojej "partnerki" *O kochanie, nie wiedziałem ze spodziewasz sie dziecka* I jak tu nie mowic, ze Marta jest w ciaży?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 12:45 pm
Vykk Hejka Ibcia...mam ostanio macnie zdrobniania xp Ibcia? O____o ozeszwmordkejeza Vykkuńcio...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 12:46 pm
hey..
*wtacza sie przez zamkniete drzwi po czym pada bezladnie na kanape*
ee... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 12:47 pm
Ibris Vykk Hejka Ibcia...mam ostanio macnie zdrobniania xp Ibcia? O____o ozeszwmordkejeza Vykkuńcio... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 12:47 pm
[ Kaku ] hey.. *wtacza sie przez zamkniete drzwi po czym pada bezladnie na kanape* ee... xp no dobra, ja sie od 14 meczylam z drowami, ale Tobie co? ;P hey
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|