|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 9:19 am
hejos wszystkim xd
a moze...........ee... nie mam pomysla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 9:20 am
@Rynn: jak ci sie udalo lurkera zlapac??!?! mnie jeszcze nikt nie dal rady xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 9:20 am
Miho_14 hejos wszystkim xd a moze...........ee... nie mam pomysla i gdzie z tym papierosem? Jak Cię w Sierakowie z petem zczaję to na Ciebie Marasa naślę stare Opcy - bo ja jestem super ultra :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 9:22 am
Rynn the Vampire Miho_14 hejos wszystkim xd a moze...........ee... nie mam pomysla i gdzie z tym papierosem? Jak Cię w Sierakowie z petem zczaję to na Ciebie Marasa naślę stare Opcy - bo ja jestem super ultra :> Rynn daruj biedaczce Marasa xd jest zbyt ciezka kara dla niej xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 9:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 9:23 am
(wiem ze gadam od rzeczy ale to ni Rynn the Vampire Miho_14 hejos wszystkim xd a moze...........ee... nie mam pomysla i gdzie z tym papierosem? Jak Cię w Sierakowie z petem zczaję to na Ciebie Marasa naślę stare Opcy - bo ja jestem super ultra :> aj nooo.... to tylko taka przykrywka zeby sie nie rzucalo ze pije xp (wiem ze troche od rzeczy gadam ale psykro...) a w ogole to nie wiem wcale czy pojade xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 9:24 am
Miho_14 (wiem ze gadam od rzeczy ale to ni Rynn the Vampire Miho_14 hejos wszystkim xd a moze...........ee... nie mam pomysla i gdzie z tym papierosem? Jak Cię w Sierakowie z petem zczaję to na Ciebie Marasa naślę stare Opcy - bo ja jestem super ultra :> aj nooo.... to tylko taka przykrywka zeby sie nie rzucalo ze pije xp (wiem ze troche od rzeczy gadam ale psykro...) a w ogole to nie wiem wcale czy pojade xp pojedziesz. Karina, jak ją złapię z papierosem, to Maras to będzie pikuś xd a pić może z nami razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 9:24 am
Miss_Karina Rynn the Vampire Miho_14 hejos wszystkim xd a moze...........ee... nie mam pomysla i gdzie z tym papierosem? Jak Cię w Sierakowie z petem zczaję to na Ciebie Marasa naślę stare Opcy - bo ja jestem super ultra :> Rynn daruj biedaczce Marasa xd jest zbyt ciezka kara dla niej xd xd xd heh dzieki kari za wsparcie. tez tak mysle 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 9:26 am
Rynn the Vampire Karina, jak ją złapię z papierosem, to Maras to będzie pikuś xd a pić może z nami razz cool hmmmm... ktos chce?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 9:27 am
Rynn the Vampire pojedziesz. Karina, jak ją złapię z papierosem, to Maras to będzie pikuś xd a pić może z nami razz nie wiem bo poprosilam o zmiane terminu do sanatorium i moga mi przyslac akurat na wtedy. pic to ja nawet moge z wlasnym ojcem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 9:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 9:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 9:32 am
Miss_Karina Rynn the Vampire Karina, jak ją złapię z papierosem, to Maras to będzie pikuś xd a pić może z nami razz cool hmmmm... ktos chce? nie dzieki razz odchudzam sie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 9:33 am
Rynn the Vampire Miho_14 Rynn the Vampire pojedziesz. Karina, jak ją złapię z papierosem, to Maras to będzie pikuś xd a pić może z nami razz nie wiem bo poprosilam o zmiane terminu do sanatorium i moga mi przyslac akurat na wtedy. pic to ja nawet moge z wlasnym ojcem xp ale u nas jest więcej atrakcji..np Maciej ktu na dystansie 100m cztery razy spadają spodnie a p78;niej trzeba go pijanego zaciągać do ł80;ka pociskając kity jego mamie razz PP Zresztą - nie to nie : P A ty na cholerę do tej sanatorki? no dobra xp z takich atrakcji niezrezygnuje xp do sanatorki...ee... w sprawach....eee......no tego.... takich jednych ........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|