|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 3:10 am
Labudziak Czesc wam!! , cieżko wan było znaleść wiecie? -_- labuziak exclaim hejka biggrin Hybrid hejka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 3:10 am
Danii Sei chan Hejka!!! *Rzuca w Danii poduszką* *skacze na sei i pszypadkiem wpadają razem na pisarza* amm no co jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 3:11 am
Sei chan Labudziak Czesc wam!! , cieżko wan było znaleść wiecie? -_- Czemu?? bo zmienił sie adres gildi (nie wiedziałem o tym -_-, bo dawno mnie tu nie było biggrin ) ale już spoko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hejko ach ten nasz rytuał witania xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz Danii Sei chan Hejka!!! *Rzuca w Danii poduszką* *skacze na sei i pszypadkiem wpadają razem na pisarza* amm no co jest widzisz jakie masz powodzenie biggrin .....obie na ciebie polecialy naraz xd .......... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 3:12 am
Pisarz Danii Sei chan Hejka!!! *Rzuca w Danii poduszką* *skacze na sei i pszypadkiem wpadają razem na pisarza* amm no co jest Nyu whee *Schodzi z pisarza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ech... Czy Wy też tak jak ja lubicie mieć wolna chatę? biggrin * Podgłaśnia muzykę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
bo zmienił sie adres gildi (nie wiedziałem o tym -_-, bo dawno mnie tu nie było biggrin ) ale już spokowarzne ze juz nas znalazles biggrin ...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 3:13 am
Labudziak Sei chan Labudziak Czesc wam!! , cieżko wan było znaleść wiecie? -_- Czemu?? bo zmienił sie adres gildi (nie wiedziałem o tym -_-, bo dawno mnie tu nie było biggrin ) ale już spoko na pierwszej stronie nowej gildii jest link do tej sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Pisarz Danii Sei chan Hejka!!! *Rzuca w Danii poduszką* *skacze na sei i pszypadkiem wpadają razem na pisarza* amm no co jest Nyu whee *Schodzi z pisarza* To za poduszke blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Sei chan Labudziak Czesc wam!! , cieżko wan było znaleść wiecie? -_- Czemu?? bo zmienił sie adres gildi (nie wiedziałem o tym -_-, bo dawno mnie tu nie było biggrin ) ale już spoko wystarczylo zobaczyc 1 strone starej gildii sweatdrop tam byl link tutaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 3:14 am
Hybrid_girl Ech... Czy Wy też tak jak ja lubicie mieć wolna chatę? biggrin * Podgłaśnia muzykę* ja uwielbiam moge w teduy robic co mi sie zywnie podoba biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To trzeba było poduszką rzucić, przynajmniej by tak nie bolało sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa Labudziak Sei chan Labudziak Czesc wam!! , cieżko wan było znaleść wiecie? -_- Czemu?? bo zmienił sie adres gildi (nie wiedziałem o tym -_-, bo dawno mnie tu nie było biggrin ) ale już spoko wystarczylo zobaczyc 1 strone starej gildii sweatdrop tam byl link tutaj wink a ja bardzo żatko tam zaglądam..i włąśnie dzieki temu przypatkowi was znalazłem biggrin , tak bym jeszcze was szukał... -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 3:15 am
Labudziak Delisa Labudziak Sei chan Labudziak Czesc wam!! , cieżko wan było znaleść wiecie? -_- Czemu?? bo zmienił sie adres gildi (nie wiedziałem o tym -_-, bo dawno mnie tu nie było biggrin ) ale już spoko wystarczylo zobaczyc 1 strone starej gildii sweatdrop tam byl link tutaj wink a ja bardzo żatko tam zaglądam..i włąśnie dzieki temu przypatkowi was znalazłem biggrin , tak bym jeszcze was szukał... -_- Szukajcie, a znajdziecie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|