|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 7:45 am
******** mask znowu..... glupie trunki!!!! czemu ja je musze zawsze otwierac......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 7:45 am
_cleef_ Rynn the Vampire Cześć Cleef. Nie masz może dwóch listów do sprzedania? Tylko że kasy mam kurczę mało :/ moge jeden, no i ja lubie zeczy wink to może tak - jakie rzeczy lubisz? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 7:46 am
opcy glupie trunki!!!! czemu ja je musze zawsze otwierac...... i co miales?? ja mam 4 trunki na zbyciu do psprzedazy po 1.8k i ogon szopa do ustalenia cena bo sie nie znam na nich akurat... *macha reka na pozegnanie tym co wychodza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 7:47 am
Rynn the Vampire _cleef_ Rynn the Vampire Cześć Cleef. Nie masz może dwóch listów do sprzedania? Tylko że kasy mam kurczę mało :/ moge jeden, no i ja lubie zeczy wink to może tak - jakie rzeczy lubisz? wink powiedz co masz to ja zobacze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 7:47 am
Vykk opcy glupie trunki!!!! czemu ja je musze zawsze otwierac...... i co miales?? ja mam 4 trunki na zbyciu do psprzedazy po 1.8k i ogon szopa do ustalenia cena bo sie nie znam na nich akurat... *macha reka na pozegnanie tym co wychodza* ...przecież napisał co miał... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 7:48 am
Vykk opcy glupie trunki!!!! czemu ja je musze zawsze otwierac...... i co miales?? ja mam 4 trunki na zbyciu do psprzedazy po 1.8k i ogon szopa do ustalenia cena bo sie nie znam na nich akurat... *macha reka na pozegnanie tym co wychodza* hockey mask stressed stressed to juz chyba trzecia scream //edit: jakby to chociaz jakis sellback mialo........ domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 7:49 am
[quote="Vykk'] Marzul to jak bedzie z tym trunkiem??
hmm.. chyba najpiewr pojde na rybki bo w tej chwili mam tylko 1.3 sad bede zaniedlogo to pewnie jeszcze sie zgadamy ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 7:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 7:53 am
napisze jeszcze raz.... bo nie wiem czy mnie zignorowaliscie czy nie zauwazyliscie... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 7:55 am
opcy Vykk opcy glupie trunki!!!! czemu ja je musze zawsze otwierac...... i co miales?? ja mam 4 trunki na zbyciu do psprzedazy po 1.8k i ogon szopa do ustalenia cena bo sie nie znam na nich akurat... *macha reka na pozegnanie tym co wychodza* hockey mask stressed stressed to juz chyba trzecia scream //edit: jakby to chociaz jakis sellback mialo........ domokun biedak ja z giftboxow prawie caly czas dostaje ogony szopa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 7:58 am
opcy napisze jeszcze raz.... bo nie wiem czy mnie zignorowaliscie czy nie zauwazyliscie... xd ...tak, tak - są git! ... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 8:02 am