|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 3:09 pm
kukus mam pytanie ty jestes w timie prowadzocym gildie????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 3:39 pm
nox123 kukus mam pytanie ty jestes w timie prowadzocym gildie???????? ja jestem poddanym MissTao... jestem nocnym stróżem... zamiatam, przeklinam, chodzę z petem w ryju i straszę dzieci xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 11:25 pm
Kukus nox123 kukus mam pytanie ty jestes w timie prowadzocym gildie???????? ja jestem poddanym MissTao... jestem nocnym stróżem... zamiatam, przeklinam, chodzę z petem w ryju i straszę dzieci xp sory juz nic wczesniej mialem pytanie ale poszedlem lulu bez pozegnania bo mi prad siadl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 11:54 pm
Ile wy chamy macie lat co???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 11:55 pm
hubrich1 Ile wy chamy macie lat co??? Napewno więcej niż ty stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 12:29 am
Sei chan hubrich1 Ile wy chamy macie lat co??? Napewno więcej niż ty stare nie byłabym tego taka pewna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 4:36 am
JA jestem najmłodzy mam zaledniwe 19 lat i 8 miesiecy biggrin .... !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 5:40 am
hubrich1 Ile wy chamy macie lat co??? a ile ty jż na gai jesteś? ile siedziałeś tu, w gildii? dałeś się poznać? na podstawie twojej wypowiedzi można by pomyśleć że jesteś jednym z noobów nieumiejących czytać regulaminu i zostałeś objechany przez któreś z nas za to BeeWolf JA jestem najmłodzy mam zaledniwe 19 lat i 8 miesiecy .... ! biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 9:13 am
*rozglada sie po melinie* Sei jesteś tu ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 9:14 am
Lethiel *rozglada sie po melinie* Sei jesteś tu ?? Jestem, skrzydełka do łapek przyczepiałam, nyu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 9:15 am
Sei chan Lethiel *rozglada sie po melinie* Sei jesteś tu ?? Jestem, skrzydełka dołapek przyczepiałam, nyu. lol.... fajniusie whee ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 9:17 am
Lethiel Sei chan Lethiel *rozglada sie po melinie* Sei jesteś tu ?? Jestem, skrzydełka dołapek przyczepiałam, nyu. lol.... fajniusie whee .. I kupine za 4k, co za frajer je sprzedawała, nie mam narazie na skrzydełka na łebek to kupiłam skrzydełka na łapki whee *Wskakuje na lodówkę*Nyu^ ^ Otwieramy szafeczkę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 9:20 am
Sei chan Lethiel Sei chan Lethiel *rozglada sie po melinie* Sei jesteś tu ?? Jestem, skrzydełka dołapek przyczepiałam, nyu. lol.... fajniusie whee .. I kupine za 4k, co za frajer je sprzedawała, nie mam narazie na skrzydełka na łebek to kupiłam skrzydełka na łapki whee *Wskakuje na lodówkę*Nyu^ ^ Otwieramy szafeczkę. 4 k eek .... ja najtańsze za 4 895 widzialam sad .. ech..... nie moge tyle wydawać... zbieram na questa whee .. ale i tak ciagle wydaje.... *zaglada przez ramie Sei do szafeczki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 9:24 am
Lethiel 4 k eek .... ja najtańsze za 4 895 widzialam sad .. ech..... nie moge tyle wydawać... zbieram na questa whee .. ale i tak ciagle wydaje.... *zaglada przez ramie Sei do szafeczki* *Z szafki wypadają patelnie*Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 9:25 am
Lethiel 4 k eek .... ja najtańsze za 4 895 widzialam sad .. ech..... nie moge tyle wydawać... zbieram na questa whee .. ale i tak ciagle wydaje.... *zaglada przez ramie Sei do szafeczki* ehh... ja tez ciągle i dlatego nigdy nie mam kasy, ale za to posiadam calą masę gaiowych ubranek wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|