|
|
|
|
Posted: Sun May 29, 2005 12:25 pm
Ladnie je nazwalas... nie ma co..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 29, 2005 12:26 pm
]Goth bless[ Ladnie je nazwalas... nie ma co.. cos nie teges mrgreen moge zmienic jezeli cie sie nie podobaja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 29, 2005 12:27 pm
Hey, a gdzie ta cenzura? XDDD *jesu, jaka ja oblesna jestem =='*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 29, 2005 12:31 pm
Ibris Hey, a gdzie ta cenzura? XDDD *jesu, jaka ja oblesna jestem =='* a ja wygladam jak grzybek ==' wiec sie nie odzywaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 29, 2005 12:38 pm
YumiTao Ibris Hey, a gdzie ta cenzura? XDDD *jesu, jaka ja oblesna jestem =='* a ja wygladam jak grzybek ==' wiec sie nie odzywaj blaugh sliczne ^^ wszystkie 3 panny ^^ podobaja mi sie focie..mozna o wiecej prosic? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 29, 2005 12:41 pm
Violleta YumiTao Ibris Hey, a gdzie ta cenzura? XDDD *jesu, jaka ja oblesna jestem =='* a ja wygladam jak grzybek ==' wiec sie nie odzywaj blaugh sliczne ^^ wszystkie 3 panny ^^ podobaja mi sie focie..mozna o wiecej prosic? xd wiecej nie mamy crying nastepnym razem wiecej pocykamy xd słowo harcerza mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 29, 2005 12:42 pm
YumiTao wiecej nie mamy crying nastepnym razem wiecej pocykamy xd słowo harcerza mrgreen czekam z niecierpliwoscia heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 29, 2005 1:42 pm
Violleta YumiTao wiecej nie mamy crying nastepnym razem wiecej pocykamy xd słowo harcerza mrgreen czekam z niecierpliwoscia heart teraz pytanie czy ona byla harcerzem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 29, 2005 1:47 pm
Ozzwald Violleta YumiTao wiecej nie mamy crying nastepnym razem wiecej pocykamy xd słowo harcerza mrgreen czekam z niecierpliwoscia heart teraz pytanie czy ona byla harcerzem no ba....pewnie ze byłam wink mrgreen xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 29, 2005 2:46 pm
4laugh ...wy to robicie specjalnie... xp ...cudowne fotki...jeszcze cudowniejsze panie xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 29, 2005 2:47 pm
Vykk 4laugh ...wy to robicie specjalnie... xp ...cudowne fotki...jeszcze cudowniejsze panie xd xd xd Ty tez to robisz specjalnie XD A potem narzekasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 29, 2005 2:48 pm
Ibris Hey, a gdzie ta cenzura? XDDD *jesu, jaka ja oblesna jestem =='* stare ...jeszcze jakbys miala na oc narzekac...ja bym Cie dowartosciowal*zerka na Kage'a*....ale to jego zadnanie wiec nie bede mu roboty zabieral xd 4laugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 29, 2005 2:49 pm
Ibris Vykk 4laugh ...wy to robicie specjalnie... xp ...cudowne fotki...jeszcze cudowniejsze panie xd xd xd Ty tez to robisz specjalnie XD A potem narzekasz... niby co:>??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 29, 2005 2:54 pm
Nie no nic... ;> I tak, bede narzekac XDDD Na siebie jeszcze moge! I wcale nie chce dowartosciowania, pragne ladniejszych zdjec xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 29, 2005 2:57 pm
Ibris Nie no nic... ;> I tak, bede narzekac XDDD Na siebie jeszcze moge! I wcale nie chce dowartosciowania, pragne ladniejszych zdjec xp te sa ladne...powiedzialbym ze inne od dotychczasowych blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|