|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:32 am
Lorak Setsuna Dragonclaw no hej... co ty znowu chcesz Karin zrobic? whee Kochanie przeciez ja jestem grzecznym chlopcem przeciez wiesz jasne.... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Setsu, Lor znow chce mnie ostrzyc crying crying a dalam tylko malego, zartobliwego czochranca crying biedactwo kochanie, nie skrzywdzilbys takiego slodkiego kotka... prawda? twisted evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:33 am
Setsuna Dragonclaw Miss_Karina Setsu, Lor znow chce mnie ostrzyc crying crying a dalam tylko malego, zartobliwego czochranca crying biedactwo kochanie, nie skrzywdzilbys takiego slodkiego kotka... prawda? twisted evil Kochanie to nie ja ostatnio mowilem o zabiciu kota w piwnici twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:33 am
czy ktos zauwarzyl ze przyszlam??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:34 am
Pewnie ze zauważył Lena xd
Lorak , tak jest zaaaawsze i wszędzie - nigdy nie dostajesz akurat tego co potrzebujesz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Miss_Karina Setsu, Lor znow chce mnie ostrzyc crying crying a dalam tylko malego, zartobliwego czochranca crying biedactwo kochanie, nie skrzywdzilbys takiego slodkiego kotka... prawda? twisted evil miauuuuu.... ... mruuuu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:35 am
PointZer0 Pewnie ze zauważył Lena xd Lorak , tak jest zaaaawsze i wszędzie - nigdy nie dostajesz akurat tego co potrzebujesz xp No niby prawda ale teraz poprostu zbieram na kule kase biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:36 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Miss_Karina Setsu, Lor znow chce mnie ostrzyc crying crying a dalam tylko malego, zartobliwego czochranca crying biedactwo kochanie, nie skrzywdzilbys takiego slodkiego kotka... prawda? twisted evil Kochanie to nie ja ostatnio mowilem o zabiciu kota w piwnici twisted O.o"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina *___* Nightmareee!!!! heart heart whee Jea jest po prostu boski! Jak tylko przegram to wysyłam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:37 am
Miss_Karina Lorak Setsuna Dragonclaw Miss_Karina Setsu, Lor znow chce mnie ostrzyc crying crying a dalam tylko malego, zartobliwego czochranca crying biedactwo kochanie, nie skrzywdzilbys takiego slodkiego kotka... prawda? twisted evil Kochanie to nie ja ostatnio mowilem o zabiciu kota w piwnici twisted O.o" hmm..... pasztet z kota... mlask mlask mniam... *zamyślił sie* A , widzial ktos Sei ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:37 am
Delein Miss_Karina *___* Nightmareee!!!! heart heart whee Jea jest po prostu boski! Jak tylko przegram to wysyłam ^^ mraaaa =^w^= dziekuje dziekuje!!! a masz moj adres? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:39 am
*is not a lurker* wrocilem...... widze ze sie ludu naschodzilo! witam!
//now playing: Amon Tobin - [Splinter Cell Chaos Theory Soundtrack #10] The Clean Up
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|