|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:56 am
Delein Uu...teraz mam ochotę się uchlac a z jakiej okazji? xd xd i czemu Pisiek wyszedl z nozem w plecach? O.o"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:57 am
*teleportuje się do barku , nalewa sobie lampkekoniaku i teleportuje się na fotel na suficie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:57 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw mhrrrrrrrrrrrrrrau 3nodding whee NO chodź kochanie heart zostaw moj brzuch stare heart NO dobrze dobrze już
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:58 am
Sayokun opcy Sayokun chyba sweatdrop albo nie do konca kuma co jest co sweatdrop dopiero 7 dni zyje sweatdrop jak ja mialem 7 dni to kałacha bez problemu rozpoznawalem xp ale on nie urodzil sie w rumunii xp *nie denerwoj sie tak mi sie palnelo*jak juz to w górnym Tadżykistanie!!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:58 am
PointZer0 *teleportuje się do barku , nalewa sobie lampkekoniaku i teleportuje się na fotel na suficie* 'enrai podchodzi do zer0 i szuka czegos do jedzenia' ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:59 am
Sayokun PointZer0 *teleportuje się do barku , nalewa sobie lampkekoniaku i teleportuje się na fotel na suficie* 'enrai podchodzi do zer0 i szuka czegos do jedzenia' ninja *patrzy to na Enrai , to na sałatkę owocowa i sos do pieczeni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:59 am
dobra spadam....... na kolacje albo cos w tym stylu.....
*nie jest*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 11:00 am
Miss_Karina Delein Uu...teraz mam ochotę się uchlac a z jakiej okazji? xd xd i czemu Pisiek wyszedl z nozem w plecach? O.o" No...ech...szkoda słów...*idzie do barku i wyciąga pół litra*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 11:00 am
opcy Sayokun opcy Sayokun chyba sweatdrop albo nie do konca kuma co jest co sweatdrop dopiero 7 dni zyje sweatdrop jak ja mialem 7 dni to kałacha bez problemu rozpoznawalem xp ale on nie urodzil sie w rumunii xp *nie denerwoj sie tak mi sie palnelo*jak juz to w górnym Tadżykistanie!!!!! xd O_o a ja myslelem ze jestes z tego samego kraju co ja... ale enrai nie wie jak bron wyglada bo sie w watykanie urodzil :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 11:02 am
PointZer0 Sayokun PointZer0 *teleportuje się do barku , nalewa sobie lampkekoniaku i teleportuje się na fotel na suficie* 'enrai podchodzi do zer0 i szuka czegos do jedzenia' ninja *patrzy to na Enrai , to na sałatkę owocowa i sos do pieczeni* 'podchodzi jeszcze blizej do zera i patrzy sie na salatke w jego rekach...'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 11:03 am
Sayokun PointZer0 Sayokun PointZer0 *teleportuje się do barku , nalewa sobie lampkekoniaku i teleportuje się na fotel na suficie* 'enrai podchodzi do zer0 i szuka czegos do jedzenia' ninja *patrzy to na Enrai , to na sałatkę owocowa i sos do pieczeni* 'podchodzi jeszcze blizej do zera i patrzy sie na salake w jego rekach...' *łapie językiem Enrai i wciaga do ust*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 11:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 11:04 am
No dobra ludzie ja będe leciał. Narazie trzymajcie się
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 11:05 am
Lorak No dobra ludzie ja będe leciał. Narazie trzymajcie się Nawazie Lolag , widaj Mizdle *mamrocze z kotem w ustach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 11:06 am
Delein No...ech...szkoda słów...*idzie do barku i wyciąga pół litra* Deluś... co sie stalo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|