|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:47 am
Lorak Miss_Karina Nawet o tym nie mysl Zer0... nie wiem co jeszcze wymysli ^^" hiehiehie domokun ty to daj se spokoj z tym , ja tylko chcialam pozartowac a ty juz chcesz mnie wyslac do diabla tylko dlatego ze ci czorchnelam glowke, esh... baka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:48 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak, wtedy to zasluzyles na to, zeby wziasc jakiegos dachowca i go poswiecic na demona uprzykszajacego ci zycie xp NO tak to ja zawsze jestem ten zly xd aha 3nodding No tak najłatwiejsza odpowiedź heart >
A Ty Karin uwazaj nikt nie ma prawa dotykac mojego fryzu xd domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:48 am
opcy Sayokun Lorak Miss_Karina Nawet o tym nie mysl Zer0... nie wiem co jeszcze wymysli ^^" hiehiehie domokun 'enrai myli kalacha z ciasteczkiem i polyka w calosci' kapke ślepy chyba jest..... xd chyba sweatdrop albo nie do konca kuma co jest co sweatdrop dopiero 7 dni zyje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:49 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak, wtedy to zasluzyles na to, zeby wziasc jakiegos dachowca i go poswiecic na demona uprzykszajacego ci zycie xp NO tak to ja zawsze jestem ten zly xd aha 3nodding No tak najłatwiejsza odpowiedź heart >
A Ty Karin uwazaj nikt nie ma prawa dotykac mojego fryzu xd domokun xd mhrrrrrrrrrrrrrrau 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lorak Miss_Karina Nawet o tym nie mysl Zer0... nie wiem co jeszcze wymysli ^^" hiehiehie domokun ty to daj se spokoj z tym , ja tylko chcialam pozartowac a ty juz chcesz mnie wyslac do diabla tylko dlatego ze ci czorchnelam glowke, esh... baka... *wąch wąch* Winko? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lorak Miss_Karina Nawet o tym nie mysl Zer0... nie wiem co jeszcze wymysli ^^" hiehiehie domokun ty to daj se spokoj z tym , ja tylko chcialam pozartowac a ty juz chcesz mnie wyslac do diabla tylko dlatego ze ci czorchnelam glowke, esh... baka... No tak *wyjmuje kolec pitchfolka z oka i je regeneruje* uważajcie z tym ludzie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Sayokun Lorak Miss_Karina Nawet o tym nie mysl Zer0... nie wiem co jeszcze wymysli ^^" hiehiehie domokun 'enrai myli kalacha z ciasteczkiem i polyka w calosci' kapke ślepy chyba jest..... xd lol xd xd niichan kiedy ostatni raz go karmiles? xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:51 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak, wtedy to zasluzyles na to, zeby wziasc jakiegos dachowca i go poswiecic na demona uprzykszajacego ci zycie xp NO tak to ja zawsze jestem ten zly xd aha 3nodding No tak najłatwiejsza odpowiedź heart >
A Ty Karin uwazaj nikt nie ma prawa dotykac mojego fryzu xd domokun xd mhrrrrrrrrrrrrrrau 3nodding whee NO chodź kochanie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun chyba sweatdrop albo nie do konca kuma co jest co sweatdrop dopiero 7 dni zyje sweatdrop jak ja mialem 7 dni to kałacha bez problemu rozpoznawalem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
tak winko xd
@Lor- mam prawo czorchac i tyle blaugh lubie draznic ciebie blaugh whee ale na dzis dosc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina jakies 10 min temu confused te zwierzaki sei sa lakome... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:53 am
Lorak Setsuna Dragonclaw mhrrrrrrrrrrrrrrau 3nodding whee NO chodź kochanie heart zostaw moj brzuch stare heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:53 am
Sayokun jakies 10 min temu confused te zwierzaki sei sa lakome... sweatdrop oj strasznie lakome O.o"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:54 am
opcy Sayokun chyba sweatdrop albo nie do konca kuma co jest co sweatdrop dopiero 7 dni zyje sweatdrop jak ja mialem 7 dni to kałacha bez problemu rozpoznawalem xp ale on nie urodzil sie w rumunii xp *nie denerwoj sie tak mi sie palnelo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|