|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:40 am
Vykk worciclem do was po obiadku blaugh uwielbiam spagethii siemka biggrin z jakim sosem miales ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:42 am
 to gif dla Chrisa, za chwilke będzie dla Vykka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:44 am
Eredin Vykk worciclem do was po obiadku blaugh uwielbiam spagethii siemka biggrin z jakim sosem miales ? dzisiaj akurat neapoli bo niemoge poddraznac trzuski zbytnio ...ale jak tylko trzustka wroci do normy przxerzuce sie na Bolongese
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:44 am
Kitty nie za duoz tu tubes dalas?? mi sie nie podoba xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:45 am
Kitty-ShadowCat  to gif dla Chrisa, za chwilke będzie dla Vykka a mozna poprosic z piorunkami??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:46 am
Vykk Eredin Vykk worciclem do was po obiadku blaugh uwielbiam spagethii siemka biggrin z jakim sosem miales ? dzisiaj akurat neapoli bo niemoge poddraznac trzuski zbytnio ...ale jak tylko trzustka wroci do normy przxerzuce sie na Bolongese to co ci tak na ta trzustke zaszkodzilo ? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:48 am
Ohayo Eredin...mialem swinke i odczyn trzustkowy wzrosl mi 4krotnie..a co za tym idzie mialem poddrazniona trzustke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:49 am
kitty na jakim programie je robisz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:50 am
Vykk Eredin...mialem swinke i odczyn trzustkowy wzrosl mi 4krotnie..a co za tym idzie mialem poddrazniona trzustke paskudnie brzmi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:51 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:52 am
Eredin kitty na jakim programie je robisz ? paint shopie i unFREEz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:54 am
Eredin Vykk Eredin...mialem swinke i odczyn trzustkowy wzrosl mi 4krotnie..a co za tym idzie mialem poddrazniona trzustke paskudnie brzmi taa ale najlepsze jest to ze musialem jechac caly czas na gotowanych zupkach bez przypraw sobi pieprzu nic tlustego zadengo kethupa musztardy...warzywa i owoce gotowane...masla tyle zeby bylka sie lsnila...mlecznych 0 i tylezsamo slodyczy i tak prawie 2 tygodnie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|