|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:24 am
Miss_Karina Lorak No witam was moje mrowy kochane cool czesc Lorak blaugh whee xd >Grrrrrrrrr domokun Hej Karin... Gdzie ja schowalem tego RKM-a a moze jakies noze domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:25 am
łeee... co chwile mnie z gaji wywala....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:25 am
Delein *puff* Kurna chata ludziska jak ja się za wami stęskniałam *ściska każdego z osobna i wszystkich razem* Deleeeeeeeeeeeeeeeeein!!! czesc koffanie 4laugh whee
... purrrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:26 am
Dobranoc-- wychodze z nożem w plecach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak PointZer0 _cleef_ ktos widzial akiko ? ? ?? ?? ? ? ? Nie ma netu w domu na razie , będzie za jakies 2 tygodnie. Witam wszystkich ponownie *wchodzi przez sufit powoli żeby znów wszystkich nie wystraszyć stare * Hej Zero ciekawe wdzianko takie nie podobne do starego... xd Starego ? sweatdrop Aaaaa , o płasz chodzi ? xd niepraktyczne to to xd *drapię kotkę za uchem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak Miss_Karina Lorak No witam was moje mrowy kochane cool czesc Lorak blaugh whee xd >Grrrrrrrrr domokun Hej Karin... Gdzie ja schowalem tego RKM-a a moze jakies noze domokun eek eek eek NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! MEOOOOOOOOOOOOOOOOW!!! crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no hej... co ty znowu chcesz Karin zrobic? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsu, Lor znow chce mnie ostrzyc crying crying a dalam tylko malego, zartobliwego czochranca crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:30 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:31 am
Delein PointZer0 _cleef_ ktos widzial akiko ? ? ?? ?? ? ? ? Nie ma netu w domu na razie , będzie za jakies 2 tygodnie. Witam wszystkich ponownie *wchodzi przez sufit powoli żeby znów wszystkich nie wystraszyć stare * \Własnym oczom nie wierzę...za długo mnie nie było... Avsko Karina! *przytulas* Nightmare in progress :] *___* Nightmareee!!!! heart heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 10:31 am
Setsuna Dragonclaw no hej... co ty znowu chcesz Karin zrobic? whee Kochanie przeciez ja jestem grzecznym chlopcem przeciez wiesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|